Vietä rentouttava ystävänpäivä

Hemmottele itseäsi, ystävääsi tai puolisoasi ja nauti houkuttelevista ystävänpäiväeduista hotelleissamme ja ravintoloissamme!

 

Majoitustarjous

Tule meille yökylään!

Varaukset sokoshotels.fi varauskoodilla BESTIS23. Varausaika pe-ti 10.-14.2.2023. Majoitusaika 14.2 – 31.5.2023.
Hinta koskee vapaa-ajan matkoja ja tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä.
Tarjoushinnasta saa S-Etukortilla Bonusta. Hinta ei kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

Break Sokos Hotel Bomba ja Break Sokos Hotel Koli

alk. 95€/1-2hh/vrk (tai 47,50€/hlö/vrk/2hh)

Break Sokos Hotel Bomban karjalaiskylässä majoitut alk. 75€/1-2hh/vrk
Bomballa ja Kolilla tarjous voimassa tulopäivinä su-to.

Original Sokos Hotel Kimmel ja Original Sokos Hotel Vaakuna

alk. 85€/1-2hh/vrk (42,50€/hlö/vrk/2hh)
Joensuussa tarjous on voimassa tulopäivinä pe-la

 

Aloita aamusi ystävän kanssa maukkaalla hotelliaamiaisella!

 

Maistuisiko jälkiruoka?

Herkuttele ja nauti!

 

 

 

Rentoudu kylpylässä ystäviesi tai puolisosi kanssa! Kruunaa kylpyläkokemuksesi Lumene hemmottelupaketilla.

 

Vietä aikaa läheistesi kanssa

 

Hyvää ystävänpäivää!

 

 

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) ja urheiluseurat järjestävät hyväntekeväisyystapahtumien sarjan vähävaraisten perheiden ja nuorten hyväksi. Tapahtumien yhteydessä kerätään muun muassa keppihevosia sekä urheiluvälineitä lahjoitettaviksi. Tapahtumien markkinoinnista ja lahjoitettujen tavaroiden kuljettamisesta Hope ry:lle huolehtii PKO. Lahjoitukset perheille ohjaa eteenpäin Hope ry.

– Kun me PKO:ssa kysyimme omistajiltamme, mihin he haluaisivat meidän suuntaavan hyväntekeväisyystekojamme, tärkeimmäksi kohteeksi mainittiin oman maakuntamme nuoret ja vähävaraiset perheet. Osuuskaupan halutaan tekevän osansa nuorten syrjäytymisen vastaisessa työssä. Tarvetta ovat voimistaneet korona-aika ja perheiden lisääntynyt taloudellinen epävarmuus. Apua tarvitsevien perheiden joukko on laajentunut, toimitusjohtaja Juha Kivelä taustoittaa.

– Esitimme idean yhteisistä hyväntekeväisyystempauksista PKO:n kanssa yhteistyötä tekeville urheiluseuroille, jotka tarttuivat ajatukseen innokkaasti. Olemme yhdessä suunnitelleet sarjan tapahtumia vähävaraisten perheiden nuorten ilahduttamiseksi. Ne käynnistyivät syyskuussa ja tempauksia on tarkoitus järjestää kerran kuukaudessa myös ensi vuonna. Pyrimme tekemään auttamisesta helppoa tarjoamalla mahdollisuuden tuoda lahjoitustavaroita samalla kun tulee esimerkiksi katsomaan peliä. Huolehdimme tavaroiden kuljettamisesta Hope ry:lle, joka puolestaan vastaa tavaroiden jakelusta lapsiperheille. Toivomme lahjoitettavien tavaroiden olevan hyväkuntoisia ja siistejä, PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä sanoo.

Kataja Basket Yhteistä hyvää -tempaus 3.12.2022

Tähän asti järjestetyt tempaukset ovat olleet 17.9. PKO-ravien yhteydessä järjestetty keppihevosten keräys, 15.10. Jokipoikien pelissä järjestetty jääkiekkovarusteiden keräys, 6.11. Josban kanssa järjestetty salibandyvarusteiden keräys ja viimeisimpänä Kataja Basketin pelissä 3.12. pelipallojen keräys.

