Tänä vuonna Sinun Viikonloppu tuo tarjouksia ja ohjelmaa Joensuun lisäksi myös Nurmekseen, Kolille sekä Kiteelle! Sinun Viikonloppu järjestetään 27.-28.10.2023.

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) Sinun Viikonloppua juhlitaan kolmatta vuotta putkeen. Tapahtumalla on historiaa Sinun Yönä vieläkin enemmän, 10 vuotta!

Sinun Yöhön sekä Viikonloppuun on kuulunut aina livemusiikki eikä tämä vuosi ole poikkeus. Luvassa on myös ilmaiskeikkoja Aarne Tenkaselta ja Janne Tulkilta. Vapaa pääsy on Aarne Tenkasen keikalle perjantaina 27.10. kello 22 Takataskussa Joensuussa ja lauantaina 28.10. kello 23 Ravintola Lempissä Nurmeksessa sekä lauantaina 28.10. klo 21 Janne Tulkin keikalle Kolumbuksessa. Muille keikoille saa tavallista edullisempia lippuja S-Etukortilla.

Kolilla lauantaina 28.10. on kello 10-17 maksuttomat välinehulinat sekä rinnekaluston esittelyä ja Kolin pelastusaseman paloauton esittely.

Sinun Viikonloppu on tunnettu huikeista tarjouksista ravintoloissa ja hotelleissa sekä monipuolisesta ohjelmasta. S-Etukortilla sekä S-mobiilikupongeilla saa jopa -50% alennuksia. Tutustu alennuksiin ja tarjouskampanjoihin pko.fi/sinunviikonloppu

Sinun Viikonloppu tulee taas!

Sinun Viikonloppu tulee taas ja valloittaa Pohjois-Karjalan Osuuskaupan ravintolat ja hotellit 27.-28.10.2023. Tutustu alta kaikkiin tarjouksiin sekä artistikattauksiin ja valitse omat suosikkisi!

 

Majoitu Sinun Viikonloppuna 27.-29.10. edullisemmin Pohjois-Karjalan Sokos Hotelleissa! 

Vietä rentouttava yö meidän hotelleissa edulliseen Sinun Viikonloppu hintaan – Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuussa sekä uudessa Break Sokos Hotel Koli Kylässä alk. 80€/2hh/vrk.
Original Sokos Hotel Kimmelissä, Break Sokos Hotel Bomballa sekä Break Sokos Hotel Kolilla yövyt alk. 95€/2hh/vrk.

Saatavilla on myös Superior-luokan huoneita 20-30€ lisähintaan.
Hintaan sisältyy:
majoitus 2hh standard tai superior-huoneessa sekä aamiainen.
Vain Break Sokos Hotel Kolilla majoittuville kuuluu pääsy Grill It! Kolilla esiintyvän Kake Randelinin keikalle, muissa hotelleissa liput haluamallesi keikalle tulee ostaa erikseen.

Tämän edullisemmin et tule majoitusta tälle viikonlopulle saamaan, joten varaa omasi jo nyt varauskoodilla BSINUN23 täältä! 

 

Nauti ravintoloidemme herkuista edullisemmin! 

S-mobiilikupongilla -50 % valituista annoksista PKO:n ravintoloissa pe klo 15 alkaen aina lauantai-iltaan saakka.
Tarjous voimassa Amarillossa, Rossossa, Torerossa, Aittarannassa, Leiketuvassa, Bistro Heilissä, Kolumbuksessa, VENNissä, Coffee Housessa ja Bar Playssä.
Katso annokset ravintoloiden omilta Raflaamo sivuilta! 

Mikset nauttisi maukkaan hotelliaamiaisen? Lauantaina 28.10. hotelliaamiainen Joensuun Vaakunassa ja Kimmelissä etuhintaan 13 €/hlö (norm. 16 €/hlö).
Maksu aamiaisesta suoritetaan hotellin vastaanotossa. 

 

Miltä kuulostaisi pieni Unison Brewing pop-up oluttasting? 

Ennen illan keikkoja, ehkäpä mukavasti juuri ruokailun jälkeen kannattaa pysähtyä Kauppahalli Joensuusta löytyvään Vispiläkauppaan, jossa paikan päällä paikallisen pienpanimo Unison Brewingin esittelypiste, jossa on mahdollista päästä maistamaan heidän tuotteitaan. Esittelypiste on avoinna klo 19 – 23, koko Sinun Viikonlopun ajan! 

 

Unison Brewing Vehnä viikonlopun ”Sinun oluena” 

Paikallisen pienpanimon Unison Brewing super suosittu Suomen parhaanakin oluena vuonna 2022 palkittu Vehnäolut 4,8% 0,33L on valikoitunut Sinun Viikonlopun viralliseksi ”Sinun olueksi”. Pehmeän makuinen vehnäolut on tarjolla kaikissa PKO:n ravintoloissa edulliseen S-Etukortti hintaan 6,90 € (norm. 8,90€). 

