ABC Siihtala jatkossa avoinna vuorokauden ympäri – uusi autonpesukone käyttöön heinäkuun puolivälissä


24.06.2021

Joensuussa ABC Siihtala on keskiviikosta 23.6. lähtien avoinna 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

– Koronarajoitusten vähitellen purkautuessa ja kesälomakauden alettua, PKO:n omistajien ja muiden asiakkaiden asiointimäärät ovat selvästi lisääntyneet ja asiointiajat ovat laventuneet. Koska Joensuussa ei ole ollut ympärivuorokautisesti auki olevaa näin laajan palveluvalikoiman myymälää, meille on tullut paljon toiveita ABC Siihtalan ympärivuorokautisesta aukiolosta. Nyt vastaamme tähän toiveeseen. Jos asiakkaita on riittävästi, tavoitteena on se, että ABC Siihtala -liikennemyymälä on pysyvästi auki 24/7, ABC-toimialajohtaja Raija Rantanen sanoo.

ABC Siihtala on niin matkailijan viihtyisä taukopaikka kuin lähiseudun asukkaille päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC Siihtalassa on polttonesteen tankkauksen lisäksi edullinen ruokakauppa sekä tarjonnaltaan monipuoliset ravintolapalvelut. ABC Siihtalassa on tarjolla niin noutopöytä, a la carte -annoksia kuin Hesburger-ravintolan aterioita. Tarjolla on myös autopesupalvelu, joka uudistuu.

ABC Siihtalassa uusi autonpesukone käyttöön heinäkuun puolivälissä

ABC Siihtalassa vaihdetaan uusi autonpesukone, joka saadaan käyttöön heinäkuun puolivälissä. Pesuhalli on suljettu muutostöiden ajan 1. – 15.7. Uuden pesukoneen ABC:lle toimittaa Prowash Oy, autonpesutoimialan markkinajohtaja Suomessa. Prowash Oy lupaa, että uuden pesukoneen toimivuus on luotettava ja että auto on ennen kaikkea puhdas, kuiva ja kiiltävä pesun jälkeen. Uuden pesukoneen ominaisuutena on ShineTecs -vahaus, joka hoitaa auton maalipintaa; mitä vanhempi auto on, sitä enemmän maalipinnan huokoisuus aukeaa. ShineTecs -vahaus uusi sulkee pinnan huokoisuutta, jolloin alkuperäinen kiilto palautuu maalipinnalle. Uusissa pesukoneissa pesu on myös energiatehokkaampi ja ympäristöystävällisempi. Autonpesu kestää vain alle 10 minuuttia.

Autonpesun maksu kätevästi suoraan ulos maksutolppaan

Pesukoneen vaihdon yhteydessä ABC Siihtalan asiointi muutetaan entistä sujuvammaksi tekemällä piha-alueelle maksutolppa, johon autonpesun voi maksaa suoraan ilman erillistä käyntiä liikennemyymälän sisätiloissa. Myös ABC-mobiilimaksaminen onnistuu jatkossa autosta nousematta. Pihamaalle tehdään muutaman auton jonotuskaista, jolloin oma pesuvuoro on myös selkeämpi hahmottaa.

ABC-mobiilimaksu käytössä ABC Pesukadulla sekä ABC Siihtalassa

ABC-mobiililla voi paitsi tankata, tilata ja maksaa ruokaa sekä seurata polttoaineen kulutusta, myös maksaa autopesun järjestelmältään siihen sopivissa autonpesuhalleissa. Myös pesujonotuksen reaaliaikainen seuranta onnistuu ABC-mobiililla. Autopesujen ABC-mobiilimaksaminen onnistuu heinäkuun puolivälistä alkaen ABC Siihtalassa ensimmäisenä yksikkönä Pohjois-Karjalan alueella.

Lisätietoja: PKO, ABC-toimialajohtaja Raija Rantanen, p. 010 762 2013