ABC Marjalaan Sale-myymälä


23.09.2014

ABC Marjalaan Sale-myymälä

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO) muuttaa Joensuussa ABC Marjalan ABC-marketin Sale-myymäläksi. Myymälän muutostyöt on aloitettu. Alustavan aikataulun mukaan tarkoituksena on avata uusi Sale-myymälä lokakuun loppupuolella.

– Myymälän muuttuessa Sale-konseptiin päivittäistavarakaupan tuotteiden valikoima kasvaa merkittävästi nykyisestä. Varsinkin tuoretuotteita, kuten maitotaloustuotteita, valmisruokia ja lihajalosteita, tulee lisää myymälän valikoimiin. Sale-konseptilla pystymme entistä paremmin vastaamaan omistajiemme ja muiden asiakkaiden odotuksiin ruokakaupasta ja tarjoamaan aiempaa kattavammat lähikauppapalvelut. Uudistuksen myötä palkkaamme kaksi uutta työntekijää, PKO:n toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

 

ABC Sale Marjalan salepäälliköksi on valittu 29-vuotias Olli Kontiainen. Hän siirtyy tehtävään Sale Kanervalan salepäällikön tehtävästä.
ABC Marjalan aukioloajat säilyvät ennallaan, joten avautuessaan uusi Salekin palvelee asiakkaita joka päivä kello 6-24.

 

PKO muutti syyskuussa 2013 ABC Kanervalan ABC marketin Saleksi.
– Kokemukset ovat olleet hyviä, ja alueella asuvat PKO:n omistajat ja muut asiakkaat ovat ottaneet uuden lähikaupan erittäin hyvin vastaan. Kanervalan sekä jatkossa Sale Marjalasta saatavien kokemusten perusteella pohdimme myös muiden ABC-liikennemyymälöidemme market-konseptia, Kivelä sanoo.  

 

Sale-myymälän lisäksi ABC Marjalan palveluvalikoimaan kuuluvat polttonesteiden jakelu sekä 200-paikkainen ravintolatila, jossa on tarjolla niin ABC noutopöytä, á la carte –annoksia, pitsaa kuin hampurilaisiakin nopeaan ruokailuun. Kirjapörssin myymälä on toiminut ABC Marjalan tiloissa vuoden 2012 syyskuusta lähtien.

 

Lisätietoja: PKO, toimitusjohtaja Juha Kivelä, p. 010 762 2026