Mene Etusivulle
Mene Etusivulle
25.4.2014

UUTINEN

Valio -paikallista herkkua Pohjois-Karjalasta

Puhtaan pohjoisen jäljittelemätön makuValio Polar® juusto on Suomen suosituimpia juustoja.  Joensuussa Polar® juuston valmistus alkoi 1990-luvun puolivälissä.  Polar® tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti vastaamaan kuluttajan makumieltymyksiä. Uusin tulokas tuoteperheeseen on aidolla lepällä savustettu Valio Polar® Leppäsavuviipale.Valion Joensuun tehdas valmistaa kolmanneksen kaikista Valion juustoista. Joensuussa juustot valmistetaan pohjoiskarjalaisesta maidosta, joka on matkannut jalostettavaksi keskimäärin 79 kilometriä. Valion Joensuun juustolassa työskentelee noin 160 henkilöä. Kaikkiaan Valio ja maidontuottajat työllistävät Pohjois-Karjalassa ja sen ympäristössä lähes 2 800 henkilöä.Kuvassa: Anni Alakotila, tuotantovastaava, Valion Joensuun tehdas

KATEGORIAT

  • Muut