Kesätyöt

Kesän 2023 kesätyöhaku avataan joulukuussa!

Nuorten työllistäminen on meille PKOlaisille sydämen asia.

Tarjoamalla kesätöitä edistämme maakunnan elinvoimaisuutta sekä toimimme yhteistä hyvää -arvomme mukaisesti. Valitsemme joka vuosi kesätyöntekijöitä myös sosiaalisin perustein sekä työllistämme erityisnuoria ja kehitysvammaisia nuoria, joiden olisi muuten hankala työllistyä. PKOn linja on, että nuorten työllistämisestä ei tingitä. Erilaiset harjoitteluohjelmat ja pidemmät kesätyöpestit ovat monelle nuorelle ensimmäinen kosketus työelämään ja samalla askel kohti aikuisuutta.

Odotamme kesätyöntekijöiltämme halua oppia uusia asioita, iloista ja hymyilevää asiakaspalveluasennetta sekä innostusta ja uskallusta kohdata asiakas. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan reipas ja positiivinen asenne ratkaisee! Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviisi.

Työtä tarjolla kaikenikäisille ja kaikenlaisille nuorille

Alle 18-vuotiaille on tarjolla joko kahden viikon tai kuukauden mittaisia kesätyöpestejä ja yli 18-vuotiaille kuukauden tai pidempiä kesätöitä.

PKO:n kesätyöntekijät perehdytetään tehtäväänsä aina huolella.

– Kaikki lähtee siitä, että nuori otetaan lämpimästi vastaan ja häntä opastetaan töiden alkuun. On tärkeää, että nuori saa aina tarvitessaan apua ja tukea perehdyttäjältään, esimieheltään ja työkavereiltaan. Meillä koko työyhteisö pitää nuorista huolta, lukuisia nuoria työelämään luotsannut Joensuun Prisman palvelupäällikkö Janette Vepsäläinen summaa.

Vuoden 2022 kesätyöhaku on päättynyt.

Tehdään Ässäkesä yhdessä!
Vuoden 2021 kesätyöntekijöidemme palautteen perusteella PKO on Suomen yhdeksänneksi paras kesätyöpaikka!

Saimme arvosanaksi 3,66 asteikolla 1-4.  Erityisen otettuja olemme siitä, että olimme kyselyssä ainoa pohjoiskarjalainen yritys Suomen 10 parhaimman kesätyönantajan joukossa. Tämä tulos tarkoittaa sitä, että olemme Pohjois-Karjalan vastuullisin kesätyönantaja.

Vastuullinen kesäduuni -tutkimuksesta oli äärimmäisen sykähdyttävää lukea kesätyöntekijöidemme kommentteja meidän PKOlaisten toiminnasta:

"Kesätyönantaja oli hyvin mukava ja antoi minulle itsevarmuutta."
"Sain todella positiivisen kokemuksen ja kesätyö lisäsi ehdottomasti kiinnostustani alaa kohtaan."
"Teillä on täällä mahtava porukka ja ihana positiivinen energia. Tänne oli aamuisin aina ilo astua ja työskennellä päivä."

Ässäkesä 2022 Pohjois-Karjalassa ja Rautavaaralla

Nuorten työllistäminen on meille PKOlaisille sydämen asia Tarjoamalla kesätöitä edistämme maakunnan elinvoimaisuutta ja toimimme yhteistä hyvää -arvomme mukaisesti. Meidän linja on että nuorten työllistämisestä ei tingitä!

Vuoden 2022 kesätyöhaku on päättynyt! Kiitos kaikille hakijoille.

Tienaa ja tutustu -kahden viikon kesäharjoittelu

Lukiolainen, kymppiluokkalainen, peruskoululainen tai valmentavassa koulutuksessa oleva nuori. Etsitkö kesätöitä Pohjois-Karjalasta tai Rautavaaralta? Olethan vuonna 2022 vähintään 14 – vuotta täyttävä? Oletko kiinnostunut hankkimaan työkokemusta asiakaspalvelualalta?

Kahden viikon -tutustu ja tienaa - kesätyöharjoitteluun voit hakea, jos olet peruskoulussa, kymppiluokalla, lukiossa tai valmentavassa koulutuksessa. Olennaista on, että et opiskele ammattiin eikä sinulla ole tutkintoa. Jo 13-vuotias voi päästä töihin, mikäli täyttää vuoden 2022 aikana 14 vuotta. Harjoitteluun voit hakea vain sille toimialalle, jossa et ole vielä suorittanut kesätyöharjoittelua. Esimerkiksi jos olet aikaisemmin ollut kahden viikon harjoittelussa kaupassa, voit hakea nyt harjoittelupaikkaa ravintolasta, hotellista tai ABC:ltä.