– Yhteistä hyvää keräsi n. 40 palloa jotka lahjoitetaan Hope ry:n kautta vähävaraisille perheille, ja sitä kautta saatetaan saada vaikka muutama uusi Kuivalainen tai Markkanen, Kataja Basketin toiminnanjohtaja Johannes Lasaroff sanoo.

Kataja Basket – KTP-Basket -peli pelattiin Motonet Areenalla lauantaina 3.12. klo 17. Tempauksessa kerättiin pelipalloja vähävaraisten perheiden hyväksi. Kataja Basket tarjosi hyväkuntoisen pelipallon lahjoittaneille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun. Kiitos kaikille lahjoittajille ja Prisman Jelpille pallojen kuljettamisesta Hope ry:lle!

– Jokainen voi auttaa ja pienilläkin teoilla on merkitystä. Lahjoitusten avulla tarjoamme vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa kenties pitkäkestoisemman harrastamisen. Tuemme myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksia, tiiminvetäjä Sanna Räsänen Hope ry Joensuusta toteaa.

– Hyväntekeväisyystempaukset ja junioriurheilun tukeminen ovat käytännön vastuullisuustekoja, joilla sekä toteutamme PKO:n tavoitetta tehdä Pohjois-Karjalasta entistä parempaa paikkaa elää että toimimme yhteistä hyvää -arvomme mukaisesti, Petri Vähä toteaa.

Seuraavat Yhteistä hyvää-tempaukset:
15.1.2023 Joen Juju – Tapanilan Erä Joensuun Urheilutalollla (pallojen ja talviurheiluvälineiden keräys)
18.2.2023 Karelian Hurmos – KyKy-Betset

Lisätietoja: Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä, PKO, 010 762 2034, petri.vaha@sok.fi

ABC:n perinteinen Joulun noutopöytä on tarjolla PKO:n ABC-asemilla (pois lukien ABC Outokumpu) 6.-7.12.2022 sekä 20.12.2022 klo 11-16.

Lisäksi 29.12.2022 klo 16-19 tarjolla on Pizzabuffa!

Joulun noutopöydän hinta S-Etukortilla 17,90 €.

Hinta ilman S-Etukorttia 19,90 €. Lapset 3-7-vuotiaat 5,90 € ja juniorit 8-12-vuotiaat 7,90 €. Alle 3-vuotiaat syövät aikuisten ruokaillessa veloituksetta noutopöydästä.

ABC joulumenu 6.-7.12.2022 ja 20.12.2022

Kirjolohta ja sinappi-smetanakastiketta (L,G)

Karjalanpaistia (M,L,G)

Joulukinkkua ja talon sinappia (M,L,G)

Perunalaatikkoa (L,G)

Porkkanalaatikkoa (L,G)

Lanttulaatikkoa (L,G)

Keitetyt  perunat (M,L,G)

Jouluinen salaattipöytä

Joulutorttu ja kahvi (L)

Tervetuloa ruokailemaan PKO:n ABC-asemille!

PKO MaRa Joulukalenteri

PKO:n ravintoloiden & hotellien joulukalenteri

 

PKO:n hotellien ja ravintoloiden yhteinen joulukalenteri on täällä, ja se on entistä parempi! Miltäs kuulostaisi kaksi yhden hinnalla Spahan, -50% alennus yökerhon sisäänpääsystä, 80 € hotelliyöstä tai vaikkapa lasi kuohuvaa kahdella eurolla?

Olemme luoneet teille 24 upeaa tarjousta, ja voit halutessasi lunastaa vaikka ne kaikki! Tarjoukset pompsahtavat S-mobiiliin päivä kerrallaan, mutta näet koko kuukauden tarjoukset jo nyt. Kukin tarjous on siis voimassa vain sille osoitettuna päivänä!

Katso tarkkaan alla olevat tarjoukset, ja merkkaa kalenteriin niistä parhaimmat!