 

Musiikkia jokaiseen makuun! 

Sinun Yöhön sekä Viikonloppuun on kuulunut aina livemusiikki, eikä tämä vuosi ole poikkeus. Tarjolla on artisteja useampaan makuun, josta osa vielä täysin ilmaiseksi. Järjestelimme Joensuun keikkojen esiintyjäajat siten, että ehditte katsomaan, vaikka kaikki! 

 

Perjantaina 27.10 

klo 22:00 Takatasku & Aarne Tenkanen – vapaa pääsy 

klo 23:30 Las Palmas & Mouhous – erä lippuja S-Etukortilla ennakkoon 10 €* (norm. 20 €/hlö)
*hintaan lisätään Liveton palvelumaksu 

klo 22 – 04:30 Bepop Joensuu – Halloween bileet (100 ensimmäistä lippua S-Etukortilla 4€ – loput 8€) 

Lauantaina 28.10. 

klo 21 Kolumbus & Janne Tulkki – ilmainen sisäänpääsy 

klo 23:30 Las Palmas & Kake Randelin – erä lippuja S-Etukortilla ennakkoon 9 €* (norm. 18 €/hlö)
*hintaan lisätään Liveton palvelumaksu 

 klo 22 – 04:30 Bepop Joensuu – Halloween bileet (100 ensimmäistä lippua S-Etukortilla 4€ – loput 8€) 

 

Tapahtumaa nähdään myös maakunassa Kolilla, Nurmeksessa sekä Kiteellä!

Kolilla Sinun Viikonloppua vietetään hieman eri tyylillä. Kolilla nautitaan livemusiikin lisäksi Koli Skin välinehulinoista ja rinnekaluston esittelystä, maisemahissi ajeluin, aamiaistarjouksen, Rinnetuvan legendaarisen Grillibuffan sekä majoitus-, että kylpylälahjakorttitarjousten merkeissä.

Tänä vuonna Sinun Viikonloppu saapuu myös Nurmekseen ja tuo tullessaan upeita tarjouksia niin uuteen Cafe & Ristorante Buoluun, kun Bomban talolle, Bomba Spahan sekä Ravintola Lempiin. Luvassa on niin nautiskelua, rentoutumista, kuin tanssiakin läpi viikonlopun!

Myös Kiteellä päästään tämän vuoden Sinun Viikonlopussa laittamaan jalalla koreasti, nimittäin upea iskelmäyhtye Taikakuu esiintyy Kiteen Karhussa lauantaina 28.10. klo 23:30. Lippujen hintakaan ei päätä huimaa, nimittäin S-Etukorttia käyttämällä lunastat itsellesi lipun keikalle hintaan 5€ (norm. 10€).

Lisätietoja tapahtumasta:
Ravintola & hotellikohtaiset yhteystiedot löydätte yksiköiden verkkosivuilta.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kataja Basket taistelee FIBA Europe Cup -lohkopaikasta 3.-5.10. PKO-turnauksessa Borås Basketia ja BC Chernomoretsia vastaan.

Motonet Areenalla pelattava karsinta käydään siten, että tiistaina 3.10. Kataja kohtaa ruotsalaisen Borås Basketin. Keskiviikkona pelaavat vastakkain Borås sekä bulgarialainen Chernomorets ja turnaus päättyy torstaina otteluun Kataja – Chernomorets.

Turnausisäntä PKO avaa tapahtuman tiistaina 3. lokakuuta, jolloin ottelussa toteutetaan myös Yhteistä hyvää -hyväntekeväisyystempaus. Hyväkuntoisia urheiluvälineitä lahjoittaneet saavat lipun tuleviin runkosarjan peleihin. Urheiluvälinelahjoitukset ohjaa eteenpäin Hope Joensuu.

Torstaina 5.10. pelattava Katajan ottelu tulee olemaan perhetapahtuma, johon on suunniteltu erilaisia aktiviteetteja myös perheen pienimmille.

Kataja Basketin toiminnanjohtaja Johannes Lasaroff tietää, ettei edessä oleva kolmepäiväinen rutistus onnistuisi ilman tukijoukkoja.

– Tällaisen sirkuksen tuonti kaupunkiin vaatii paljon rahaa, järjestelyä ja talkootyötä. Se on myös konkreettinen toimenpide, jolla lisäämme tavoitteidemme mukaisesti Joensuun kansainvälisyyttä. Kiitos etenkin PKO:lle tuesta turnausjärjestelyjen mahdollistamiseksi.

– Haluamme tukea Katajaa kohti lohkovaihetta, koska europelien kautta Joensuu ja koko Pohjois-Karjala saavat uudenlaista näkyvyyttä eri puolilla Eurooppaa. Europelit ja niissä pärjääminen auttavat Katajaa myös jatkossa hyvien ulkomaalaisvahvistusten houkuttelemisessa Joensuuhun. Tämä on yksi käytännön teko, jolla toteutamme PKO:n missiota tehdä Pohjois-Karjalasta entistä parempi paikka elää. Mitä enemmän täällä on erilaisia tapahtumia ja mitä vireämpää urheilutoiminta on sitä parempi paikka Joensuu on, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä taustoittaa kokonaisuutta.