Päästäksesi kesätöihin PKO:aan sinulla ei tarvitse vielä olla runsaasti kokemusta työskentelystä, sillä saat kattavan perehdytyksen työtehtävääsi. Asiakaspalveluhenkisyydellä, hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella pääset pitkälle. Valitsemme kesätyöntekijöitä myös sosiaalisin perustein, joten käytäthän hetken ja kerrot hakulomakkeella miksi juuri sinut pitäisi palkata PKO:lle tienaa ja tutustu -harjoitteluun.

Tarjoamme kesätyötä ja sen kautta käytännön työkokemusta mm. näistä toimipaikoista: S-marketit, Sale -myymälät, Prisma, S-Kukkakauppa, Sokos, ABC-liikennemyymälät, ravintolat ja kahvilat sekä Sokos Hotellit. Ota huomioon hakulomakkeella toimipaikkoja valitessasi se, että pystyt kulkemaan työpaikalle. Jos kotiosoitteesi on Joensuussa, mutta haet työtä esim. Kolilta, niin kerrothan meille miksi näin toimit, esim. että sinulla on mahdollisuus asua työn ajan mökillä tai vaikkapa sukulaisen luona.

Täältä voit kurkata, millaisia työtehtäviä sinun on mahdollista päästä meillä tekemään Monipuolisia työtehtäviä - Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (pko.fi)

PKO:laisena eli Pohjois-Karjalan Osuuskaupan työntekijänä saat arvokasta kokemusta työskentelystä toimipaikoissamme. Meistä on tärkeää tarjota mahdollisimman monelle nuorelle myös mahdollisuus saada kokemusta työhaastattelusta, joten tulemme haastattelemaan runsaasti nuoria.

Hoidamme kaiken kesätyöhakuun liittyvän viestinnän sähköpostilla, joten seuraathan sähköpostiasi tarkasti. Joskus viestimme menevät suoraan roskapostikansioon, joten kannattaa kurkata sinnekin ajoittain.

 

Pidemmät kesätyöt

Etsitkö kesätöitä Pohjois-Karjalasta tai Rautavaaralta? Oletko vähintään 17 -vuotias? Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle?

Päästäksesi kesätöihin PKO:aan sinun ei tarvitse vielä olla alan ammattilainen, sillä saat kattavan perehdytyksen työtehtävääsi. Asiakaspalveluhenkisyydellä, hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja positiivisella asenteella pääset pitkälle. Kaikki työntekijämme työskentelevät vaihtelevissa vuoroissa myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten ehdotonta plussaa on hyvä käytettävyys läpi kesän! Kesätyöt sijoittuvat kesälomakaudelle vaihtelevasti toukokuusta syyskuun loppuun. Monen kesätyöntekijän työt voivat vielä syksyllä jatkua meillä, joko opintojen ohessa yksittäisinä vuoroina tai isommilla tunneilla esimerkiksi välivuoden ajaksi.

Tarjoamme kesätyötä ja sen kautta käytännön työkokemusta mm. näistä toimipaikoista: S-marketit, Sale -myymälät, Prisma, S-Kukkakauppa, Sokos, ABC-liikennemyymälät, ravintolat ja kahvilat sekä Sokos Hotellit. Täältä voit kurkata, millaisia työtehtäviä sinun on mahdollista päästä meillä tekemään Monipuolisia työtehtäviä - Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (pko.fi)

PKO:laisena eli Pohjois-Karjalan Osuuskaupan työntekijänä pääset kartuttamaan osaamistasi koko toimialueellamme hyvien lisätyömahdollisuuksien kautta. Tämän lisäksi saat käyttöösi S-ryhmän huikeat henkilöstöedut! Meille työntekijöiden tasapuolinen kohtelu on tärkeää, ja noudatammekin kaikissa tehtävissämme työehtosopimusten mukaisia palkkoja ja muita työehtoja.

Hoidamme kaiken kesätyöhakuun liittyvän viestinnän sähköpostilla, joten seuraathan sähköpostiasi tarkasti. Joskus viestimme menevät suoraan roskapostikansioon, joten kannattaa kurkata sinnekin ajoittain. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten seuraathan sähköpostiasi.