 

1.12. Nautiskelukylpylä Kimmel Spa

Heti kuukauden ensimmäisenä päivänä pääset nautiskelemaan Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan. Ota ystäväsi mukaan, sillä kaksi henkilöä pääsee rentoutumaan yhden hinnalla! 1 etu per kuponki. Tutustu lisää Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan täältä.

 

2.12. Bepop Street

Bepop Streetistä saat kaikki toastit -50% alehintaan! Jos et ole niitä ikinä maistellut, nyt on sen aika. Tutustu lisää Bepop Streettiin täältä. 

 

3.12. Las Palmas

Lauantaina 3.12 Las Palmasissa esiintyy Antti Ketonen, ja kupongilla saat lipun keikalle -50% hintaan. Tässäpä mainio idea vaikka pikkujouluohjelmaksi kavereiden kesken! 1 lippu/kuponki
Lisätietoja Las Palmasin keikoista löydät täältä.

 

4.12. Bomban talo

Kun teet tänään 4.12. pöytävarauksen Bomban talon joululounaalle 14.-15.12 klo 12-15 tai 16.12. klo 15-20 väliselle ajalle, saat sen hintaan 20€ (norm. 28 €). Tee varauksesi täältä valitsemalla haluamasi päivä ja kellonaika ja valitse 20€ maksava joululounas. Lisää lisätieto kenttään koodi ”JOULUKALENTERI”. Tarjous on maksettava ennakkoon ja koskee vain uusia varauksia.
Tutustu joululounaan menuun täältä.

 

5.12. Spa Bomba

Nurmekseen kannattaa jäädä yöksi, sillä heti joululounastarjouksen perään on laitettu tarjous Break Sokos Hotel Bomban Spahan. Spassa järjestetään aikuisten Čomainen kodvanen -hemmotteluilta, ja siihen lipun ostaneet saavat Lumene-hemmottelupaketin hintaan 7 € kpl (norm 15 €). 1 etu per kuponki. Lue lisää hemmottelu illasta täältä.

 

6.12. Bar Play

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Bar Play on laittanut burgeritarjouksen pystyyn! Burger annoksia pääsee Playssa nauttimaan edulliseen 10€ hintaan (norm. 11.90-13.90 €).
Tarjous ei koske Double Beef burgeria. 1 kuponki/asiakas. Tutustu Bar Playn ruokalistaan ja valitse lempparisi täältä.

 

 7.12. Hesburger Sokos

Jos haluat -15% alennuksen ateriastasi, kannattaa suunnata tänään Sokoksen Hesburgeriin! 1 etu per kuponki. Lisätietoja ravintolasta löydät täältä.

 

8.12. Rosso

Rosso on myös laittanut prosenttialennuksen teitä varten. Kupongin lunastettuasi saat -15% alennusta laskun loppusummasta.
1 etu per kuponki. Katso lisää ravintolasta ja tutustu ruokalistaan täältä.

 

 9.12. Aittaranta

Aittarannassa tuoksuu Glögi! Pääruoan ostajalle alkoholiton glögi veloituksetta. Glögin ystävien kannattaakin nyt ehdottomasti suunnata siis Penttilään Aittarannan herkkujen ääreen.
Max 4 lasillista per kuponki. Tutustu lisää ravintolaan täältä.

 

10.12. Pizza & Buffa

Prisman Pizza & Buffa on herkuttelijan paratiisi. Normaalisti 4.50€ maksava jälkiruokasirkus maksaa tänään vain 3.20 €. Tiedätkö mitä kaikkea jälkiruokasirkukseen kuuluu? 1 etu per kuponki.
Lisätietoja ravintolasta löydät täältä!

 

11.12. Takatasku

Maistuisiko olut? Legendaarisessa pub Takataskussa on nimittäin Sandels tarjouksessa. Saat 0,5L kylmää IV Sandelsia (5,3%) hintaan 5 €. 1 etu per kuponki.
Kurkkaa ravintolan aukioloajat kätevästi täältä.