Yhteistä hyvää -keräyksiä PKO on jo vuoden ajan toteuttanut eri urheiluseurojen kanssa. Edellinen Katajan kanssa toteutettu keräys tuotti 40 koripalloa ja nyt toivotaan vähintään yhtä hyvää tulosta.

– Kun me PKO:ssa kysyimme omistajiltamme, mihin he haluaisivat meidän suuntaavan hyväntekeväisyystekojamme, tärkeimmäksi kohteeksi nousivat oman maakuntamme vähävaraiset perheet. Pyrimme tekemään auttamisesta helppoa tarjoamalla mahdollisuuden tuoda lahjoitustavaroita samalla kun tulee katsomaan peliä. Huolehdimme tavaroiden vastaanottamisesta sekä kuljettamisesta Hope ry:lle, joka puolestaan vastaa tavaroiden jakelusta lapsiperheille, PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä sanoo.

Infoa lipunmyynnistä ja linkki lippukauppaan

Sokos Joensuu täyttää 55 vuotta 23.8.2023

Syntymäpäivän kunniaksi kaikki normaalihintaiset tuotteet S-Etukortilla -20% keskiviikon 23.8.2023 ajan!

 

Rantakadun ja Siltakadun kulmassa sijaitseva Sokos on Joensuun vanhin toiminnassa oleva tavaratalo

Joensuun Sokoksen valikoima oli tavaratalon alkutaipaleella todella laaja: katutasossa on ollut vuosien saatossa lihaosasto ja pohjakerroksessa rautakauppa ja jopa asekauppa. Kolmoskerroksesta moni muistaa käyneensä ostamassa tai vähintäänkin katselemassa leluja, mutta siellä on myyty myös huonekaluja ja kenkiä.

Kakkoskerros Sokos Joensuussa on ollut aina perinteisesti naistenvaateosasto. Valikoiman pääosassa on koko ajan ollutkin muoti, ja vaateostoksia on moni perhe tehnyt jo useassa sukupolvessa. Asiakkaat tietävät saavansa Sokokselta laadukkaita tuotteita ja hyvää palvelua.

Yksi vanhimmista Sokoksen tiloista löytyvistä alkuperäisistä asioista on ”heppa”

Kolikkohevonen on antanut kyytiä lapsille ja lapsenmielisille Sokos Joensuun avaamisesta lähtien. Heppa on toiminnassa ja ahkerassa käytössä edelleen tavaratalon kolmannessa kerroksessa.

13 säkenöivää pikkujoulupaikkaa odottaa valintaasi!

Tutustu meidän pikkujouluoppaaseen tästä!

Kokoamme vuosittain kattavan ostajan oppaan koskien pikkujouluja, joita juhlitaan ympäri Pohjois-Karjalaa, sillä meillä valinnan varaa riittää! Kiinnostaako teitä mahdollisesti juhlat ison talon malliin Joensuun Kimmelissä kuuluisan pikkujoulupaketin avulla, rentouttava pikkujoulukokemus Break Sokos Hotel Kolilla tai Bomballa Nurmeksessa vai mahdollisesti pienemmällä porukalla Bar Playssä tai Ravintola Aittarannassa?

Yllä mainittujen lisäksi vaihtoehtoja löytyy vielä rutkasti lisää, joten tutustu oppaaseemme ja valitse juuri teille sopivat pikkujoulut!

Pikkujoulut Pohjois-Karjalassa teille varaa PKO:n Sokos Hotellien myyntipalvelu puhelimitse 020 1234 660 tai sähköpostitse sales.karelia@sokoshotels.fi

 

 

 

Pohjois-Karjalan vuoden 2022 pikkujouluja mukana tekemässä:

Original Sokos Hotel Vaakuna
Original Sokos Hotel Kimmel
Break Sokos Hotel Bomba
Break Sokos Hotel Koli Kylä
Break Sokos Hotel Koli
Ravintola Aittaranta
Las Palmas Kimmel
Ravintola Bomba
Lempi Nurmes
Bepop Street
Bistro Heili
Leiketupa
Bar Play
Amarillo
Grill It!
Torero
Bepop
Rosso

Asia­kas­o­mis­ta­ja­päi­vät Sokos Joensuussa: nor­maa­li­hin­tai­set tuot­teet –20 % S-Etu­kor­til­la

Valmistaudu kevään juhliin Asiakasomistajapäivillä 🥳 Saat kaikki normaalihintaiset tuotteet –20 % S-Etukortilla torstaista sunnuntaihin 25.–28.5. Ilahduta kevään upeimmilla lahjoilla tai hanki kaunista katettavaa juhlapöytään, mekot ja puvut h-hetkeen sekä juhlameikit ja tuoksut kaunistautumiseen.

