Avoimet työpaikat

Olemme maakuntamme suurin yksityinen palvelualojen työllistäjä, henkilökuntaa meillä on noin 1 500 henkilöä. Henkilöstö on tärkein voimavaramme.

Ei hyvä vaan erinomainen

- sellainen PKO on työpaikkana ja tuolla polulla aiomme kulkea myös jatkossa.

Meidän tavoitteenamme on, että henkilöstö on tänään vielä hieman tyytyväisempää kuin eilen. Siitä on jatkuvan parantamisen periaatteessa kyse.

Uskomme siihen, että työyhteisö voi olla samaan aikaan sekä tuottava että viihtyisä. Työtyytyväisyystutkimuksessa saimme 2019 historiamme parhaan tuloksen 76,3. Liidämme korkealla suomalaisten yritysten 67,1 yleisnormitason yläpuolella.

Säännöllisten koulutusten ja työnkiertojen tavoitteena on se, että jokainen meistä PKOlaisista voi tehdä työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Epäonnistumisiakin välillä tulee. Mokista ei rankaista vaan ne ovat mahdollisuuksia oppia uutta. Onnistumisia juhlimme koko porukalla jo nostamme ne reilusti esiin. Kun autetaan oman tiimin ja yksikön jäseniä menestymään, silloin automaattisesti myös työpaikka menestyy.

Erinomainen työpaikka tehdään antamalla ihmisille mahdollisuus onnistua sekä työ- että kotielämässä. Töissä onnistuminen lähtee siitä, että jokaisella on oikeus hyvään johtamiseen. Se on selvää, että asioita johdetaan ihmisten kautta ja kaikkia kohdellaan tasavertaisesti.

Monimutkaisten kaavioiden sijaan uskommekin asioiden tekemiseen käytännössä: olemme avoimia, puhumme suoraan ja viestimme paljon. Palautetta voi ja pitää antaa molempiin suuntiin. Kehityskohteet tunnistamme ja panemme kuntoon yhdessä.

Olemme maakunnan suurin yksityinen työnantaja, mikä on seurausta omistajiemme valinnoista. Meihin luotetaan ja sen ansioista pystymme työllistämään noin 1 500 ihmistä.