 

12.12. Vaakuna & Kimmel aamiainen

Aloita maanantaiaamusi herkullisella aamiaisella. Sekä Vaakunan että Kimmelin aamiaiselle pääsee tänään kaksi yhden hinnalla! Nappaa siis ystävä mukaan ja tule nauttimaan ravitseva aamiainen loistavaan etuhintaan. 1 etu per kuponki. Lisätietoja Vaakunan aamiaisesta täältä ja Kimmelin aamiaisesta täältä.

 

13.12. Coffee House

Joulutrio, mikä se sellainen on? No tietystikin joulutorttu-pipari-cappuccino yhdistelmä, joka on nyt tarjouksessa hintaan 6 € (norm. 8.30 €). 1 etu per kuponki.
Tutustu lisää kahvilaamme täältä.

 

14.12. Gastropub Vispiläkauppa

Vispiläkaupasta saat haluamasi ruoka-annoksen -30% alennuksen kuponkia vilauttamalla. Oletko jo testannut Vispiläkaupan uuden ruokalistan? – 1 etu per kuponki.
Tutustu Vispiläkaupan herkulliseen menuun täältä.

 

15.12. Bistro Heili

Kimmelissä sijaitseva Bistro Heili tarjoaa -10€ alennuksen normaalihintaisen pääruoan ostajalle laskun loppusummasta. 1 etu per kuponki.
Tee pöytävaraus ja tutustu ruokalistaan täältä.

 

16.12. Grill it! Koli

Kansallismaisemissa tarjoiltu joululounas on nyt alennuksessa! Normaalisti 34 € maksava joululounas päräytetään tarjoukseen uskomattomaan 20 € hintaan. Nyt äkkiä varaamaan pöytä ettet jää ilman! 2 etua per kuponki. Tutustu Kolin joululounaan menuun täältä.

 

17.12. Bepop

Hello viikonloppu ja bileet! Tänä lauantaina sisäänpääsy Joensuun kuumimpaan yökerhoon -50% alennuksella. Bilemekko päälle ja rilluttelemaan ennen joulunviettoon rauhoittumista!
1 etu per kuponki. Lue lisää yökerhosta täältä.

 

18.12. Majoitus

Super majoitustarjous on täällä taas! Majoitu Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuussa, Original Sokos Hotel Kimmelissä, Break Sokos Hotel Kolilla tai Break Sokos Hotel Bomballa hintaan 80€/ vrk/2hh. Tarjous on voimassa vain tänään 18.12, ja majoitusaika on 1.1-31.1.2023. Majoituksen varauslinkin saat S-mobiilikupongista. Voit varata niin monta yötä kun vain haluat!
Tutustu lisää hotelleihin täältä.

 

19.12. Amarillo

Joensuun Amarillosta saat -15% alennuksen laskun loppusummasta. Tiesitkö että Amarillossa on myös nykyisin noutopöytälounas, mihin tarjouksen voi myöskin hyödyntää? 1. etu per kuponki. Katso Amarillon ruokalista täältä!

 

20.12. Kolumbus

Oletko jo maistanut Kolumbuksen pizzoja? Jos et, niin nyt on sen aika! Niinivaaran S-marketin kyljessä sijaitseva Kolumbus loihtii teille erityisen maukkaat pizzat vain 10 € hintaan (norm 16.50 €). 1 etu per kuponki. Tutustu ruokalistaan ja valitse lempparisi täältä.

 

21.12. Torero

Torero, ihana espanjalaisen ruokakulttuurin koti aivan Joensuun keskustassa on laittanut nyt kuohuviiniin supertarjouksen! Saat lasillisen talon Cavaa vain 2 € hinnalla. 1 etu per kuponki, ei voi yhdistää muihin etuihin eikä tarjouksiin. Tutustu lisää ravintolaan täältä.

