Juhlista äitienpäivää PKO:n ravintoloissa ja ABC-liikenneasemilla


08.05.2023

Äitienpäivänä on tapana hemmotella äitejä mm. lahjoilla sekä herkullisella ruualla, ja tänäkin vuonna näistä tullaan nauttimaan useassa meidän ravintolassa sekä ABC-liikenneasemilla.

Tutustu alta meidän kattavaan äitienpäivätarjontaan ja valitse juuri teille paras vaihtoehto tai kierrä vaikka useampi!

 

Äitienpäivä Kimmelin tapaan

Tervetuloa juhlimaan äitienpäivää äitienpäiväbrunssille Joensuun upeaan ja tyylikkääseen Original Sokos Hotel Kimmeliin! Äitienpäivänä 14.5. tarjoilemme kaupungin herkullisimmat ruoat upeassa miljöössä. Meillä pääset nauttimaan monipuolisesta kattauksesta, joka sisältää herkkuja suolaisesta makeaan ja kaikkea siltä väliltä. Äitienpäiväbrunssille on tarjolla kaksi kattausta sunnuntaina 14.5. klo 11 & 14 S-Etukortti hintaan 42 € (norm. 46 €).

Tutustu Kimmelin äitienpäiväbrunssin ruokalistaan sekä katso varausohjeet täältä.

 

Toreron herkullinen äitienpäiväbuffet

Joensuun jännittävin äitienpäiväbuffet löytyy ravintola Torerosta, jossa pöytä on katettu täyteen espanjalaistyylisiä herkkuja! Miltä kuulostaisi vaikka manchego-broileri pastasalaatti, kanarialaiset ryppyperunat sekä mehevä uunipaahdettu lohi? Jälkkäriksi tietysti äitienpäivä kakkua! Tätä kaikkea, ja paljon muuta, on tarjolla äitienpäivänä Torerossa. Pöytä on katettu koreaksi sunnuntaina 14.5. klo 12-16 välisen ajan ja on tarjolla S-Etukortti hintaan 36 € (norm. 38 €)

Katso Toreron äitienpäiväbuffetin ruokalista ja varausohjeet täältä.

 

Äitienpäivän suklainen jälkiruokapöytä Aittarannassa

Makean ystäville tarjolla äideille suunniteltu suklainen jälkiruokapöytä äitienpäivänä 14.5. ravintola Aittarannassa.

Suklaa, yksi parhaimmista nautintoaineista mitä maa päällään kantaa… Oletko samaa mieltä? Jos olet, niin äitienpäivänä kannattaa ehdottomasti suunnata kohti ravintola Aittarantaa. Tarjolla on monenmoisia suklaaherkkuja, aina konvehdeista kakkuun asti! Suklaan ystävät eivät tule tähän herkkupöytään pettymään!

Herkkupöydän antimien ääreen pääset S-Etukortilla hintaan 9,50 € (norm. 12 €). Hurmaa suklaabuffet on tarjolla siis vain 14.5. klo 12-15 välisen ajan.

Katso varausohjeet Aittarannan äitienpäivän jälkiruokapöytään täältä.

 

Pizza & Buffan äitienpäiväbuffet

Äitienpäivänä Pizza & Buffassa on kattaus täynnä rakkautta 15.4. klo 10.30 – 20 S-Etukortti hintaan 16,30 € (norm. 18,30 €)
Buffetpöydästä löytyy herkkuja uunilohesta pizzaan ja kermakakkuun runsasta, maistuvaa ja sydämellistä koko perheelle. Yhdessä on ihanaa tulla valmiiseen pöytään!

Tutustu Pizza & Buffan äitienpäiväbuffetin ruokalistaan täältä.

 

Leiketupa tuo takaisin klassikko annoksen äitienpäivän kunniaksi

Sitruunabroileri, tuo aikaisemman listan suosituin annos on palannut Leiketuvalle!
Mutta kuitenkin vain hetkeksi! Tätä suursuosikkia herkutellaan juhlan kunniaksi vain äitienpäivänä 14.5. Ja tietenkin tarjouksen kera! Saat nimittäin sitruunabroilerin, kahvin sekä palan mansikkakakkua S-Etukortilla yhteishintaan 26,50 € (norm 27,90 €).

