PKO:n Kauppakassi

PKO:ssa käynnistettiin ruoan verkkokauppa viime vuoden marraskuussa. Kauppakassitilaukset voi noutaa Prisman noutopisteestä. Joensuussa voi halutessaan valita myös kotiinkuljetuksen.

Säästä aikaa ja vaivaa, tilaa ruoat verkosta!

Ruoan tilaus- ja toimituspalvelu poikkeusolojen aikana

Poikkeusolojen ajaksi olemme käynnistäneet  ruuan tilauspalvelun myös Joensuun seudun ulkopuolisissa kunnissa ja se on käytössä kaikissa S-marketeissa ja Saleissa.

Kätevintä on katsoa myymälän valikoima Foodie.fi -palvelusta ja tehdä itse tilaus sähköpostilla tai soittamalla. Tilatut ruuat kerätään myymälässä ja ne  toimitetaan asiakkaalle autoon. Asiakas voi soittaa myymälän alueelle tullessaan olevansa pysäköintipaikalla, jolloin henkilökunta tuo tuotteet autolle. Palvelu maksaa S-Etukortilla 9,90 €/tilaus.

Mikäli asiakas haluaa tuotteille kotiinkuljetuksen, myymälä tilaa tuotteille taksikuljetuksen, jonka asiakas maksaa taksikuljettajalle. Kaikki ruokatilaukset tulee tehdä noutoa edeltävänä päivänä, perjantaisin jätetyt tilaukset toimitetaan maanantaina.

Ruuan tilauspalvelun käyttäminen vaatii laskutustilin avaamista, mikä tehdään soittamalla kyseiseen myymälään. Yhteystiedot löytyvät pko.fi/palvelut

Mikäli asiakas haluaa tilata tuotteet etukäteen ja noutaa sekä maksaa ne myymälässä, silloin ei tarvita laskutustiliä.

Joensuun seudulla ruuan keräily-, nouto- ja kotiinkuljetuspalvelu toimii Prisman Kauppakassi -verkkopalvelun kautta.

Riskiryhmiin kuuluvilla voi olla mahdollisuus saada maksutonta asiointi- ja kuljetusapua omasta kotikunnastaan. Näitä mahdollisuuksia kannattaa tiedustella omasta kunnasta.

Kätevä Kauppakassipalvelu

Voit tehdä Kauppakassitilaukset Foodie.fi -sivustolla. Valitse myymäläksi Prisma Joensuu ja tarkasta Tilaukset-kohdasta vapaana olevat toimitusajat sekä noutolokerikkoon että kotiinkuljetuksiin. Mikäli päätät noutaa ostoksesi itse, löydät noutopisteen Prisma Joensuun Lappeenrannantien puoleiselta sivustalta, jonka läheisyydessä sijaitsee myös Rinki-ekopiste.

Kauppakassipalvelussa valittavissasi on lähes koko Prisma Joensuun päivittäistavaravalikoima. Keräilemme tilauksiin vain parasta laatua ja maksat tuotteista täsmälleen saman hinnan kuin maksaisit kaupassa. Ruoan kotiinkuljetukset hoitaa Prisman Jelppi. Kuljetusajat Joensuussa ma-pe 10-18, la-su 12-18. Hinnat: ruuan keräily ja nouto lokerikosta S-Etukortilla 9,90 (norm. 16,90).

Ruoan keräily ja kuljetus Joensuun alueelle S-Etukortilla 16,90 (norm. 24,90). Ruoan keräily ja kuljetus Liperi, Kontiolahti, Kulho sekä Hammaslahti S-Etukortilla 19,90 (norm. 27,90). Katso täältä kotiinkuljetusalueet ja aikataulu.

Seuraavan päivän tilaukset pitää tehdä viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä. Ostosten maksu tapahtuu verkkokaupassa. Kun tilaus on noudettavissa, saat tekstiviestillä ilmoituksen ja noutokoodin, jolla saat avattua kyseisen noutolokerikon. Ostoksia voi noutaa kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

PKO:n Kauppakassi-palvelussa ei voi ostaa ikärajavalvottuja tuotteita, kuten tupakka- ja alkoholituotteita.

Ruokakauppa taskussasi

Tee ruokaostoksia missä tahansa Foodie-sovelluksella. Ruoan verkkokaupan ja arkea helpottavan sähköisen ostoslistan saat kätevästi iOS- ja Android-laitteisiin.

Lataa iOS-sovellus

Lataa Android-sovellus