 

22.12. Original Sokos Hotel Kimmel

Joululounas vielä syömättä? Kokoa porukkasi yhteen ja tulkaa nauttimaan herkullisista jouluisista antimista Kimmeliin. 30 € on se hinta, millä joululounaan saat mobiilikuponkia esittämällä (norm 42 €). 2 etua per kuponki. Katso joululounaan ruokalista täältä.

 

23.12. Presso

Jouluostokset tekemättä? Suuntaa viimehetken ostoksille Prismaan, ja tule samalla Pressoon nauttimaan lasillinen lämmintä glögiä vain 1 € hintaan. 1 etu per kuponki. Lue lisää kahvilasta täältä.

 

24.12. Osuuskaupparock

Jouluaattona pärähtää, sillä myyntiin tulee kesän 2023 Osuuskaupparockin liput! Nyt saat liput perjantaille huipputarjouksella, eli kaksi yhden hinnalla! Tässäpä oiva viimehetken lahjaidea pukinkonttiin! Alennushintaisia lippuja myydään 300 kpl ja niitä voi lunastaa vain yhden (sis. 2 lippua) per asiakas. Alennuskoodi julkaistaan S-mobiilissa 24.12. Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan myöhemmin.

Huom: sairastapauksen vuoksi Joensuun kaupunginteatterin 39 askelta -näytelmän esitykset keskiviikkona 23.11.2022 kello 14 ja 18 on jouduttu perumaan.

Pahoittelemme peruutusta!

S-etutarjous on voimassa korvaavasti ke 7.12. kello 18 esityksessä eli 5 euron alennus perushintaisesta lipusta, (norm. 28 euroa, S-etulippuna 23 euroa).

Voit vaihtaa tai palauttaa lippusi Carelicumin asiakaspalvelussa osoitteessa Koskikatu 5. Puhelinpalvelu 013 337 5222 on avoinna ma–pe kello 10–12. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostilla: carelicum.palvelut@joensuu.fi

John Buchanin kirjaan ja Alfred Hitchcockin elokuvaan perustuva parodia 39 askelta täyttää pikkujoulukomedian paikan Joensuun kaupunginteatterin syysohjelmistossa. Nostalgisen dekkarikomedian päähenkilö Richard Hannay sotketaan tahtomattaan vakoilutapaukseen, kun hän joutuu yllätyksekseen epäillyksi murhasta. Alkaa hurja pakomatka ympäri Brittein saaria, kun Richard poliisit ja kansainväliset vakoojat perässään yrittää puhdistaa nimeään ennen kuin on liian myöhäistä.

S-Etukortilla 5 euron alennus perushintaisesta lipusta. S-etukortilla lipun hinta 23€ (norm. 28), max 2 etulippua/kortti, ei kerrytä bonusta. Näytä S-etukorttia ostaessasi lippua. Etuhintaisia lippuja myy Carelicumin lipunmyynti.

Lue lisää: https://www.joensuunteatteri.fi/ajankohtaista/39-askelta-esitykset-peruutettu-23-11-2022/

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) ja urheiluseurat järjestävät hyväntekeväisyystapahtumien sarjan vähävaraisten perheiden ja nuorten hyväksi. Erilaisten tapahtumien yhteydessä kerätään muun muassa keppihevosia sekä urheiluvälineitä lahjoitettaviksi. Lahjoitukset ohjaa eteenpäin Hope ry.

– Kun me PKO:ssa kysyimme omistajiltamme, mihin he haluaisivat meidän suuntaavan hyväntekeväisyystekojamme, tärkeimmäksi kohteeksi nousivat oman maakuntamme nuoret ja vähävaraiset perheet. Osuuskaupan halutaan tekevän osansa nuorten syrjäytymisen vastaisessa työssä. Tarvetta ovat voimistaneet korona-aika ja perheiden lisääntynyt taloudellinen epävarmuus. Apua tarvitsevien perheiden joukko on laajentunut, toimitusjohtaja Juha Kivelä taustoittaa.