Etu ei koske Fenty Beauty- ja Fenty Skin -tuotteita, elintarvikkeita, postimerkkejä, lahjakortteja, asiakaspalvelupisteen tuotteita, palveluita, kahviloita, kampaamoita, luontaiselintarvikkeita eikä S-marketin valikoimaa.

Sokos Joensuun aukioloajat:

22.5.2023 – 28.5.2023

ma 09:00 – 19:00
ti 09:00 – 19:00
ke 09:00 – 19:00
to 09:00 – 19:00
pe 09:00 – 19:00
la 09:00 – 18:00
su12:00 – 16:00

 

Puhelin: 010 76 22300

(0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min)

 

Sokos Joensuu:

https://pko.fi/toimipaikat/sokos-joensuu/

Äitienpäivänä on tapana hemmotella äitejä mm. lahjoilla sekä herkullisella ruualla, ja tänäkin vuonna näistä tullaan nauttimaan useassa meidän ravintolassa sekä ABC-liikenneasemilla.

Tutustu alta meidän kattavaan äitienpäivätarjontaan ja valitse juuri teille paras vaihtoehto tai kierrä vaikka useampi!

 

Äitienpäivä Kimmelin tapaan

Tervetuloa juhlimaan äitienpäivää äitienpäiväbrunssille Joensuun upeaan ja tyylikkääseen Original Sokos Hotel Kimmeliin! Äitienpäivänä 14.5. tarjoilemme kaupungin herkullisimmat ruoat upeassa miljöössä. Meillä pääset nauttimaan monipuolisesta kattauksesta, joka sisältää herkkuja suolaisesta makeaan ja kaikkea siltä väliltä. Äitienpäiväbrunssille on tarjolla kaksi kattausta sunnuntaina 14.5. klo 11 & 14 S-Etukortti hintaan 42 € (norm. 46 €).

Tutustu Kimmelin äitienpäiväbrunssin ruokalistaan sekä katso varausohjeet täältä.

 

Toreron herkullinen äitienpäiväbuffet

Joensuun jännittävin äitienpäiväbuffet löytyy ravintola Torerosta, jossa pöytä on katettu täyteen espanjalaistyylisiä herkkuja! Miltä kuulostaisi vaikka manchego-broileri pastasalaatti, kanarialaiset ryppyperunat sekä mehevä uunipaahdettu lohi? Jälkkäriksi tietysti äitienpäivä kakkua! Tätä kaikkea, ja paljon muuta, on tarjolla äitienpäivänä Torerossa. Pöytä on katettu koreaksi sunnuntaina 14.5. klo 12-16 välisen ajan ja on tarjolla S-Etukortti hintaan 36 € (norm. 38 €)

Katso Toreron äitienpäiväbuffetin ruokalista ja varausohjeet täältä.

 

Äitienpäivän suklainen jälkiruokapöytä Aittarannassa

Makean ystäville tarjolla äideille suunniteltu suklainen jälkiruokapöytä äitienpäivänä 14.5. ravintola Aittarannassa.

Suklaa, yksi parhaimmista nautintoaineista mitä maa päällään kantaa… Oletko samaa mieltä? Jos olet, niin äitienpäivänä kannattaa ehdottomasti suunnata kohti ravintola Aittarantaa. Tarjolla on monenmoisia suklaaherkkuja, aina konvehdeista kakkuun asti! Suklaan ystävät eivät tule tähän herkkupöytään pettymään!

Herkkupöydän antimien ääreen pääset S-Etukortilla hintaan 9,50 € (norm. 12 €). Hurmaa suklaabuffet on tarjolla siis vain 14.5. klo 12-15 välisen ajan.

Katso varausohjeet Aittarannan äitienpäivän jälkiruokapöytään täältä.

 

Pizza & Buffan äitienpäiväbuffet

Äitienpäivänä Pizza & Buffassa on kattaus täynnä rakkautta 15.4. klo 10.30 – 20 S-Etukortti hintaan 16,30 € (norm. 18,30 €)
Buffetpöydästä löytyy herkkuja uunilohesta pizzaan ja kermakakkuun runsasta, maistuvaa ja sydämellistä koko perheelle. Yhdessä on ihanaa tulla valmiiseen pöytään!

Tutustu Pizza & Buffan äitienpäiväbuffetin ruokalistaan täältä.

 

Leiketupa tuo takaisin klassikko annoksen äitienpäivän kunniaksi

Sitruunabroileri, tuo aikaisemman listan suosituin annos on palannut Leiketuvalle!
Mutta kuitenkin vain hetkeksi! Tätä suursuosikkia herkutellaan juhlan kunniaksi vain äitienpäivänä 14.5. Ja tietenkin tarjouksen kera! Saat nimittäin sitruunabroilerin, kahvin sekä palan mansikkakakkua S-Etukortilla yhteishintaan 26,50 € (norm 27,90 €).

