Mika-Jussi Monoselle ammatillisen koulutuksen hopeinen ansioristi


Ansioristi on myönnetty valtakunnallisen Ammattiopisto Luovin hakemuksesta kiitokseksi pitkäaikaisesta ansiokkaasta toiminnasta ammatillisen koulutuksen ja nuorten työllistymisen hyväksi.

09.10.2024

Ammattiosaamisen kehittämisyhdistyksen (AMKE ry) hallitus on myöntänyt Pohjois-Karjalan Osuuskaupan henkilöstöjohtaja Mika-Jussi Monoselle ammatillisen koulutuksen hopeisen ansioristin. Ansioristi on myönnetty valtakunnallisen Ammattiopisto Luovin hakemuksesta kiitokseksi pitkäaikaisesta ansiokkaasta toiminnasta ammatillisen koulutuksen ja nuorten työllistymisen hyväksi.

Ansioristin luovuttivat Mika-Jussille eduskunnan ensimmäinen varapuhemies ja Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen Luovin neuvottelukunnan kokoontumisessa Helsingissä tiistaina.

– Tätä huomionosoitusta ei saa hakemalla, vaan hyvällä työllä, totesi Luovin koulutuksen neuvottelukunnan puheenjohtaja, eduskunnan ensimmäinen varapuhemies Paula Risikko.

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on tehnyt vuosien ajan merkittävää työtä vaativaa erityistä tukea tarvitsevien nuorten työmahdollisuuksien parantamiseksi ja täsmätöiden löytämiseksi.

– Tässä tehtävässä Mika-Jussin rooli ammatillisen koulutuksen tavoitteiden edistämisessä on ollut todella vaikuttavaa. Hän on omalla periksiantamattomuudellaan ja eteenpäin katsovalla asenteellaan halunnut varmistaa Suomi tarvitsee kaikki kädet -teeman mukaisesti työpaikkoja kaikille nuorille osaajille, totesi Luovin toimitusjohtaja Hannu Koivula.


Kuvassa: Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen (vas.), PKO:n henkilöstöjohtaja Mika-Jussi Mononen, Luovin koulutuksen neuvottelukunnan puheenjohtaja, eduskunnan ensimmäinen varapuhemies Paula Risikko ja Luovin toimitusjohtaja Hannu Koivula.