Katso ilmoitus tästä >>


Katso ilmoitus tästä >>

ABC-lataus Juuka avataan torstaina 1.9. klo 10! Tervetuloa tutustumaan ABC-lataus-tehoaseman toimintaan klo 10-16. Paikalla ABC-mobiilineuvontaa sekä yhteistyökumppanimme Autotalo Hartikainen esittelemässä sähköautoja. Osoite: ABC Juuka, Karjalantie 1, 83900 Juuka.

PKO rakentaa sähköautojen latausverkoston, lue lisää täältä: https://pko.fi/news/pko-rakentaa-sahkoautojen-latausverkoston-2/


Katso ilmoitus tästä >>

Lue PKO:n vuosikertomus tästä >>

Vuoden 2022 parhaat hedelmä- ja vihannesosastot on valittu finaaliin. Puutarha-Sanomat ammattilehti järjestää nyt kilpailun kuudetta kertaa. Finaalissa on kaksi sarjaa: hypermarketit ja marketit.

Suomen Paras Hevi 2022 -kilpailun voittajat julkistetaan keväällä. Hypermarket sarjan finaalissa on Prisma Joensuun lisäksi K-Citymarket Lohja,
K-Citymarket Päiväranta ja Prisma Pirkkala.
Kilpailuun ilmoittautuminen oli viime vuoden kesäkuussa. Syksyllä finaalin valituista kaupoista on tehty lyhyet videot, jotka ovat katsottavissa netissä osoitteessa www.puutarha-sanomat.fi/hevi-kilpailu . Tuomaristo ratkaisee voittajan, mutta äänestämällä voit vaikuttaa!


Avaa tästä Rauta-Prisman keittiöesite

Jelppi ompelupalvelu

 

 

 

 

 

 

 

 

Ompelupalvelu hinnasto

 

Prisman Jelppi Ompelupalvelu toimii Prisma Joensuun tiloissa ja ompelupalvelun ammattilaiset tarjoavat mm. seuraavia palveluita:

Tutustu lisää tästä