Tutustu lisää ravintolaan täältä.

 

Äitienpäivätarjous Joensuun Pressosta 11.-18.5.

Tiedätkö mikä on paras tapa juhlistaa äitienpäivää Joensuussa? Me ainakin tiedämme. Kakulla tietenkin! Helppoa 🙂
11.-18.5. välisen ajan saatkin Joensuun Prisman Pressosta kahvin ja vadelmajuustokakkupalan tarjoushintaan 7,10 €! Ja tietenkin tarjoushinnan saa lunastettua S-mobiilista löytyvällä kupongilla.

Katso kahvilan aukioloajat täältä ja tervetuloa herkuttelemaan!

 

Grill It! Kolin äitienpäivälounas

Äitejä hemmotellaan jälleen Kolin kauniissa maisemissa 14.5. herkullisella äitienpäivälounaalla! Tarjolla on runsas alkupalapöytä, josta löytyy mm. pesto-mozzarellaa, broileri-pastasalaattia, lämminsavulohta ja paljon muuta! Pääruokana nautinaan mm. Rosé paistia pippurikastikeessa sekä Pielisen kuhaa voivalkoviini-kastikkeella. Lounas on katettuna kattauksittain klo 11, klo 13 ja klo 15. Hinta äitienpäivälounaalla on S-Etukortilla 42 € (norm. 46 €).

Grill It! Kolin äitienpäivälounaan ruokalistan ja varausohjeet löydät täältä.

 

Bomban talon äitienpäiväbuffet

Äidit ovat juhlansa varmasti ansainneet. Juhlava tapa muistaa äitiä on herkullinen äitienpäivän lounas historiallisessa Bomban talossa. Bomban talolle katetaan runsas buffetpöytä täynnä toinen toistaan upeampia herkkuja 14.5 klo 12-15. hintaan 37,90 €.

Tutustu Bomban talon äitienpäiväbuffetin ruokalistaan ja katso varausohjeet täältä.

 

Lempin äitienpäiväbuffet

Äitienpäivää juhlitaan myös Nurmeksen Porokylässä, Ravintola Lempin äitienpäiväbuffetin merkeissä sunnuntaina 14.5. klo 12-15 hintaan 27,50 €. Noutopöytään katetaan runsas salaattivalikoima, josta löytyy mm. metsäsienisalaattia, pekoni-perunasalaattia sekä graavattua lohta. Pääruuaksi herkutellaan rosmariinikastikeessa haudutettua porsasta sekä savustettua lohta. Jälkiruokapöytäkin on katettu upeaksi täytekakulla, pikkuleivillä ja makeisilla.

Katso koko ruokalista ja katso varausohjeet täältä.

 

Äitienpäivää juhlitaan myös ABC-liikenneasemilla

Tänäkin vuonna äitienpäivän noutopöytä katetaan sunnuntaina 14.5. klo 11-16 ABC Juukaan, ABC Kiteelle, ABC Kontiolahdelle, ABC Lieksaan, ABC Marjalaan, ABC Nurmekseen sekä ABC Siihtalaan S-Etukortti hintaan 17,90 € (norm. 19,90 €)
3-7 vuotiaat syövät hintaan 5,90 € ja juniorit 8-12 vuotiaat 7,90 €. Alle 3-vuotiaat syövät aikuisten ruokaillessa veloituksetta noutopöydästä.

Noutopöydästä löydät:

Vaihtoehtoja äitienpäivän viettoon tarjolla siis runsas kattaus, nyt vaan eikun varaamaan!

Hyvää äitienpäivää koko PKO:n puolesta!

Vietä rentouttava ystävänpäivä

Hemmottele itseäsi, ystävääsi tai puolisoasi ja nauti houkuttelevista ystävänpäiväeduista hotelleissamme ja ravintoloissamme!

 

Majoitustarjous

Tule meille yökylään!

Varaukset sokoshotels.fi varauskoodilla BESTIS23. Varausaika pe-ti 10.-14.2.2023. Majoitusaika 14.2 – 31.5.2023.
Hinta koskee vapaa-ajan matkoja ja tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä.
Tarjoushinnasta saa S-Etukortilla Bonusta. Hinta ei kerrytä muiden kanta-asiakasohjelmien etuja tai pisteitä.

Break Sokos Hotel Bomba ja Break Sokos Hotel Koli

alk. 95€/1-2hh/vrk (tai 47,50€/hlö/vrk/2hh)

Break Sokos Hotel Bomban karjalaiskylässä majoitut alk. 75€/1-2hh/vrk
Bomballa ja Kolilla tarjous voimassa tulopäivinä su-to.

Original Sokos Hotel Kimmel ja Original Sokos Hotel Vaakuna

alk. 85€/1-2hh/vrk (42,50€/hlö/vrk/2hh)
Joensuussa tarjous on voimassa tulopäivinä pe-la

 

Aloita aamusi ystävän kanssa maukkaalla hotelliaamiaisella!

