Amarillo Joensuu uudistuu täysin; luvassa myös savua ja tulta


02.02.2022

Amarillo Joensuu uudistuu kevään aikana täysin. Sisätilojen täydellisen muodonmuutoksen lisäksi myös palvelukokemus sekä ruoka- ja juomatarjonta uudistuvat. Uusi Amarillo on yhteinen kokemus, jossa kaikki on tehty jaettavaksi. Tunnelma, ruoka, juomat, kokemukset.

The Table on kaupungin halutuin pöytä

– The Table on kiinnostava, erilainen ja ajankohtainen illalliskokemus, jota ei muualta saa! Meidän tehtävämme on tuoda ihmiset yhteen ja tarjota heille kokemuksia, joista parhaat tarinat syntyvät. Tarinat, joita jaetaan sekä somessa että tosielämässä, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta kertoo.

The Tablen kohtuuhintainen menu on sama kaikille. Kokemuksen ytimessä on 6–8 henkilön pöytä, jonka äärellä osa tarjoiluista valmistetaan. Illan kunniavieraita palvelevat Entertainer ja pätevä keittiön Cheftainer. E_ntertainer_tuo keittiöstä pöytään yllätyksellisiä ja näyttäviä ruokalajeja yhteisesti jaettaviksi. The Table -elämyksen täydentävät pienet iltaan kuuluvat ohjelmanumerot, joissa ruokajuomat voidaan tuoda pöytään savuavilla kottikärryillä ja välishotti liekittää näyttävästi pöydässä.

– Amarillon ruoka- ja drinkkilistalla panostamme tuoreisiin raaka-aineisiin. Me esimerkiksi keitämme kaikki drinkeissä käytettävät makusiirapit itse. Vieraiden yksilölliset valinnat otetaan huomioon ja vegeannoksia tuodaan listalle lisää, Pohjoranta kuvailee.

Viihtyvyydessä miljööllä ja valaistuksella on suuri merkitys, joten Amarillo raikastuu ja saa paljon hauskoja yksityiskohtia sisustukseensa. Kaikki pöytäryhmät sopivat ruokailuun ja baarista muovataan näyttävä kokoontumispaikka, jonne asiakas ohjataan ensimmäisenä.

Amarillon uudistus toteutetaan kevään aikana. Remonttitöiden aloitusajankohta täsmentyy myöhemmin, ja Amarillo on uudistustöiden aikana suljettuna arviolta neljä viikkoa.

Uudistusta odotellessa The Table -konseptiin voi käydä tutustumassa ja kurkata videon täältä: Amarillo The Table – YouTube

Uudistuvaan Amarilloon haetaan myös uutta ravintolapäällikköä. Jos sinä koet olevasi Amarillon uusi seriffi ja sinulla on palava halu kehittää loistavasta asiakaskokemuksesta vieläkin parempi, pistä hakemusta tulemaan täällä.

Lisätietoja haussa olevasta tehtävästä saa ryhmäpäällikkö Outi Pohjorannalta, outi.pohjoranta@sok.fi tai p. 010 762 3585.