OSUUSKAUPPAROCKin lauantai myytiin loppuun, rockissa 9 000 kävijää


Viime viikonloppuna 2.–3.8. järjestetty Osuuskaupparock keräsi perjantaina ja lauantaina Joensuun Sirkkalan puistoon yhteensä 9 000 rokkivierasta.

05.08.2024

Viime viikonloppuna 2.–3.8. järjestetty Osuuskaupparock keräsi perjantaina ja lauantaina Joensuun Sirkkalan puistoon yhteensä 9 000 rokkivierasta. Perjantain musiikillista ilotulitusta Jenni Vartiaisen, Elastisen, Stigin sekä Pasi & Anssin tähdittämänä seurasi 3 000 rokkaajaa.  Lauantai myytiin loppuun kun 6 000 ihmistä tanssi JVG:n Bessin, Abreun, Dingon sekä Ida Paulin & Kalle Lindrothin tahtiin.

Keskiviikkona järjestetyssä ikärajattomassa Mainday-tapahtumassa Gettomasan, Jambon, Pihlajan sekä Ares & Bizin moderneja rytmejä kävi kuuntelemassa 1 000 henkilöä. OKR ja Mainday keräsivät Sirkkalan puistoon yhteensä 10 000 kävijää.

OKR:n artistikattauksessa on aina luotettu maan eturivin rock-, iskelmä- ja popartisteihin, koska PKO:n omistajat ovat toivoneet tapahtumaan nimenomaan kotimaisia esiintyjiä. Liiketoiminnan ohella festivaalien järjestämisen tavoitteena PKO:lla on kehittää Pohjois-Karjalan alueen matkailua sekä parantaa alueen elinvoimaa. PKO:n omistajille liput tapahtumiin ovat merkittävästi halvempia kuin muille asiakkaille, joten tapahtumat ovat myös osa etujen tarjoamista osuuskaupan omistajille.

Vuoden 2025 Osuuskaupparockin järjestelyt on jo aloitettu.