 

Maistuisiko jälkiruoka?

Herkuttele ja nauti!

 

 

 

Rentoudu kylpylässä ystäviesi tai puolisosi kanssa! Kruunaa kylpyläkokemuksesi Lumene hemmottelupaketilla.

 

Vietä aikaa läheistesi kanssa

 

Hyvää ystävänpäivää!

 

 

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) ja urheiluseurat järjestävät hyväntekeväisyystapahtumien sarjan vähävaraisten perheiden ja nuorten hyväksi. Tapahtumien yhteydessä kerätään muun muassa keppihevosia sekä urheiluvälineitä lahjoitettaviksi. Tapahtumien markkinoinnista ja lahjoitettujen tavaroiden kuljettamisesta Hope ry:lle huolehtii PKO. Lahjoitukset perheille ohjaa eteenpäin Hope ry.

– Kun me PKO:ssa kysyimme omistajiltamme, mihin he haluaisivat meidän suuntaavan hyväntekeväisyystekojamme, tärkeimmäksi kohteeksi mainittiin oman maakuntamme nuoret ja vähävaraiset perheet. Osuuskaupan halutaan tekevän osansa nuorten syrjäytymisen vastaisessa työssä. Tarvetta ovat voimistaneet korona-aika ja perheiden lisääntynyt taloudellinen epävarmuus. Apua tarvitsevien perheiden joukko on laajentunut, toimitusjohtaja Juha Kivelä taustoittaa.

– Esitimme idean yhteisistä hyväntekeväisyystempauksista PKO:n kanssa yhteistyötä tekeville urheiluseuroille, jotka tarttuivat ajatukseen innokkaasti. Olemme yhdessä suunnitelleet sarjan tapahtumia vähävaraisten perheiden nuorten ilahduttamiseksi. Ne käynnistyivät syyskuussa ja tempauksia on tarkoitus järjestää kerran kuukaudessa myös ensi vuonna. Pyrimme tekemään auttamisesta helppoa tarjoamalla mahdollisuuden tuoda lahjoitustavaroita samalla kun tulee esimerkiksi katsomaan peliä. Huolehdimme tavaroiden kuljettamisesta Hope ry:lle, joka puolestaan vastaa tavaroiden jakelusta lapsiperheille. Toivomme lahjoitettavien tavaroiden olevan hyväkuntoisia ja siistejä, PKO:n viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä sanoo.

Kataja Basket Yhteistä hyvää -tempaus 3.12.2022

Tähän asti järjestetyt tempaukset ovat olleet 17.9. PKO-ravien yhteydessä järjestetty keppihevosten keräys, 15.10. Jokipoikien pelissä järjestetty jääkiekkovarusteiden keräys, 6.11. Josban kanssa järjestetty salibandyvarusteiden keräys ja viimeisimpänä Kataja Basketin pelissä 3.12. pelipallojen keräys.

– Yhteistä hyvää keräsi n. 40 palloa jotka lahjoitetaan Hope ry:n kautta vähävaraisille perheille, ja sitä kautta saatetaan saada vaikka muutama uusi Kuivalainen tai Markkanen, Kataja Basketin toiminnanjohtaja Johannes Lasaroff sanoo.

Kataja Basket – KTP-Basket -peli pelattiin Motonet Areenalla lauantaina 3.12. klo 17. Tempauksessa kerättiin pelipalloja vähävaraisten perheiden hyväksi. Kataja Basket tarjosi hyväkuntoisen pelipallon lahjoittaneille ilmaisen sisäänpääsyn otteluun. Kiitos kaikille lahjoittajille ja Prisman Jelpille pallojen kuljettamisesta Hope ry:lle!

– Jokainen voi auttaa ja pienilläkin teoilla on merkitystä. Lahjoitusten avulla tarjoamme vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa kenties pitkäkestoisemman harrastamisen. Tuemme myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksia, tiiminvetäjä Sanna Räsänen Hope ry Joensuusta toteaa.

– Hyväntekeväisyystempaukset ja junioriurheilun tukeminen ovat käytännön vastuullisuustekoja, joilla sekä toteutamme PKO:n tavoitetta tehdä Pohjois-Karjalasta entistä parempaa paikkaa elää että toimimme yhteistä hyvää -arvomme mukaisesti, Petri Vähä toteaa.

Seuraavat Yhteistä hyvää-tempaukset:
15.1.2023 Joen Juju – Tapanilan Erä Joensuun Urheilutalollla (pallojen ja talviurheiluvälineiden keräys)
18.2.2023 Karelian Hurmos – KyKy-Betset

Lisätietoja: Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Petri Vähä, PKO, 010 762 2034, petri.vaha@sok.fi

PKO MaRa Joulukalenteri

PKO:n ravintoloiden & hotellien joulukalenteri

 

PKO:n hotellien ja ravintoloiden yhteinen joulukalenteri on täällä, ja se on entistä parempi! Miltäs kuulostaisi kaksi yhden hinnalla Spahan, -50% alennus yökerhon sisäänpääsystä, 80 € hotelliyöstä tai vaikkapa lasi kuohuvaa kahdella eurolla?

