PKO laajentaa ruuan tilauspalvelua S-marketeissa ja Saleissa


03.04.2020

Poikkeusolojen myötä Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) on avannut Joensuun seudun ulkopuolisissa kunnissa ruuan tilauspalvelun. Sähköposti- ja puhelintilauspalvelu sekä ruuan kotiinkuljetuspalvelu on käytössä Prisman Kauppakassi -palvelun ulkopuolisilla paikkakunnilla S-marketeissa ja Sale-myymälöissa.

Sähköpostitilauksessa voi hyödyntää Foodie.fi-palvelua (www.foodie.fi), josta löytyy yksiköiden valikoima. Valikoiman voi katsoa Foodiesta ja tilauksen voi toimittaa sähköpostilla tai soittamalla. Tilauksessa on hyvä ilmoittaa haluttu tuote mahdollisimman tarkasti tyyliin Kotimaista 1 kg Laktoositon maustamaton AB jogurtti. Tilatut ruuat kerätään myymälässä, ja palvelu maksaa S-Etukortilla 9,90 €/tilaus. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle autoon. Asiakas voi soittaa myymälän alueelle tullessaan olevansa pysäköintipaikalla, jolloin henkilökunta tuo tuotteet autolle.

Mikäli asiakas haluaa tuotteille kotiinkuljetuksen, myymälä tilaa tuotteille taksikuljetuksen, jonka asiakas maksaa taksikuljettajalle. Kaikki ruokatilaukset tulee tehdä noutoa edeltävänä päivänä. Tilaukset tulee jättää edellisenä arkipäivänä, perjantaisin jätetyt tilaukset toimitetaan maanantaina.

Ruuan tilauspalvelun käyttäminen vaatii laskutustilin avaamista, mikä tehdään soittamalla kyseiseen yksikköön (puhelinnumerot osoitteesta www.pko.fi). Tilin avaamisen jälkeen henkilö voi tehdä ruokatilauksen joko sähköpostitse tai soittamalla kyseiseen yksikköön. Tämä malli on voimassa poikkeustilanteen ajan.

Mikäli asiakas haluaa tilata tuotteet etukäteen ja noutaa sekä maksaa ne myymälässä, silloin ei tarvita laskutustiliä. Tuotetilaus tehdään mieluiten sähköpostilla tai puhelimitse suoraan myymälään (yhteystiedot internetissä osoitteessa www.pko.fi). Keräilypalvelu maksaa S-Etukortilla 9,90 €/tilaus. Toimintamalli on voimassa poikkeustilan ajan.

Keräys- ja kotiinkuljetuspalvelu toimii Prisman Kauppakassi -palvelun ulkopuolisilla alueilla. Prisman Kauppakassi kattaa Joensuun (poislukien Eno, Uimaharju, Kiihtelysvaara) sekä Kontiolahden (poislukien Kunnasniemi) ja Liperin (poislukien Viinijärvi).

Kauppakassin toimitusalueen voi katsoa internetistä osoitteesta www.pko.fi

Joensuun seudulla ruuan keräily-, nouto- ja kotiinkuljetuspalvelu toimii Prisman Kauppakassi -verkkopalvelun kautta https://www.prisma.fi/fi/prisma/palvelut/kauppakassi-noutopiste

Riskiryhmiin kuuluvilla voi olla mahdollisuus saada maksutonta asiointi- ja kuljetusapua omasta kotikunnastaan. Näitä mahdollisuuksia kannattaa tiedustella omasta kunnasta.

Lisätietoja: PKO, vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen, p. 010 762 2035