ABC Siihtala jatkossa avoinna kello 05-23


23.01.2023

Joensuussa ABC Siihtala on jatkossa avoinna joka päivä kello 05-23. Ympärivuorokautisesta aukiolosta on toistaiseksi luovuttu.
– ABC Siihtalan aukiolo muutettiin ympärivuorokautiseksi kesäkuussa 2021 kun meille tuli paljon toiveita aukiolon laajentamisesta. Tuolloin ilmoitimme seuraavamme asiointimääriä ja tekevämme päätöksiä aukioloajoista asiointimäärien mukaisesti. Yöasioinnin määrä on vilkkaan alun jälkeen Siihtalassa vähentynyt, joten palaamme aiemmin hyväksi havaittuihin palveluaikoihin eli kello 05-23. Asiointiin on osaltaan varmasti vaikuttanut se, että marraskuusta 2021 lähtien S-market Niinivaara on palvellut ympärivuorokautisesti, ABC-kenttäpäällikkö Kari Tuomainen sanoo.
ABC Siihtala on niin matkailijan viihtyisä taukopaikka kuin lähiseudun asukkaille päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC Siihtalassa on polttonesteen tankkauksen lisäksi edullinen ruokakauppa sekä tarjonnaltaan monipuoliset ravintolapalvelut. ABC Siihtalassa on tarjolla niin noutopöytä, a la carte -annoksia kuin Hesburger-ravintolan aterioita.
ABC Siihtalan autopesulaite on täysin uusittu kesällä 2021. Pesukoneessa on ShineTecs -vahaus, joka hoitaa auton maalipintaa. Mitä vanhempi auto on, sitä enemmän maalipinnan huokoisuus aukeaa. ShineTecs -vahaus sulkee pinnan huokoisuutta, jolloin alkuperäinen kiilto palautuu maalipinnalle. Kone pesee auton hellävaraisesti vaahtomuoviharjaksilla.
ABC-mobiilimaksu on käytössä ABC Siihtalassa. ABC-mobiililla voi paitsi tankata, tilata ja maksaa ruokaa sekä seurata polttoaineen kulutusta, myös maksaa autopesun järjestelmältään siihen sopivissa autonpesuhalleissa. Myös pesujonotuksen reaaliaikainen seuranta onnistuu ABC-mobiililla.

PKO:n muut ABC-liikennemyymälät ovat avoinna seuraavasti:

ABC Juuka ma-la klo 6-22, su klo 8-22

ABC Kitee ma-pe klo 6-21, la-su klo 8-21

ABC Kontiolahti ma-pe klo 5:30-23, la-su klo 7-23

ABC Lieksa ma-pe klo 6-21, la-su 8-21

ABC Marjala, klo 5-23

ABC Nurmes klo 6-24

ABC Outokumpu ma-pe klo 6-21, la-su klo 8-21

Lisätietoja: PKO, ABC-kenttäpäällikkö Kari Tuomainen, kari.tuomainen@sok.fi, 010 762 3561