PKO:n ravintoloiden & hotellien joulukalenteri

28.11.2022

PKO MaRa Joulukalenteri

PKO:n ravintoloiden & hotellien joulukalenteri

 

PKO:n hotellien ja ravintoloiden yhteinen joulukalenteri on täällä, ja se on entistä parempi! Miltäs kuulostaisi kaksi yhden hinnalla Spahan, -50% alennus yökerhon sisäänpääsystä, 80 € hotelliyöstä tai vaikkapa lasi kuohuvaa kahdella eurolla?

Olemme luoneet teille 24 upeaa tarjousta, ja voit halutessasi lunastaa vaikka ne kaikki! Tarjoukset pompsahtavat S-mobiiliin päivä kerrallaan, mutta näet koko kuukauden tarjoukset jo nyt. Kukin tarjous on siis voimassa vain sille osoitettuna päivänä!

Katso tarkkaan alla olevat tarjoukset, ja merkkaa kalenteriin niistä parhaimmat!

 

1.12. Nautiskelukylpylä Kimmel Spa

Heti kuukauden ensimmäisenä päivänä pääset nautiskelemaan Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan. Ota ystäväsi mukaan, sillä kaksi henkilöä pääsee rentoutumaan yhden hinnalla! 1 etu per kuponki. Tutustu lisää Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan täältä.

 

2.12. Bepop Street

Bepop Streetistä saat kaikki toastit -50% alehintaan! Jos et ole niitä ikinä maistellut, nyt on sen aika. Tutustu lisää Bepop Streettiin täältä. 

 

3.12. Las Palmas

Lauantaina 3.12 Las Palmasissa esiintyy Antti Ketonen, ja kupongilla saat lipun keikalle -50% hintaan. Tässäpä mainio idea vaikka pikkujouluohjelmaksi kavereiden kesken! 1 lippu/kuponki
Lisätietoja Las Palmasin keikoista löydät täältä.

 

4.12. Bomban talo

Kun teet tänään 4.12. pöytävarauksen Bomban talon joululounaalle 14.-15.12 klo 12-15 tai 16.12. klo 15-20 väliselle ajalle, saat sen hintaan 20€ (norm. 28 €). Tee varauksesi täältä valitsemalla haluamasi päivä ja kellonaika ja valitse 20€ maksava joululounas. Lisää lisätieto kenttään koodi ”JOULUKALENTERI”. Tarjous on maksettava ennakkoon ja koskee vain uusia varauksia.
Tutustu joululounaan menuun täältä.

 

5.12. Spa Bomba

Nurmekseen kannattaa jäädä yöksi, sillä heti joululounastarjouksen perään on laitettu tarjous Break Sokos Hotel Bomban Spahan. Spassa järjestetään aikuisten Čomainen kodvanen -hemmotteluilta, ja siihen lipun ostaneet saavat Lumene-hemmottelupaketin hintaan 7 € kpl (norm 15 €). 1 etu per kuponki. Lue lisää hemmottelu illasta täältä.

 

6.12. Bar Play

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Bar Play on laittanut burgeritarjouksen pystyyn! Burger annoksia pääsee Playssa nauttimaan edulliseen 10€ hintaan (norm. 11.90-13.90 €).
Tarjous ei koske Double Beef burgeria. 1 kuponki/asiakas. Tutustu Bar Playn ruokalistaan ja valitse lempparisi täältä.

 

 7.12. Hesburger Sokos

Jos haluat -15% alennuksen ateriastasi, kannattaa suunnata tänään Sokoksen Hesburgeriin! 1 etu per kuponki. Lisätietoja ravintolasta löydät täältä.

 

8.12. Rosso

Rosso on myös laittanut prosenttialennuksen teitä varten. Kupongin lunastettuasi saat -15% alennusta laskun loppusummasta.
1 etu per kuponki. Katso lisää ravintolasta ja tutustu ruokalistaan täältä.

 

 9.12. Aittaranta

Aittarannassa tuoksuu Glögi! Pääruoan ostajalle alkoholiton glögi veloituksetta. Glögin ystävien kannattaakin nyt ehdottomasti suunnata siis Penttilään Aittarannan herkkujen ääreen.
Max 4 lasillista per kuponki. Tutustu lisää ravintolaan täältä.

 

10.12. Pizza & Buffa

Prisman Pizza & Buffa on herkuttelijan paratiisi. Normaalisti 4.50€ maksava jälkiruokasirkus maksaa tänään vain 3.20 €. Tiedätkö mitä kaikkea jälkiruokasirkukseen kuuluu? 1 etu per kuponki.
Lisätietoja ravintolasta löydät täältä!

 

11.12. Takatasku

Maistuisiko olut? Legendaarisessa pub Takataskussa on nimittäin Sandels tarjouksessa. Saat 0,5L kylmää IV Sandelsia (5,3%) hintaan 5 €. 1 etu per kuponki.
Kurkkaa ravintolan aukioloajat kätevästi täältä.