Olemme luoneet teille 24 upeaa tarjousta, ja voit halutessasi lunastaa vaikka ne kaikki! Tarjoukset pompsahtavat S-mobiiliin päivä kerrallaan, mutta näet koko kuukauden tarjoukset jo nyt. Kukin tarjous on siis voimassa vain sille osoitettuna päivänä!

Katso tarkkaan alla olevat tarjoukset, ja merkkaa kalenteriin niistä parhaimmat!

 

1.12. Nautiskelukylpylä Kimmel Spa

Heti kuukauden ensimmäisenä päivänä pääset nautiskelemaan Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan. Ota ystäväsi mukaan, sillä kaksi henkilöä pääsee rentoutumaan yhden hinnalla! 1 etu per kuponki. Tutustu lisää Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan täältä.

 

2.12. Bepop Street

Bepop Streetistä saat kaikki toastit -50% alehintaan! Jos et ole niitä ikinä maistellut, nyt on sen aika. Tutustu lisää Bepop Streettiin täältä. 

 

3.12. Las Palmas

Lauantaina 3.12 Las Palmasissa esiintyy Antti Ketonen, ja kupongilla saat lipun keikalle -50% hintaan. Tässäpä mainio idea vaikka pikkujouluohjelmaksi kavereiden kesken! 1 lippu/kuponki
Lisätietoja Las Palmasin keikoista löydät täältä.

 

4.12. Bomban talo

Kun teet tänään 4.12. pöytävarauksen Bomban talon joululounaalle 14.-15.12 klo 12-15 tai 16.12. klo 15-20 väliselle ajalle, saat sen hintaan 20€ (norm. 28 €). Tee varauksesi täältä valitsemalla haluamasi päivä ja kellonaika ja valitse 20€ maksava joululounas. Lisää lisätieto kenttään koodi ”JOULUKALENTERI”. Tarjous on maksettava ennakkoon ja koskee vain uusia varauksia.
Tutustu joululounaan menuun täältä.

 

5.12. Spa Bomba

Nurmekseen kannattaa jäädä yöksi, sillä heti joululounastarjouksen perään on laitettu tarjous Break Sokos Hotel Bomban Spahan. Spassa järjestetään aikuisten Čomainen kodvanen -hemmotteluilta, ja siihen lipun ostaneet saavat Lumene-hemmottelupaketin hintaan 7 € kpl (norm 15 €). 1 etu per kuponki. Lue lisää hemmottelu illasta täältä.

 

6.12. Bar Play

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Bar Play on laittanut burgeritarjouksen pystyyn! Burger annoksia pääsee Playssa nauttimaan edulliseen 10€ hintaan (norm. 11.90-13.90 €).
Tarjous ei koske Double Beef burgeria. 1 kuponki/asiakas. Tutustu Bar Playn ruokalistaan ja valitse lempparisi täältä.

 

 7.12. Hesburger Sokos

Jos haluat -15% alennuksen ateriastasi, kannattaa suunnata tänään Sokoksen Hesburgeriin! 1 etu per kuponki. Lisätietoja ravintolasta löydät täältä.

 

8.12. Rosso

Rosso on myös laittanut prosenttialennuksen teitä varten. Kupongin lunastettuasi saat -15% alennusta laskun loppusummasta.
1 etu per kuponki. Katso lisää ravintolasta ja tutustu ruokalistaan täältä.

 

 9.12. Aittaranta

Aittarannassa tuoksuu Glögi! Pääruoan ostajalle alkoholiton glögi veloituksetta. Glögin ystävien kannattaakin nyt ehdottomasti suunnata siis Penttilään Aittarannan herkkujen ääreen.
Max 4 lasillista per kuponki. Tutustu lisää ravintolaan täältä.

 

10.12. Pizza & Buffa

Prisman Pizza & Buffa on herkuttelijan paratiisi. Normaalisti 4.50€ maksava jälkiruokasirkus maksaa tänään vain 3.20 €. Tiedätkö mitä kaikkea jälkiruokasirkukseen kuuluu? 1 etu per kuponki.
Lisätietoja ravintolasta löydät täältä!

 

11.12. Takatasku

Maistuisiko olut? Legendaarisessa pub Takataskussa on nimittäin Sandels tarjouksessa. Saat 0,5L kylmää IV Sandelsia (5,3%) hintaan 5 €. 1 etu per kuponki.
Kurkkaa ravintolan aukioloajat kätevästi täältä.

