Prisma Joensuu on avoinna


16.07.2021

Prisma avautuu jälleen klo 13. Pahoittelemme sähkökatkosta johtuvia tuotepuutteita tuoretuotteiden osalta.

Prisma Joensuusta on torstaina ja perjantain välisenä yönä 15.–16.7. rikkoutunut yksi muuntaja minkä seurauksena osassa myymälästä ei ole ollut sähköjä ja kaikki kylmäsäilytystä vaativat tuotteet ovat sulaneet. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki pakasteet, maitotuotteet ja palvelutiskin tuotteet joudutaan tyhjentämään hyllyistä ja korvaamaan uusilla tuotteilla. Uusien korvaavien tuotteiden tilauksia on jo tehty ja tuotetäydennyksiä ryhdytään tekemään heti kun uudet kuormat saapuvat.

– Sulaneita ja lämmenneitä tuotteita sekä tuotepakkauksia on kymmeniätuhansia, joten hyllyjen tyhjentäminen ja tuotetäydennysten uudelleen hyllyttäminen vie hetken aikaa. Kylmäsäilytystä vaativissa tuotteissa tulee olemaan muutaman päivän ajan tuotepuutteita. Pahoittelen tästä PKO:n omistajille sekä muille asiakkaille aiheutuvaa haittaa. Lisää henkilökuntaa on kutsuttu töihin heti kun vahinko havaittiin ja teemme kaikkemme, että normaaliin kaupankäyntiin päästään palaamaan mahdollisimman pikaisesti, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) vähittäiskaupan toimialajohtaja Henrik Härkönen sanoo.

Härkösen arvion mukaan sulaneista tuotteista tulee muutaman sadantuhannen euron taloudelliset tappiot. Kauppakeskuksessa on useita muuntajia, joten yhden muuntajan rikkoutumisesta johtunut sähkökatkos koskee vain osaa kauppakeskus Prismasta. Prisma Joensuun urheilu-, vaate- ja viihde-elektroniikan osastoilla sähköt ovat toimineet moitteetta. Samalla tavoin Prisman ravintolamaailmassa, S-Kukassa, PKO Hautauspalvelussa, PK Terveydessä sekä kauppakeskuksessa toimivien muiden yritysten myymälöissä (mm. Alko, DNA, Elisa, Joensuun Keskusapteekki, Musti ja Mirri, Silmäasema, Timanttiset, Nanso) ei ole ollut katkoksia sähkönjakelussa. Osa kauppakeskuksesta avautui perjantaina 16.7. kello 8. Prisma Joensuu avautui kello 13 kun normaalisti Prisma avautuu kello 8.

Lisätietoja: PKO, toimialajohtaja vähittäiskauppa, Henrik Härkönen, p. 010 762 2035