Opiskelijalle


Tule meille töihin, voimme sovittaa työtuntimäärän sinun opintoihisi tai elämäntilanteeseesi sopivaksi. Saat arvokasta työkokemusta, mukavat työkaverit ja lisäansioita opiskelukulujen kattamiseen.

PKO on monialainen yritys. Se tarkoittaa, että myymme monenlaisia tavaroita ja palveluita useissa erilaisissa kaupoissa, hotelleissa, ravintoloissa, liikennemyymälöissä, parturikampaamoissa ja muissa toimipisteissä. Monialaisuus luo monenlaisia mahdollisuuksia myös opiskelijoille. Opiskelijana voit tulla meille suorittamaan opintoihin liittyvää harjoittelujaksoa tai tekemään tutkintoosi ja meidän liiketoiminnan tarpeisiin liittyvää opinnäytetyötä. Meillä on myös monenlaisia työllisyysmahdollisuuksia opiskelijoille, eikä sinun tarvitse opiskella alaa saadaksesi meiltä työtä. Työtunnit sovitamme sinun opiskeluaikataulusi huomioiden. Henkilöstötyömme tähtää siihen, että myös tulevina vuosina olemme Pohjois-Karjalan osaavin, arvostetuin ja halutuin palvelualan työnantaja. Tätä tavoitetta tukee laaja yhteistyö eri oppilaitosten kanssa: opiskelijat tekevät toimipaikoissamme vuosittain yli 1 800 harjoitteluviikkoa.

 

Seuraa meitä somessa
Instagram: @pko_osuuskauppa
Facebook: Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
LinkedIn: Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
YouTube: Pohjois-Karjalan Osuuskauppa

 

 

 

Harjoittelut ja opinnäytetyöt

TET-harjoittelupaikkoja, muita harjoittelupaikkoja ja opinnäytetöiden toimeksiantoja voi tiedustella suoraan PKO:n toimipaikoista. Toimipaikkojemme yhteystiedot löydät toimipaikkahausta.

Kesätyöt

Nuorten työllistäminen on meille sydämen asia ja sen vuoksi tarjoamme vuosittain sadoille nuorille kesätyöpaikkoja. Työtehtäviä meillä on esim.:

  • myyjän tehtävät kaupoissa ja liikennemyymälöissä
  • tarjoilijan ja kokin tehtävät ravintoloissa ja liikennemyymälöissä
  • kerroshoitajan, aamiaisenhoitajan, uimavalvojan ja vastaanottovirkailijan tehtävät hotelleissa
  • kosmetologin ja parturin/kampaajan tehtävät parturikampaamoissa ja kauneushoitoloissamme
  • kahvilatyöntekijän tehtävät kahviloissa ja jäätelöbaarissa
  • mobiilineuvojan tehtävät eri toimipaikoissamme

PKO:n kesätöistä voit lukea lisää täältä.

Peruskoululainen ja lukiolainen

Haluamme tarjota alueemme nuorille jo aikaisessa vaiheessa kokemuksia ja väyliä työelämään. Nuoret pääsevät tutustumaan tarjoamiimme tehtäviin muun muassa TET-harjoitteluiden kautta.

Peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, TUVA- tai TELMA- koulutukseen osallistuville tai lukiolaisille tarjoamme mahdollisuuden hakea kesäksi Tutustu ja tienaa -harjoitteluun. Harjoittelun pituus on kaksi viikkoa. Palvelualojen ammattiliitto sopii työnantajaliittojen kanssa kesäharjoitteluohjelmasta vuosittain.

Ammattiin opiskeleva

Yhteistyö ammatillisten oppilaitosten kanssa on tärkeää ja tarjoamme alan ammattiin opiskeleville työssäoppimispaikkoja mahdollisuuksien mukaan. Opintoja on siis mahdollista suorittaa koulutus -ja oppisopimuksen avulla.

Korkeakouluopiskelija

Teemme toimialueemme korkeakoulujen kanssa yhteistyötä työharjoittelujen, opinnäytetöiden ja erilaisten kehitystyöprojektien merkeissä. Korkeakouluissa opiskelevien henkilöiden on mahdollista suorittaa työharjoitteluita toimipaikoissamme. Työharjoittelun ohessa saattaa löytyä myös sopiva opinnäytetyöaihe, mutta Pohjois-Karjalan Osuuskaupasta on mahdollista löytää opinnäytetyöaihe ilman harjoitteluakin.