PKO:n hallinto ja johto

Yhteistyötä oman maakunnan hyväksi

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on pohjoiskarjalaisten ihmisten oma yritys, josta meidän on yhdessä pidettävä hyvää huolta.

PKO tarjoaa asiakasomistajilleen laadukkaiden palvelujen ja hyvien etujen ohella mahdollisuuden osallistua päätöksentekoon.

PKO on osa valtakunnallista S-ryhmää, mutta silti täysin itsenäinen yritys. Kaikki päätökset toiminnan kehittämisestä ja linjauksista tehdään omalla alueella ja omassa maakunnassa, sen ihmisten etua ajaen. PKO:n asiakasomistajat sanelevat toiminnalle suunnan sekä asiakkaina että hallinnossa mukana olevina päättäjinä

 

Osuustoiminta - Yhteistä hyvää

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, PKO, on asiakkaidensa omistama yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille.
PKO harjoittaa vähittäiskauppaa, majoitus- ja ravitsemiskauppaa sekä palveluliiketoimintaa 13 kunnan alueella yli 120 toimipaikassa. PKO tekee toimialueellaan yhteistyötä monien eri tahojen kanssa.

PKO kuuluu S-ryhmään ollen yksi S-ryhmän 19:sta alueosuuskaupasta. PKO-konsernin vuosimyynti v. 2019 oli 445,6 milj. euroa. PKO:lla on yli 98 000 omistajaa (omistajataloutta), jotka omistavat osuuskaupan. Luvut sisältävät 1.9.2019 PKO:an yhdistyneen Jukolan Osuuskaupan osuudet.
PKO vaikuttaa oman toimialueensa kehittämiseen. Omistajana myös Sinä voit vaikuttaa oman osuuskauppasi ja sitä kautta koko Pohjois-Karjalan ja Rautavaaran toimintaan!

Osuuskaupan menestykselle luo edellytykset osaava henkilöstö. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa tarjoaa tällä hetkellä työpaikan lähes 1500 henkilölle. Lisäksi PKO työllistää välillisesti paikallisia rakennustyöntekijöitä ja lähiruoan tuottajia. Osuuskauppa myös palkitsee henkilöstöään hyvistä työsuorituksista. Koko henkilökunta kuuluu tulospalkkauksen piiriin.

PKO vaikuttaa toiminnallaan oman maakunnan hyvinvointiin. Osuuskaupan asiakasomistajana myös sinä voit vaikuttaa oman osuuskauppasi toimintaan ja sitä kautta koko maakunnan kehittämiseen!