Sinun Viikonloppu tulee jälleen – myös maakuntaan!

04.09.2023

Tänä vuonna Sinun Viikonloppu tuo tarjouksia ja ohjelmaa Joensuun lisäksi myös Nurmekseen, Kolille sekä Kiteelle! Sinun Viikonloppu järjestetään 27.-28.10.2023.

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) Sinun Viikonloppua juhlitaan kolmatta vuotta putkeen. Tapahtumalla on historiaa Sinun Yönä vieläkin enemmän, 10 vuotta!

Sinun Yöhön sekä Viikonloppuun on kuulunut aina livemusiikki eikä tämä vuosi ole poikkeus. Luvassa on myös ilmaiskeikkoja Aarne Tenkaselta ja Janne Tulkilta. Vapaa pääsy on Aarne Tenkasen keikalle perjantaina 27.10. kello 22 Takataskussa Joensuussa ja lauantaina 28.10. kello 23 Ravintola Lempissä Nurmeksessa sekä lauantaina 28.10. klo 21 Janne Tulkin keikalle Kolumbuksessa. Muille keikoille saa tavallista edullisempia lippuja S-Etukortilla.

Kolilla lauantaina 28.10. on kello 10-17 maksuttomat välinehulinat sekä rinnekaluston esittelyä ja Kolin pelastusaseman paloauton esittely.

Sinun Viikonloppu on tunnettu huikeista tarjouksista ravintoloissa ja hotelleissa sekä monipuolisesta ohjelmasta. S-Etukortilla sekä S-mobiilikupongeilla saa jopa -50% alennuksia. Tutustu alennuksiin ja tarjouskampanjoihin pko.fi/sinunviikonloppu