PKO:n Kauppakassi

Säästä aikaa ja vaivaa, tilaa ruoat verkosta!

Kätevä Kauppakassipalvelu

Voit tehdä Kauppakassitilaukset Foodie.fi -sivustolla. Valitse myymäläksi Prisma Joensuu ja tarkasta Tilaukset-kohdasta vapaana olevat toimitusajat sekä noutolokerikkoon että kotiinkuljetuksiin. Mikäli päätät noutaa ostoksesi itse, löydät noutopisteen Prisma Joensuun Lappeenrannantien puoleiselta sivustalta, jonka läheisyydessä sijaitsee myös Rinki-ekopiste.

Kauppakassipalvelussa valittavissasi on lähes koko Prisma Joensuun päivittäistavaravalikoima. Keräilemme tilauksiin vain parasta laatua ja maksat tuotteista täsmälleen saman hinnan kuin maksaisit kaupassa. Ruoan kotiinkuljetukset hoitaa Prisman Jelppi. Kuljetusajat Joensuussa ma-pe 10-18, la 11-16. Hinnat: ruuan keräily ja nouto lokerikosta S-Etukortilla 9,90 (norm. 16,90).

Ruoan keräily ja kuljetus Joensuun alueelle S-Etukortilla 16,90 (norm. 24,90). Ruoan keräily ja kuljetus Liperi, Kontiolahti, Kulho sekä Hammaslahti S-Etukortilla 19,90 (norm. 27,90). Katso täältä kotiinkuljetusalueet ja aikataulu.

Seuraavan päivän tilaukset pitää tehdä viimeistään edellisenä päivänä klo 24 mennessä. Ostosten maksu tapahtuu verkkokaupassa. Kun tilaus on noudettavissa, saat tekstiviestillä ilmoituksen ja noutokoodin, jolla saat avattua kyseisen noutolokerikon. Ostoksia voi noutaa kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

PKO:n Kauppakassi-palvelussa ei voi ostaa ikärajavalvottuja tuotteita, kuten tupakka- ja alkoholituotteita.

Ruuan verkkokauppa S-market Outokummussa, Kiteellä, Porokylässä Nurmeksessa ja Lieksassa

Toimintamalli maakunnan marketien verkkokaupassa on sama kuin Prismassa eli asiakas menee ensin www.foodie.fi -sivulle ja valitsee myymälän, josta haluaa tehdä tilauksen. Sen jälkeen asiakas valitsee noutoajan tilaukselleen, tekee tilauksen myymälän valikoimasta ja maksaa sen etukäteen. Myymälän noutopisteelle saapuessaan asiakas soittaa myymälään, josta ostokset tuodaan asiakkaalle autoon. Noutopisteessä on kyltti, jossa on kerrottu toimintaohjeet ja myymälän puhelinnumero.

Noutopistetilaus tehdään viimeistään edellisenä iltana klo 24 mennessä ja aikaisintaan seitsemän vuorokautta ennen tilauksen noutamista. Myös maksu tapahtuu verkkokaupassa. PKO:n omistajat saavat Bonusta jopa 5 prosenttia sekä noutopisteostoistaan että keräilymaksusta. Kun tilaus on tehty asiakas saa sähköpostitse tilausvahvistuksen ja keräilyn jälkeen myös toimitusvahvistuksen. Verkkokaupassa ruoan keräilymaksu on S-Etukortilla 9,90 euroa ja ilman S-Etukorttia 16,90 euroa. PKO:n noutopistepalvelussa ei voi ostaa ikärajavalvottuja tuotteita, kuten tupakka- ja alkoholituotteita, eikä osaa käyttötavara- ja irtomyyntituotteista.

Ruoan tilaus- ja toimituspalvelu poikkeusolojen aikana

Muille Joensuun seudun ulkopuolisille kunnille sekä Rautavaaran kunnalle PKO tarjoaa poikkeusolojen aikana käynnistetyn toimintamallin, joka mahdollistaa sekä ruuan etukäteistilauksen että laskutustiliasioinnon. Ruuan tilauspalvelun käyttäminen vaatii laskutustilin avaamista. Mikäli asiakas haluaa tilata tuotteet etukäteen ja noutaa sekä maksaa ne myymälässä, silloin ei tarvita laskutustiliä.

Tilaaminen tapahtuu puhelimitse tai sähköpostilla suoraan ko. myymälästä. Yhteystiedot löytyvät pko.fi/palvelut. Kaikki ruokatilaukset tulee tehdä noutoa edeltävänä päivänä, perjantaisin jätetyt tilaukset toimitetaan maanantaina. Tilatut ruuat kerätään myymälässä ja ne toimitetaan asiakkaalle autoon. Asiakas voi soittaa myymälän alueelle tullessaan olevansa pysäköintipaikalla, jolloin henkilökunta tuo tuotteet autolle. Palvelu maksaa S-Etukortilla 9,90 €/tilaus.

Mikäli asiakas haluaa tuotteille kotiinkuljetuksen, myymälä tilaa tuotteille taksikuljetuksen, jonka asiakas maksaa taksikuljettajalle.

Riskiryhmiin kuuluvilla voi olla mahdollisuus saada maksutonta asiointi- ja kuljetusapua omasta kotikunnastaan. Näitä mahdollisuuksia kannattaa tiedustella omasta kunnasta.

Ruokakauppa taskussasi

Tee ruokaostoksia missä tahansa Foodie-sovelluksella. Ruoan verkkokaupan ja arkea helpottavan sähköisen ostoslistan saat kätevästi iOS- ja Android-laitteisiin.

Lataa iOS-sovellus

Lataa Android-sovellus