– Esitimme idean yhteisistä hyväntekeväisyystempauksista PKO:n kanssa yhteistyötä tekeville urheiluseuroille jotka tarttuivat ajatukseen innokkaasti. Olemme yhdessä suunnitelleet sarjan tapahtumia vähävaraisten perheiden nuorten ilahduttamiseksi. Ne käynnistyivät syyskuussa ja jatkuvat ensi vuoden elokuulle saakka. Pyrimme tekemään auttamisesta helppoa tarjoamalla mahdollisuuden tuoda lahjoitustavaroita samalla kun tulee esimerkiksi katsomaan peliä. Huolehdimme tavaroiden vastaanottamisesta sekä kuljettamisesta Hope ry:lle, joka puolestaan vastaa tavaroiden jakelusta lapsiperheille. Lahjoitettavien tavaroiden tulee olla hyväkuntoisia ja siistejä, PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä sanoo.

Tähän asti järjestetyt tempaukset ovat olleet 17.9. PKO-ravien yhteydessä järjestetty keppihevosten keräys, 15.10. Jokipoikien pelissä järjestetty jääkiekkovarusteiden keräys sekä 6.11. Josban kanssa järjestetty salibandyvarusteiden keräys pelin yhteydessä.

  Haluamme mahdollistaa lapsille matalan kynnyksen liikunnallisen harrastuksen ja näin olla tekemässä hyvää yhdessä PKO:n kanssa, toiminnanjohtaja Jarmo Mustonen Juniori Jokipojat ry:stä sekä manageri Jaakko Lipponen Joensuun Kiekkopojista toteavat.

Olemme suunnitelleet jo pitkään yhteistä hyvää -tapahtumaa kotiotteluumme, joten on hienoa että se viimein päästään toteuttamaan. Toivottavasti saamme kannustettua mahdollisimman monia tuomaan pallon peliin, koska jokainen tuotu pallo tarjoaa lisää liikunnan riemua lapsille, Kataja Basketin toiminnanjohtaja Johannes Lasaroff sanoo.

Jokainen voi auttaa, pienilläkin teoilla on merkitystä. Lahjoitusten avulla tarjoamme vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa kenties pitkäkestoisemman harrastamisen. Tuemme myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksia, tiiminvetäjä Sanna Räsänen Hope ry Joensuusta toteaa.

Hyväntekeväisyystempaukset ja junioriurheilun tukeminen ovat osa vastuullisuustekoja, joilla PKO edistää maakunnan elinvoimaisuutta. Näin toteutamme käytännössä sekä PKO:n tavoitetta tehdä Pohjois-Karjalasta entistä parempaa paikkaa elää että toimimme yhteistä hyvää -arvomme mukaisesti. Tässä taloustilanteessa lasten ja nuorten hyvinvoinnista huolehtiminen on entistä tärkeämpää, Petri Vähä toteaa.

Seuraava Yhteistä hyvää -tempaus järjestetään PKO:n otteluisännyyspelissä Kataja Basket – KTP-Basket Motonet Areenalla 3.12. klo. 17.

Tempauksessa kerätään hyväkuntoisia pelipalloja vähävaraisten perheiden hyväksi. Kataja Basket tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn illan otteluun hyväkuntoisen pelipallon lahjoittaneille. Pallo voi olla muuhunkin lajiin kuin koripalloon. S-Etukortilla ottelulipuista -50% alennus Katajan verkkokaupasta, Pelikeskukselta ja lippuluukulta.

Seuraavat Yhteistä hyvää-tempaukset:

3.12.2022 Kataja Basket – KTP-basket Motonet Areena Joensuu klo 17 (pallojen keräys)

S-Etukortilla -50% pääsylipusta lippuluukulta, Pelikeskukselta tai Katajan verkkolippukaupasta: https://katajabasket.tapahtumiin.fi/fi/p/miehet

5.1.2023 Joen Juju – Tapanilan Erä (pallojen keräys)

18.2.2023 Karelian Hurmos – KyKy-Betset

 

Lisätietoja: Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä, PKO, 010 762 2034, petri.vaha@sok.fi

Kiitos lahjoituksista vähävaraisten perheiden puolesta! 🙏

26 mailaa, 15 luistinparia, maalivahdin varusteet ja paljon muita jääkiekkovarusteita kertyi lahjoituksina Joensuun Kiekkopoikien ja PKO:n Yhteistä hyvää-tempauksessa 15.10. JoKP – Hokki-ottelussa. Hope Ry, Joensuun Kiekko-Pojat ja PKO kiittävät tuhannesti kaikkia lahjoittaneita! Kiitos myös Juniori Jokipojille lahjoitusten vastaanottamisesta jäähallilla!

