ABC Nurmes on vuoden ABC-liikennemyymälä!


31.03.2022

ABC Nurmes on vuoden ABC-liikennemyymälä!

Pohjois-Karjalan Osuuskauppaan (PKO) kuuluva ABC Nurmes on Suomen paras
ABC-liikennemyymälä!
ABC Nurmes palkittiin vuoden 2021 työryhmänä ABC-toimialapäivillä 23.3. Oulussa.
Palkintoperustelujen mukaan ABC Nurmeksen valinta perustui siihen, että liikennemyymälä on useilla eri mittareilla aivan ABC-ketjun kärkipäässä. Esimerkiksi seuraavissa asioissa yksikkö on valtakunnan kärkitasoa: NPS-suositteluluku, operatiivinen tulos, henkilöstön työtyytyväisyys huikeat 81,8 ja ABC-ketjun paras ABC-mobiilimyyjä.
ABC Nurmes palkittiin jo aiemmin PKO:n sisäisesti PKO:n vuoden 2021 työryhmänä.
ABC Nurmeksen työryhmään kuuluvat Dementeva Anna, Hämäläinen Niko, Hämäläinen Sari, Harjapää Johanna, Heikkinen Tanja, Korkalainen Virpi, Kuisma Milla, Lukkarinen Merja, Meriläinen Hanna, Mustonen Catalina, Mustonen Henna, Oikarainen Elisa, Ollilainen Tarja, Pesonen Piia, Seppänen Annika, Sormunen Minna, Yucel Yasemin, Tiainen Seija ja Piirainen Virpi.

– Olen ylpeä siitä, että ABC Nurmeksen tasaisen erinomainen tekeminen on valtakunnallisestikin huomattu. Yksikössä on tehty liikennemyymäläpäällikkö Hanna Meriläisen johdolla huipputyötä! Kyseessä on aina yhteen hiileen puhaltava työryhmä, josta löytyy sekä hurttia huumoria että tarvittavaa joustamista. Vauhdikkaasti vaihtuvat tilanteet tuntuvat olevan tällä työryhmälle työn suola, ja hetkittäisen kiireenkin keskellä jokainen asiakas saa joka päivä henkilökohtaista ja hyvää palvelua, toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

 

– ABC Nurmeksen valinta sekä PKO:n että ABC-ketjun vuoden työryhmäksi on osoitus yksikön hyvästä hoidosta ja aidosta asiakaskeskeisyydestä mikä näkyy arjessa muun muassa niin maistuvina ruokina kuin vitriinituotteiden houkuttelevina esiinpanoina. Liikennemyymäläpäällikkö Hanna Meriläinen puolestaan on erinomainen esimerkki siitä, miten PKO:n sisällä voi kasvattaa omaa osaamistaan. Hän on aloittanut ABC Nurmeksessa sen avautuessa 7.1.2003 huolto- ja liikenneasematyöntekijänä, mistä tehtävästä hän on lisävastuiden ja -koulutusten myötä edennyt liikennemyymäläpäälliköksi. Kun henkilöllä on osaamista ja halua kehittyä työtehtävissä, työnantajana PKO tukee näitä tavoitteita kaikin mahdollisin keinoin, toimialajohtaja Raija Rantanen sanoo.

– Olen äärettömän kiitollinen ABC Nurmeksen mahtavasta moniosaajista koostuvasta työporukasta. Tällaiset tunnustukset tulevat aina yhteisellä tekemisellä. Kun saavutukset huomataan, se lämmittää jokaisen työryhmän jäsenen mieltä, liikennemyymäläpäällikkö Hanna Meriläinen sanoo.


ABC Nurmes sijaitsee Porokylän taajaman tuntumassa, kantatie 75:n varressa Kuopiontien ja Kynsiniementien risteyksessä. ABC on monipuolinen palvelukeskus, jossa ABC-market tarjoaa monipuolisen valikoiman päivittäis- ja käyttötavaroita, paikallisia tuotteita ja autotarvikkeita. Ravintolassa on 107 asiakaspaikkaa, ja kesäisin aikaa voi viettää myös viihtyisällä terassilla.
ABC Nurmes on avoinna maanantaista sunnuntaihin kello 6–24.
ABC-liikennemyymälöitä on eri puolilla Suomea tällä hetkellä 94 kappaletta. PKO:lla on yhteensä 8 ABC-liikennemyymälää ja 13 ABC-automaattiasemaa.

Lisätietoja: PKO, toimialajohtaja Raija Rantanen p. 010 762 2013