PKO:n potkupukuporukka-valokuvakilpailu


Miltä vauvasi näyttää PKO:n potkupuvussa?

Kaikki Pohjois-Karjalassa syntyvät pienokaiset saavat lahjaksi PKO-potkupuvun.

PKO on lahjoittanut kaikille Pohjois-Karjalassa syntyneille lapsille potkupuvut vuodesta 2019 alkaen. PKO:n potkupuvut ovat 100% puuvillaa ja ne on valmistettu Suomessa. Puvut lähetetään postissa vastasyntyneiden perheisiin 2-3 kuukauden kuluessa pienokaisen syntymästä.

Huom. Potkupuvut on aiemmin jaettu sairaalasta mukaan, mutta poikkeusolojen vuoksi potkupuvut postitetaan pienokaisille suoraan kotiin. Potkupukujen automaattipostitus voi kuitenkin estyä esim. Väestötietojärjestelmässä olevien kieltojen vuoksi. Jos ette ole saaneet potkupukua kolmen kuukauden kuluessa lapsenne syntymästä, otathan meihin asian tiimoilta yhteyttä ja ilmoitatte osoitetietonne sähköpostitse pko@sok.fi, niin lähetämme potkupuvun teille!

PKO:n perustehtävä on tuottaa palveluja ja etuja omistajilleen sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. Potkupukujen lahjoittaminen on yksi teko elinvoimaisuuden eteen. Tehdään Pohjois-Karjalasta entistä parempi paikka elää!

 

Osallistu PKO:n potkupukuporukka-valokuvakilpailuun

Kilpailun säännöt ja ohjeet:

Lähetä meille kuva PKO-potkupukuun puetusta vauvastasi osoitteeseen kuvat.pko@sok.fi ja osallistut samalla lahjakortin arvontaan.

Kuvia lähettäneiden kesken arvotaan kuukausittain 50 euron S-ryhmän lahjakortti. Julkaisemme kaikki kuvat PKO:n Facebookissa ja Instagramissa.

Kilpailuun osallistutaan digikuvilla.

Kilpailukuva ei saa olla aikaisemmin julkaistu (ei myöskään sosiaalisen median kanavissa.

Kuvan tulee olla osallistujan itsensä ottama.

Kuvaajalla on oltava kuvaan täydet oikeudet.

Kotirauhan tms. suojan piirissä kuvatuilta henkilöiltä on oltava lupa kuvan julkaisuun.

 

Kilpailukuvien lähettäminen ja kuvakoko:

Kuvat tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen kuvat.pko@sok.fi

Kun lähetät kuvia sähköpostilla, kirjoita lähetyksen aiheeksi kilpailun nimi "PKO potkupukuporukka -valokuvakilpailu".

Osoite- ja muut tiedot tulee lisätä viestiin. Tarvitsemme yhteystietosi lahjakortin arvontaan. Emme julkaise kuvan yhteydessä henkilökohtaisia tietojasi. 

Kaikissa kuvissa on oltava kuvan nimi ja tekijän tiedot, kirjoita siis sähköpostiviestiin selkeästi:

  • oma nimesi
  • oma osoitteesi
  • oma puhelinnumerosi

 

Digitaaliset kilpailukuvat:

Kuvat tulee toimittaa JPEG- tai PNG-muodossa.

 

Kuvien käyttöoikeus:

Osallistumalla kilpailuun annat Pohjois-Karjalan Osuuskaupalle oikeuden jäljentää, asettaa näytille, painaa tai käyttää kilpailukuvia missä tahansa muodossa viiden vuoden ajan kilpailun päättymisestä.

 

Huom: varo huijauksia!

Emme koskaan pyydä asiakkaitamme rekisteröitymään mihinkään tai luovuttamaan luottokorttinsa tietoja arvontaa varten. Lue lisää huijausviesteistä