ABC Marjalaan avattu Sale-myymälä


30.10.2014

Marjalaan avattu Sale-myymälä

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) on avannut Joensuussa uuden Sale-myymälän. Torstaina 30.10. virallisesti avattu uusi yksikkö sijoittuu tiloihin, joissa aiemmin toimi ABC Marjalan ABC-market.

– Kun päivitimme myymälän Sale-konseptiin, päivittäistavarakaupan tuotteiden valikoima kasvoi aiemmasta. Varsinkin tuoretuotteita, kuten maitotaloustuotteita, valmisruokia ja lihajalosteita, on tullut lisää myymälän valikoimiin. Sale-konseptilla pystymme entistä paremmin vastaamaan omistajiemme ja muiden asiakkaiden odotuksiin ruokakaupasta ja tarjoamaan aiempaa kattavammat lähikauppapalvelut. Uudistuksen myötä palkkasimme kaksi uutta työntekijää, PKO:n vähittäiskaupan toimialajohtaja Outi Pellikka sanoo.

 

ABC Marjalan aukioloajat säilyvät ennallaan, joten Salekin palvelee asiakkaita joka päivä kello 6-24. ABC Sale Marjalan salepäällikkönä toimii 29-vuotias Olli Kontiainen.
 

PKO muutti syyskuussa 2013 ABC Kanervalan Saleksi.
– Kokemukset ovat olleet hyviä, ja alueella asuvat PKO:n omistajat ja muut asiakkaat ovat ottaneet uuden lähikaupan erittäin hyvin vastaan. Kanervalasta sekä Sale Marjalasta saatavien kokemusten perusteella pohdimme myös muiden ABC-liikennemyymälöidemme market-konseptia, Pellikka sanoo.  

 

Sale-myymälän lisäksi ABC Marjalan palveluvalikoimaan kuuluvat polttonesteiden jakelu sekä 200-paikkainen ravintolatila, jossa on tarjolla niin ABC noutopöytä, á la carte –annoksia, pitsaa kuin hampurilaisiakin nopeaan ruokailuun. Kirjapörssin myymälä on toiminut ABC Marjalan tiloissa vuoden 2012 syyskuusta lähtien.

 

Lisätietoja: PKO, vähittäiskaupan toimialajohtaja Outi Pellikka, p. 010 762 2032