 

12.12. Vaakuna & Kimmel aamiainen

Aloita maanantaiaamusi herkullisella aamiaisella. Sekä Vaakunan että Kimmelin aamiaiselle pääsee tänään kaksi yhden hinnalla! Nappaa siis ystävä mukaan ja tule nauttimaan ravitseva aamiainen loistavaan etuhintaan. 1 etu per kuponki. Lisätietoja Vaakunan aamiaisesta täältä ja Kimmelin aamiaisesta täältä.

 

13.12. Coffee House

Joulutrio, mikä se sellainen on? No tietystikin joulutorttu-pipari-cappuccino yhdistelmä, joka on nyt tarjouksessa hintaan 6 € (norm. 8.30 €). 1 etu per kuponki.
Tutustu lisää kahvilaamme täältä.

 

14.12. Gastropub Vispiläkauppa

Vispiläkaupasta saat haluamasi ruoka-annoksen -30% alennuksen kuponkia vilauttamalla. Oletko jo testannut Vispiläkaupan uuden ruokalistan? – 1 etu per kuponki.
Tutustu Vispiläkaupan herkulliseen menuun täältä.

 

15.12. Bistro Heili

Kimmelissä sijaitseva Bistro Heili tarjoaa -10€ alennuksen normaalihintaisen pääruoan ostajalle laskun loppusummasta. 1 etu per kuponki.
Tee pöytävaraus ja tutustu ruokalistaan täältä.

 

16.12. Grill it! Koli

Kansallismaisemissa tarjoiltu joululounas on nyt alennuksessa! Normaalisti 34 € maksava joululounas päräytetään tarjoukseen uskomattomaan 20 € hintaan. Nyt äkkiä varaamaan pöytä ettet jää ilman! 2 etua per kuponki. Tutustu Kolin joululounaan menuun täältä.

 

17.12. Bepop

Hello viikonloppu ja bileet! Tänä lauantaina sisäänpääsy Joensuun kuumimpaan yökerhoon -50% alennuksella. Bilemekko päälle ja rilluttelemaan ennen joulunviettoon rauhoittumista!
1 etu per kuponki. Lue lisää yökerhosta täältä.

 

18.12. Majoitus

Super majoitustarjous on täällä taas! Majoitu Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuussa, Original Sokos Hotel Kimmelissä, Break Sokos Hotel Kolilla tai Break Sokos Hotel Bomballa hintaan 80€/ vrk/2hh. Tarjous on voimassa vain tänään 18.12, ja majoitusaika on 1.1-31.1.2023. Majoituksen varauslinkin saat S-mobiilikupongista. Voit varata niin monta yötä kun vain haluat!
Tutustu lisää hotelleihin täältä.

 

19.12. Amarillo

Joensuun Amarillosta saat -15% alennuksen laskun loppusummasta. Tiesitkö että Amarillossa on myös nykyisin noutopöytälounas, mihin tarjouksen voi myöskin hyödyntää? 1. etu per kuponki. Katso Amarillon ruokalista täältä!

 

20.12. Kolumbus

Oletko jo maistanut Kolumbuksen pizzoja? Jos et, niin nyt on sen aika! Niinivaaran S-marketin kyljessä sijaitseva Kolumbus loihtii teille erityisen maukkaat pizzat vain 10 € hintaan (norm 16.50 €). 1 etu per kuponki. Tutustu ruokalistaan ja valitse lempparisi täältä.

 

21.12. Torero

Torero, ihana espanjalaisen ruokakulttuurin koti aivan Joensuun keskustassa on laittanut nyt kuohuviiniin supertarjouksen! Saat lasillisen talon Cavaa vain 2 € hinnalla. 1 etu per kuponki, ei voi yhdistää muihin etuihin eikä tarjouksiin. Tutustu lisää ravintolaan täältä.

 

22.12. Original Sokos Hotel Kimmel

Joululounas vielä syömättä? Kokoa porukkasi yhteen ja tulkaa nauttimaan herkullisista jouluisista antimista Kimmeliin. 30 € on se hinta, millä joululounaan saat mobiilikuponkia esittämällä (norm 42 €). 2 etua per kuponki. Katso joululounaan ruokalista täältä.

 

23.12. Presso

Jouluostokset tekemättä? Suuntaa viimehetken ostoksille Prismaan, ja tule samalla Pressoon nauttimaan lasillinen lämmintä glögiä vain 1 € hintaan. 1 etu per kuponki. Lue lisää kahvilasta täältä.

 

24.12. Osuuskaupparock

Jouluaattona pärähtää, sillä myyntiin tulee kesän 2023 Osuuskaupparockin liput! Nyt saat liput perjantaille huipputarjouksella, eli kaksi yhden hinnalla! Tässäpä oiva viimehetken lahjaidea pukinkonttiin! Alennushintaisia lippuja myydään 300 kpl ja niitä voi lunastaa vain yhden (sis. 2 lippua) per asiakas. Alennuskoodi julkaistaan S-mobiilissa 24.12. Lisätietoja tapahtumasta julkaistaan myöhemmin.