Tutustu lisää ravintolaan täältä.

 

Äitienpäivätarjous Joensuun Pressosta 11.-18.5.

Tiedätkö mikä on paras tapa juhlistaa äitienpäivää Joensuussa? Me ainakin tiedämme. Kakulla tietenkin! Helppoa 🙂
11.-18.5. välisen ajan saatkin Joensuun Prisman Pressosta kahvin ja vadelmajuustokakkupalan tarjoushintaan 7,10 €! Ja tietenkin tarjoushinnan saa lunastettua S-mobiilista löytyvällä kupongilla.

Katso kahvilan aukioloajat täältä ja tervetuloa herkuttelemaan!

 

Grill It! Kolin äitienpäivälounas

Äitejä hemmotellaan jälleen Kolin kauniissa maisemissa 14.5. herkullisella äitienpäivälounaalla! Tarjolla on runsas alkupalapöytä, josta löytyy mm. pesto-mozzarellaa, broileri-pastasalaattia, lämminsavulohta ja paljon muuta! Pääruokana nautinaan mm. Rosé paistia pippurikastikeessa sekä Pielisen kuhaa voivalkoviini-kastikkeella. Lounas on katettuna kattauksittain klo 11, klo 13 ja klo 15. Hinta äitienpäivälounaalla on S-Etukortilla 42 € (norm. 46 €).

Grill It! Kolin äitienpäivälounaan ruokalistan ja varausohjeet löydät täältä.

 

Bomban talon äitienpäiväbuffet

Äidit ovat juhlansa varmasti ansainneet. Juhlava tapa muistaa äitiä on herkullinen äitienpäivän lounas historiallisessa Bomban talossa. Bomban talolle katetaan runsas buffetpöytä täynnä toinen toistaan upeampia herkkuja 14.5 klo 12-15. hintaan 37,90 €.

Tutustu Bomban talon äitienpäiväbuffetin ruokalistaan ja katso varausohjeet täältä.

 

Lempin äitienpäiväbuffet

Äitienpäivää juhlitaan myös Nurmeksen Porokylässä, Ravintola Lempin äitienpäiväbuffetin merkeissä sunnuntaina 14.5. klo 12-15 hintaan 27,50 €. Noutopöytään katetaan runsas salaattivalikoima, josta löytyy mm. metsäsienisalaattia, pekoni-perunasalaattia sekä graavattua lohta. Pääruuaksi herkutellaan rosmariinikastikeessa haudutettua porsasta sekä savustettua lohta. Jälkiruokapöytäkin on katettu upeaksi täytekakulla, pikkuleivillä ja makeisilla.

Katso koko ruokalista ja katso varausohjeet täältä.

 

Äitienpäivää juhlitaan myös ABC-liikenneasemilla

Tänäkin vuonna äitienpäivän noutopöytä katetaan sunnuntaina 14.5. klo 11-16 ABC Juukaan, ABC Kiteelle, ABC Kontiolahdelle, ABC Lieksaan, ABC Marjalaan, ABC Nurmekseen sekä ABC Siihtalaan S-Etukortti hintaan 17,90 € (norm. 19,90 €)
3-7 vuotiaat syövät hintaan 5,90 € ja juniorit 8-12 vuotiaat 7,90 €. Alle 3-vuotiaat syövät aikuisten ruokaillessa veloituksetta noutopöydästä.

Noutopöydästä löydät:

  • Porsaan ulkofilettä ja kermaista pippurikastiketta (L, G)
  • Paistettua kirjolohta ja hollandaisekastiketta (G)
  • Tofu-linssipaistosta (M, G, VE)
  • Kermaperunoita (L, G)
  • Äitienpäiväkakku ja kahvi (L, G)
  • Lisäksi runsas salaatti- ja leipäpöytä

Vaihtoehtoja äitienpäivän viettoon tarjolla siis runsas kattaus, nyt vaan eikun varaamaan!

Hyvää äitienpäivää koko PKO:n puolesta!