Kauppahalliin Siena Café -jäätelöbaari sekä Tori Döner & Burger


26.05.2023

Kauppahalli Joensuun palvelutarjonta täydentyy. Kesäkuun loppupuolella avautuvassa Kauppahallissa toimintansa aloittavat Siena Café ja Tori Döner & Burger-ravintola.

Ali Giray perustaa uuden Tori Döner & Burger -ravintolan. Se keskittyy saksalaistyyliseen aitoon vartaassa valmistettavaan ja laadukkaaseen döneriin sekä smash-burgereihin. Lisäksi Tori Döner & Burger on Suomessa yksi niistä harvoista paikoista, joista saa uutta turkkilaista bulgur-pohjaista vegaaniruokaa. Vehnästä valmistetuista murskatuista suurimoista tehdyt vegaaniset bulgur-ruuat ovat Lähi-Idän maissa suuressa suosiossa.

Tori Döner & Burger palvelee sekä Kauppahallissa että Kauppahallin aukioloaikojen ulkopuolella. Kauppahallin sulkeuduttua Tori Döner & Burger palvelee myyntiluukun kautta ja on auki laajoin aukioloajoin arkisin kello 22 asti ja viikonloppuisin 05 saakka.

– Siena Cafén avaamisen myötä Joensuuhun tulee täältä puuttuva, ympäri vuoden toimiva jäätelöbaari pehmiksineen. Valikoimaan tulee jäätelöherkkujen ja niistä valmistettavien vohveliannosten lisäksi myös kakkuja ja muita makeita leivoksia, perinteistä pullakahvia unohtamatta. Tarjoamme tuoreen suodatinkahvin lisäksi monipuolisesti erikoiskahveja ja muita kahvilapalveluita. Jo varhain aamusta lähtien on saatavilla pientä aamiaista, kuten esimerkiksi täytettyjä sämpylöitä, croisantteja sekä raikkaita smoothieita, kahvilapäällikkö Henna Kettunen sanoo.

Hänellä on vuosien kokemus kahvila- ja ravintola-alalta. Jo jonkin aikaa Hennan haaveena on ollut päästä luomaan Joensuun kahvilatarjontaan jotain uutta. Laadukkaiden tuotteiden lisäksi Hennalle erityisen tärkeää on sydämellinen ja lämmin asiakaspalvelu. Siena Café tulee olemaan avoinna viikon jokaisena päivänä.

– Joensuun tori on kaupungin sydän ja kauppahallin sijainti torilla on loistava. Rakennus itsessään on todella hieno ja näyttävä myös ulospäin. Sisätilat ovat samaan aikaan sekä modernit että tunnelmalliset. Odotamme innolla, että pääsemme avaamaan kahvila Siena Cafén upeaan miljööseen, Henna Kettunen ja Sami Kallinen sanovat.

Kauppahalli Joensuussa asiakkaita palvelevat myös Järven Taiga – Pohjois-Karjalan Järvielämyskeskus, Bar & Cafe Vispiläkauppa, laatuburgereistaan tunnettu suomalainen hampurilaisketju Friends & Brgrs sekä suomalainen VENN, joka on suunnattu sosiaalisesti aktiivisille ihmisille. Kahvila-, kotileipomo- ja ravintolapalveluja tarjoavat myös Houkutus, La Festa ja Kotileipomo Honey Bee. Erikoistavarakauppa Emman Puoti siirtää toimintansa Torikatu 23 E:stä kauppahalliin.

Kauppahalli Joensuuhun on tulossa vielä muutamia uusia yrityksiä, jotka julkistetaan myöhemmin.


Kauppahallin avajaiset 26.6. klo 10.30

Kauppahalli Joensuun virallisia avajaisia vietetään maanantaina 26.6. alkaen kello 10.30. Avajaisten ohjelma julkistetaan myöhemmin.
Yrityksistä valtaosa palvelee asiakkaita jo tiistaista 20. kesäkuuta lähtien.

– Toimijat pääsevät tekemään toimipaikkoihin viimeisiä silauksia, kuten kalustamista, 12.6. kesäkuuta lähtien. On sovittu, että tiistaina 20.6. kesäkuuta valtaosa yrityksistä on avoinna ja palvelee asiakkaita. Jotta voidaan varmistua kaikkien asioiden toimivuudesta, sen vuoksi varsinaiset Kauppahallin avajaiset ovat juhannuksen jälkeisellä viikolla maanantaina 26.6. kello 10.30. Tuolla avajaisviikolla esimerkiksi VENN-ravintolassa tulee olemaan tapahtumia, etuja ja tarjouksia, joista kerromme lisää myöhemmin, sanoo Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) toimitusjohtaja Juha Kivelä.