Joensuun parhaat polttaripaketit

28.04.2022

Joensuun parhaat polttaripaketit

Järjestä ikimuistoiset polttarit Pohjois-Karjalassa! Viinijoogaa, Spa-hemmottelua, puistopiknikkiä, saunailtaa, karaokea ja lento Las Palmasiin. Mitäs teille laitetaan? Tutustu polttaripaketteihimme!

Valmis aamiainen. Käynnistelkää polttaripäivä hotelliaamiaisella. Runsaan buffetpöydän herkut kruunaa lasilliset mimosaa. Tutustu hotellivalikoimaamme osoitteessa sokoshotels.fi

Vauhdikkaasti Fatbikellla. Varaa kauttamme fatbiket ja sitten vaan keula kohti pohjoiskarjalaista luontoa. Oppaan kanssa tai ilman.

Piknik Sirkkalanpuistossa. Original Sokos Hotel Kimmelin keittiö kokoaa polttariporukalle valmiin piknik-korin herkkueväineen. Lisätiedot piknik-korista tulossa pian!

Grilliruokaa kesäterassilla. Miten olisi pitkä lounas Pielisjoen rannassa, Bistro Heilin viihtyisällä Pihalla? Kimmelin isolla kesäterassilla aurinko paistaa iltaan asti ja grilli on kuumana koko päivän.

Saunominen on ihan parasta polttarilystiä. Ravintola Aittarannan polttaripakettiin kuuluu löylyt yksityissaunalla, iltapala ja kuplajuomaa. Tarjoiluista voi nauttia myös Aittarannan hauskassa Lucia-paviljongissa.

Kylpyläiloja! Heinäkuussa 2022 avautuva Kimmel Spa tarjoaa ihanan ylellisen Spa-kokemuksen elämysaltaineen ja höyrysaunoineen. Varaa polttariporukalle Original Sokos Hotel Kimmelin privaattisauna tarjoiluineen, (max 10 hengelle), Spa-sisäänpääsy, kylpytakit ja pyyhkeet kuuluvat hintaan.

Viinijoogaa. Tämä hauska joogahetki sopii kaikille. Polttaripakettiin sisältyy tila, ohjaus ja kolme lasillista viiniä. Viinijooga järjestetään hotelli Kimmelin tyylikkäästi uusituissa kokoustiloissa. Lue lisää täältä!

Oo Las Palmas. Yötä kohti! PitStop 1: Ravintolalaiva Romeon karaoke ja kylmät kesäjuomat – polttariseurueille teemme myös pöytävarauksia. PitStop2: Viihdettä Las Palmasissa. Varaa Las Palmasin vip-paketti, johon kuuluu pääsyliput, sisäänpääsy jonon ohi, oma vip-pöytä, drinkit ja kuplivat sekä pientä makeaa. Las Palmasin lavalle nousevat joka viikonloppu maan parhaat artistit ja ykkösbilebändit, katso ohjelma täältä!

Yö hotellin muhkeassa vuoteessa

Varaa hotellihuoneet koko porukalle ja käpertykää hauskan illan päätteeksi hotellin muhkeaan vuoteeseen. Yhteisellä aamupalalla on hauska käydä läpi polttarien parhaat palat.
Majoitus: Original Sokos Hotel Kimmel ja Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

  • Kimmelin uudet Superior- ja Superior X-huoneet tarjoavat ylellisyyttä polttarimajoitukseen. Talon sviitissä on valtava parveke ja oma sauna.
  • Vaakunan teemahuoneista löytyy hauskaa tunnelmaa ja hulppeat vuoteet.

 

Polttarit Nurmes

Vai lähtisittekö vähän kauemmas?

Polttarit Bomballa

Bomban upeissa maisemissa riittää tekemistä koko polttaripäiväksi. Villi Pohjola tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia aktiviteetteja SUP-lautailusta kalastusretkiin. Aktiviteetin jälkeen on ihana rentoutua Spa Bomban ylellisessä karjalaiskylpylässä altaista, elämyssuihkuista ja maisemista nauttien.

Perinteisen morsiussaunan sijaan morsianta voi hemmotella myös Glimmer Bomban hoitolan hieronnoilla, kasvohoidoilla ja rentoutuksilla.

Ikimuistoinen saunailta vietetään Bomban rantasaunalla, missä löylyttelyn kruunaa pulahdus Pieliseen. Saunakabinettiin voi tilata iltapalaa, tai voitte siirtyä Trattoria Pieliseen maistelemaan italialaiskeittiön herkkuja. Ravintolan valmis La Tavola Italiana -valikoima tarjoilee saapasmaan parhaita makuja.

Viinipruuvia tai piirakkapajaa?

Bomballa pääsee testaamaan myös Valamon maukkaita marjaviinejä Bomban talon ohjatussa viinipruuvissa. Tai onko tulevalla sulholla tai morsmaikulla vielä petrattavaa karjalanpiirakan rypytyksessä? Bomban talon karjalanpiirakkapajassa hiotaan taidot kuntoon.

Jääkää ihmeessä yöksi! Majoitus: Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

Polttarit Kolin kansallismaisemassa

Kolin henkeäsalpaavassa maisemassa polttarit saavat ikimuistoiset puitteet. Kolin huipuilla ihaillaan näköaloja, niitä voi katsella myös maisemahissillä ajelemalla. Paha-Kolin suositulla vihkipaikalla voi fiilistellä tulevia häitä.

Vauhdikas polttariseurue suuntaa kansallispuistoon fatbikeilla tai pelaa kierroksen frisbeegolfia kansallismaisemassa ennen illan saunaa.

Koli Relax Spa on hemmottelukeidas, jossa nautitaan saunoista ja altaiden lämpimistä vesistä ja rentouttavasta tunnelmasta. Suosittelemme testailemaan myös hoitola Edea Kolin rentouttavia hoitoja.

Polttaripäivän kruunaa illallinen näköalaravintola Grill it! Kolilla.

Majoitus: Break Sokos Hotel Koli.

 

Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelustamme sales.karelia@sokoshotels.fi tai p. 020 1234 660.