 

12.12. Vaakuna & Kimmel aamiainen

Aloita maanantaiaamusi herkullisella aamiaisella. Sekä Vaakunan että Kimmelin aamiaiselle pääsee tänään kaksi yhden hinnalla! Nappaa siis ystävä mukaan ja tule nauttimaan ravitseva aamiainen loistavaan etuhintaan. 1 etu per kuponki. Lisätietoja Vaakunan aamiaisesta täältä ja Kimmelin aamiaisesta täältä.

 

13.12. Coffee House

Joulutrio, mikä se sellainen on? No tietystikin joulutorttu-pipari-cappuccino yhdistelmä, joka on nyt tarjouksessa hintaan 6 € (norm. 8.30 €). 1 etu per kuponki.
Tutustu lisää kahvilaamme täältä.

 

14.12. Gastropub Vispiläkauppa

Vispiläkaupasta saat haluamasi ruoka-annoksen -30% alennuksen kuponkia vilauttamalla. Oletko jo testannut Vispiläkaupan uuden ruokalistan? – 1 etu per kuponki.
Tutustu Vispiläkaupan herkulliseen menuun täältä.

 

15.12. Bistro Heili

Kimmelissä sijaitseva Bistro Heili tarjoaa -10€ alennuksen normaalihintaisen pääruoan ostajalle laskun loppusummasta. 1 etu per kuponki.
Tee pöytävaraus ja tutustu ruokalistaan täältä.

 

16.12. Grill it! Koli

Kansallismaisemissa tarjoiltu joululounas on nyt alennuksessa! Normaalisti 34 € maksava joululounas päräytetään tarjoukseen uskomattomaan 20 € hintaan. Nyt äkkiä varaamaan pöytä ettet jää ilman! 2 etua per kuponki. Tutustu Kolin joululounaan menuun täältä.

 

17.12. Bepop

Hello viikonloppu ja bileet! Tänä lauantaina sisäänpääsy Joensuun kuumimpaan yökerhoon -50% alennuksella. Bilemekko päälle ja rilluttelemaan ennen joulunviettoon rauhoittumista!
1 etu per kuponki. Lue lisää yökerhosta täältä.

 

18.12. Majoitus

Super majoitustarjous on täällä taas! Majoitu Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuussa, Original Sokos Hotel Kimmelissä, Break Sokos Hotel Kolilla tai Break Sokos Hotel Bomballa hintaan 80€/ vrk/2hh. Tarjous on voimassa vain tänään 18.12, ja majoitusaika on 1.1-31.1.2023. Majoituksen varauslinkin saat S-mobiilikupongista. Voit varata niin monta yötä kun vain haluat!
Tutustu lisää hotelleihin täältä.

 

19.12. Amarillo

Joensuun Amarillosta saat -15% alennuksen laskun loppusummasta. Tiesitkö että Amarillossa on myös nykyisin noutopöytälounas, mihin tarjouksen voi myöskin hyödyntää? 1. etu per kuponki. Katso Amarillon ruokalista täältä!

 

20.12. Kolumbus

Oletko jo maistanut Kolumbuksen pizzoja? Jos et, niin nyt on sen aika! Niinivaaran S-marketin kyljessä sijaitseva Kolumbus loihtii teille erityisen maukkaat pizzat vain 10 € hintaan (norm 16.50 €). 1 etu per kuponki. Tutustu ruokalistaan ja valitse lempparisi täältä.

 

21.12. Torero

Torero, ihana espanjalaisen ruokakulttuurin koti aivan Joensuun keskustassa on laittanut nyt kuohuviiniin supertarjouksen! Saat lasillisen talon Cavaa vain 2 € hinnalla. 1 etu per kuponki, ei voi yhdistää muihin etuihin eikä tarjouksiin. Tutustu lisää ravintolaan täältä.

 

22.12. Original Sokos Hotel Kimmel

Joululounas vielä syömättä? Kokoa porukkasi yhteen ja tulkaa nauttimaan herkullisista jouluisista antimista Kimmeliin. 30 € on se hinta, millä joululounaan saat mobiilikuponkia esittämällä (norm 42 €). 2 etua per kuponki. Katso joululounaan ruokalista täältä.

 

23.12. Presso

Jouluostokset tekemättä? Suuntaa viimehetken ostoksille Prismaan, ja tule samalla Pressoon nauttimaan lasillinen lämmintä glögiä vain 1 € hintaan. 1 etu per kuponki. Lue lisää kahvilasta täältä.

 

24.12. Osuuskaupparock

Jouluaattona pärähtää, sillä myyntiin tulee kesän 2023 Osuuskaupparockin liput! Nyt saat liput perjantaille huipputarjouksella, eli kaksi yhden hinnalla! Tässäpä oiva viimehetken lahjaidea pukinkonttiin! Alennushintaisia lippuja myydään 300 kpl ja niitä voi lunastaa vain yhden (sis. 2 lippua) per asiakas. Alennuskoodi julkaistaan S-mobiilissa 24.12. Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan myöhemmin.