Katso ilmoitus suurempana tästä >>


Katso ilmoitus tästä >>


Katso ilmoitus suurempana >>


Katso ilmoitus tästä >>

Lue PKO:n vuosikertomus tästä >>

Vuoden 2022 parhaat hedelmä- ja vihannesosastot on valittu finaaliin. Puutarha-Sanomat ammattilehti järjestää nyt kilpailun kuudetta kertaa. Finaalissa on kaksi sarjaa: hypermarketit ja marketit.

Suomen Paras Hevi 2022 -kilpailun voittajat julkistetaan keväällä. Hypermarket sarjan finaalissa on Prisma Joensuun lisäksi K-Citymarket Lohja,
K-Citymarket Päiväranta ja Prisma Pirkkala.
Kilpailuun ilmoittautuminen oli viime vuoden kesäkuussa. Syksyllä finaalin valituista kaupoista on tehty lyhyet videot, jotka ovat katsottavissa netissä osoitteessa www.puutarha-sanomat.fi/hevi-kilpailu . Tuomaristo ratkaisee voittajan, mutta äänestämällä voit vaikuttaa!


Avaa tästä Rauta-Prisman keittiöesite

Ompelupalvelu hinnasto

 

Prisman Jelppi Ompelupalvelu toimii Prisma Joensuun tiloissa ja ompelupalvelun ammattilaiset tarjoavat mm. seuraavia palveluita:

Tutustu lisää tästä

Jelppi_hinnasto

Prisman jelppi tarjoaa asiakkailleen monipuolisia huolto- ja asennuspalveluja Joensuussa.

 

Huoltoon tuotavat varusteet vastaanotetaan Prisma Raudan kassalta, jonne voi jättää pyörät ja sukset huoltoon sekä luistimet teroitettavaksi. Samasta paikasta voi hakea huolletut tuotteet yleensä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Huoltotöiden vastaanotto on avoinna Prisma Raudan aukiolojen mukaisesti.

 

Tutustu lisää tästä