– Ilman lahjoituksia Hope Ry:n tuki vähävaraisille perheille ei onnistuisi. Järjestämme seuraavan Yhteistä hyvää-tempauksen jälkeen harrastusvälinepäivän, jolloin asiakasperheemme voivat tulla valitsemaan itselleen sopivia varusteita. Toivomme lahjoituksina erityisesti lasten ja nuorten sisäpelikenkiä, tiiminvetäjä Sanna Räsänen (kuvassa) Hope Ry:ltä kertoo.

Seuraava Yhteistä hyvää -tempaus järjestetään Josba – Saipa -ottelussa sunnuntaina 6.11.2022 klo 17 Joensuu Areenalla. Hyväkuntoisia lasten ja nuorten salibandy-varusteita ja sisäpelikenkiä lahjoittamalla autat Pohjois-Karjalan vähävaraisia lapsia, nuoria ja perheitä. Varusteet jakaa niitä tarvitseville Hope Ry. Josba tarjoaa lahjoittajille ilmaisen sisäänpääsyn illan peliin.

Hyväntekeväisyystempaukset ja junioriurheilun tukeminen ovat osa vastuullisuustekoja, joilla PKO edistää maakunnan elinvoimaisuutta. Näin toteutamme käytännössä sekä PKO:n tavoitetta tehdä Pohjois-Karjalasta entistä parempaa paikkaa elää että toimimme yhteistä hyvää -arvomme mukaisesti. 💚

#meijänpko #jokipojat #josba #yhteistähyvää

Sokoksen 3+1-kampanjaa on päätetty jatkaa keskiviikkoon 5.10. saakka. Alun perin kampanjan oli tarkoitus päättyä sunnuntaihin 2.10.

Kampanjapäivillä on suuri kattaus kosmetiikan, muodin ja kodin huippumerkkejä, suosikkituotteiden jättipakkauksia sekä paljon muuta edulliseen hintaan.Valtakunnallisen kampanjan jatkamispäätös tehtiin sen jälkeen kun Sokos Helsinki oli tulipalon savuhaitan poistamisen takia kiinni lauantaina ja sunnuntaina 1.-2.10. 3+1-kampanja jatkuu sekä Sokos-tavarataloissa että verkkokaupassa.

Tervetuloa tutustumaan ABC-latausaseman toimintaan 6.9. klo 10-16 osoitteessa Välitie 2-4, 75530 Nurmes.

PKO rakentaa sähköautojen latausverkoston. 100 kW:n teholatausasemat rakennetaan Juuan, Kontiolahden, Lieksan, Nurmeksen sekä Joensuun Marjalan liikenneasemille. ABC-latauksen käyttäjät ajavat täysin uusiutuvalla sähköllä.

Lue lisää: https://pko.fi/news/pko-rakentaa-sahkoautojen-latausverkoston-2/

#meijänpko #abclataus #nurmes

Tervetuloa tutustumaan ABC-latausaseman toimintaan 7.9. klo 10-16 osoitteessa Uurolantie 4, 80770 Kontiolahti!

PKO rakentaa sähköautojen latausverkoston. 100 kW:n teholatausasemat rakennetaan Juuan, Kontiolahden, Lieksan, Nurmeksen sekä Joensuun Marjalan liikenneasemille. ABC-latauksen käyttäjät ajavat täysin uusiutuvalla sähköllä.

Lue lisää: https://pko.fi/news/pko-rakentaa-sahkoautojen-latausverkoston-2/

#meijänpko #abclataus #kontiolahti