ABC-mobiili


ABC-mobiili on ABC-ketjun oma, ilmainen mobiilisovellus, joka helpottaa autoilevien ihmisten arkea.

Mikä on ABC-mobiili?

ABC-mobiili on ABC-ketjun oma, ilmainen mobiilisovellus, joka helpottaa autoilevien ihmisten arkea. Sovelluksella voi maksaa tankkauksen ja autonpesun ABC-asemilla. Sovellus näyttää ABC-asemien noutopöytä- ja a la carte -annostarjonnan. Sovelluksella voi maksaa noutopöytäruokailun asemalle saapuessa. Sovelluksella voi tilata ja maksaa a la carte -annoksen ennakkoon tietylle ABC-asemalle. Lisäksi mobiilisovelluksella voi seurata yhden auton keskikulutusta ja tarkastella ABC-asemien tarjoamia palveluita.

 

Miten mobiilitankkaus toimii?

Mobiilitankkaus on helppo ja nopea tapa tankata, kun voit maksaa tankkauksen älypuhelimesi avulla. Sinun ei tarvitse näppäillä tunnuslukuja tai kaivaa maksukorttia mittarikentällä, vaan maksu veloitetaan ABC-mobiiliin rekisteröidyltä Visa, MasterCard tai S-Business -kortilta. Voit maksaa tankkauksen ABC-mobiililla lähes kaikilla ABC-asemilla.

 

Miten saan ABC-mobiilin käyttööni?

Voit ladata ABC-mobiilisovelluksen sovelluskaupasta joko App Storesta tai Google Playstä. Löydät sen nimellä “ABC-mobiili”.

Mikäli olet asiakasomistaja, kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai S-tunnuksella niin kerrytät mobiilitankkauksesta Tankkausbonusta, mobiilipesuista ja mobiilitilauksesta Bonusta. Rekisteröitymisen jälkeen käy lisäämässä käyttämäsi Visa, MasterCardin tai S-Business-kortti. Maksaessasi ostoksesi S-Etukortilla, kerrytät myös maksutapaetua.

 

Lisätietoa, mm. usein kysynyt kysymykset ABC-mobiilista: https://www.abcasemat.fi/fi/palvelut/abc-mobiili

 

Uusille lataajille pizza veloituksetta

Jos olet PKO:n asiakasomistaja tai asiakasomistajatalouteen kuuluva, ja lataat ABC-mobiilin ensimmäisen kerran, saat pizzan veloituksetta. Pizzaetukuponki ilmestyy S-mobiiliisi muutaman päivän kuluessa lataamisesta. Pizzaedun saaminen edellyttää, että sinulla on myös S-mobiili käytössäsi. Lisätietoa S-mobiilista pko.fi/s-mobiili