Johanna Harjapäälle palveluvastaavan tehtävässä parasta on työn monipuolisuus

Saaralle laadukkaan ruoan ja korkean asiakastyytyväisyyden tarjoaminen ovat hänen työnsä tärkeimpiä tavoitteita!

Saara Karjunen on ravintolakokki, joka työskentelee tällä hetkellä Kontiolahden ABC:llä. Saaralle laadukkaan ruoan ja korkean asiakastyytyväisyyden tarjoaminen ovat hänen työnsä tärkeimpiä tavoitteita! 

Olen Saara Karjunen, 33-vuotias ja kotoisin Kontiolahdelta. Työskentelen liikennemyymälätyöntekijänä täällä Kontiolahden ABC:llä. Peruskoulun jälkeen lähdin opiskelemaan ravintolakokiksi, koska äitini oli myös kokki ja se oli unelma-ammattini jo lapsuudesta saakka. Sen jälkeen kouluttauduin vielä tarjoilijaksi.

Päädyin työskentelemään PKO:lle, kun olin ollut pienessä yrityksessä kymmenen vuotta ja halusin laajentaa työnkuvaani. ABC:llä tämä on todellakin mahdollista.

Tyypillinen työpäivä alkaa kuulumisten vaihtamisella työkaverin kanssa ja tarkistamalla keittiön täyttöjä, salin siisteyttä ja salaattipöytää. Jos on noutopöytä, niin siitä pidetään huolta. Teen myös kassatehtäviä ja valmistan annoksia keittiössä, kuten á la carte -ruokia ja pizzaa. Asiakas on aina etusijalla, joten menen hänen luokseen kassalle, vaikka ruoka olisi jo valmista. Sen jälkeen palaan keittiöön, kun asiakas on saanut haluamansa.

Asiakastyytyväisyys on minulle tärkeää. Valmistamme ammattitaidolla laadukkaita ruokia laadukkaista raaka-aineista.

PKO on joustava ja turvallinen työnantaja. Meillä on monipuoliset työtehtävät ja vaihtelevat työajat. Tämä auttaa minua saamaan arjen pyörimään mukavasti.

Ammattitaidon ylläpito ja kehittäminen motivoivat minua. PKO:lla pääsen tekemään töitä myös muissa yksiköissä, mikä laajentaa työnkuvaani entisestään.

Voin sanoa, että tämä on minun näköinen työpaikka!