ABC-jakeluasema Ylämylly avataan perjantaina 5.2. klo 14


03.02.2021

ABC-jakeluasema Ylämyllyn avajaisissa jaetaan suklaata

ABC-jakeluasema Ylämylly avataan perjantaina 5.2. klo 14. Sadalle ensimmäiselle tankkaajalle jaetaan Fazer Sininen -suklaalevy.

– Olemme todella iloisia siitä, että pääsemme parantamaan sekä PKO:n omistajien että muiden autoilevien asiakkaiden palvelutarjontaa. Aiomme pitää polttonesteen hinnan kilpailukykyisenä myös jatkossa. Keskittämällä ostoja on mahdollista saada tankkausbonusta jopa 5 senttiä litraa kohden, toimialajohtaja Raija Rantanen sanoo.

St1 lopetti polttonestemyynnin Ylämyllyllä joulukuun lopussa tontin vuokrasopimuksen päättyessä. Tämän jälkeen PKO on valmistellut polttonestemyynnin aloittamista omalla tontillaan, ja nyt laitteistot ovat siihen valmiina.

Asemalla on myynnissä kolme polttonestelaatua 95E10, 98E5 ja SmartDiesel. Polttoaineen jakelumittareita on asemalla kaksi. Polttonestemyynti on toiminnassa vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Ylämylly on liikenteellisesti vilkasta aluetta valtatie 9:n varrella, ja polttonestemyynti on tärkeä palvelu niin paikallisille kuin liikkuvillekin asiakkaille. ABC-jakeluasema Ylämylly sijaitsee osoitteessa Ylämyllyntie 75, ja tien toisella puolella palvelee S-market Ylämylly.

ABC-jakeluasema Ylämylly on PKO:n 21. polttonesteen myyntipiste.

 

Lisätietoja: toimialajohtaja Raija Rantanen, p. 010 762 2013

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama kuluttajaosuuskunta, jonka perustehtävä on tuottaa palveluja ja etuja omistajilleen sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. Arvomme ovat kilpailukyky ja yhteistä hyvää. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa 128 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 400 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.