Sinulle PKOlainen


Suomen parhaaksi kehutut henkilöstöedut

Suomen parhaat henkilöstöedut

Työnantajamme on menestyvä ja vakavarainen yritys. Se arvostaa omaa henkilökuntaansa ja pitää hyvää huolta työntekijöistään. Palkka kilahtaa tilille aina luvattuna aikana ja täsmälleen oikeansuuruisena. Joskus tulee myös hieman ylimääräistä liksaa, sillä meillä kaikkia palkitaan tuloksellisesta tekemisestä.

Meillä on reilu meininki: inhimilliset esihenkilöt ja oikeudenmukainen ja tasapuolinen kohtelu. Joustavuuttakin löytyy ja erilaiset elämäntilanteet otetaan huomioon. Turvanamme ovat paljon lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut. Turva ulottuu myös vapaa-ajalle, sillä meillä kaikilla on kaikkialla voimassa oleva, erittäin kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

Meidän yrityksessä on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan ja rakentaa työuraa. Erilaisia valmennuksia on tarjolla ihan jokaiselle. Voimme luottaa siihen, että työnantajamme palveluksessa voi halutessaan työskennellä jopa koko ikänsä.

Kuulostivatko nämä asiat itsestäänselvyyksiltä? Meille PKOlaisille ne voivat sitä ollakin, mutteivat läheskään kaikille muille. Kun puhutaan henkilöstöeduista, kannattaa nämä tärkeimmät asiat muistaa ensiksi.

Ostoedut kannattaa hyödyntää

Meillä PKOlaisilla on mahdollisuus monin tavoin hyötyä siitä, että työskentelemme osuuskaupassa, Pohjois-Karjalan suurimman yksityisen työnantajan palveluksessa. Ostoedut omasta kaupasta ovat huomattavat – ruuasta – 5 % ja käyttötavaroista – 15 %.

Ravintoloistamme saatavasta ruokien ja juomien 25 %:n alennuksesta olisi moni kateellinen. Pidetäänpä mielessä sekin, että henkilökuntahintaisia hotellihuoneita voimme varata ympäri Suomen, vaikka ne parhaat matkailumahdollisuudet ovatkin tietysti täällä kauniissa Pohjois-Karjalassa.

Vaihtoehtona hotellille on mahdollisuus vuokrata rantamökkejä Kolilta huokeaan hintaan. Ja muistammehan hyödyntää liput peleihin ja erilaisiin tapahtumiin.

Palkkiot voi myös rahastoida

Nykyaikainen tapa palkita henkilökuntaa on meillä marraskuussa 2021 käyttöönotettu henkilöstörahasto. Tässä PKO on suunnannäyttäjä koko kaupan alalla. Jokaisella meillä vähintään kuusi kuukautta työsuhteessa olleella on mahdollisuus sijoittaa henkilöstörahastoon eli rahastoida sinne saamansa voitto- ja suoritepalkkiot.

Työantajamme kasvattaa rahastoitua summaa automaattisesti 20 prosentilla. Esimerkiksi, jos työntekijä siirtää rahastoon PKO:n maksamia voitto- ja suoritepalkkioita yhteensä 1 000 euroa, osuuskauppa maksaa siihen päälle 20 % eli rahastoitava summa nousee 1 200 euroon. Aika reilua!

Henkilökunta-alennus 3-25 % toimipaikasta ja tuotteesta riippuen

Saat Bonuksen lisäksi henkilökunta-alennuksen lähes kaikista S-ryhmän toimipaikoista ympäri Suomea S-Etukortilla maksaessasi. Koko S-ryhmän henkilökuntaedut näet täältä https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan.

Tulos- ja suorite- palkkiojärjestelmä

Tulos- ja suoritepalkkiojärjestelmä koko henkilöstölle tarkoittaa, että saat lisää palkkaa, kun teet työsi hyvin.

Liikuntapalveluja ePassilla

Kun olet ollut töissä 4 kk, saat käyttöösi ePassin. Yli 10 tuntia viikossa töitä tekevät voivat saada etua vuodessa 400 euroa ja alle 10 tuntia viikossa töitä tekevät voivat saada etua vuodessa 200 euroa.

Pankkipalvelut

Vuosimaksuton Visa-kortti. Lainaa henkilökuntahintaan. Lue lisää S-Pankin tarjoamista henkilökuntaeduista ja niiden hakemisen ehdoista: www.s-pankki.fi/henkilostoedut

Työn kehittäminen ja uralla eteneminen

Työkierto, sisäiset siirrot, monipuoliset koulutukset, erilaiset projektitehtävät ja vuosittaiset kehityskeskustelut.