Asiakasomistajan verkkotunnukset


10.04.2013

S-marketin tai Salen kassalla saat Bonusta, kun maksaessasi muistat käyttää S-Etukorttia maksupäätteessä. Saadaksesi asiakasomistajalle kuuluvat edut myös verkossa tarjottavista palveluista, sinut on voitava tunnistaa asiakasomistajaksi. Tässä kooste tarvitsemistasi tunnuksista.

S-tunnuksilla pääset Omalle S-kanavalle

S-tunnuksen avulla tunnistaudut asiakasomistajaksi verkossa ja pääset kirjautumaan Omalle S-kanavalle. Voit luoda S-tunnuksen helposti samalla kun kirjaudut. Tulevaisuudessa voit kirjautua S-tunnuksillasi myös muihin S-ryhmän verkkopalveluihin. S-tunnusta luodessasi sinut tunnistetaan pankkitunnuksilla henkilöllisyytesi varmistamiseksi. Kun tarvittava tunnistus on tehty, voit itse määritellä haluamasi käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Asiakasomistajan tunnistuspalvelu toimii S-ryhmän verkkokaupoissa

S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden verkkokaupoissa, kuten verkkokaupoissa yleensäkin, sinua pyydetään rekisteröitymään ja luomaan omat tunnukset. Jotta saat sinulle kuuluvat asiakasomistajaedut  verkkokaupoista, sinun tulee tunnistautua asiakasomistajaksi pankkitunnuksilla.

S-Pankin verkkopankkitunnukset

Asiakasomistajan oma pankki on S-Pankki ja sinne tarvitaan omat verkkopankkitunnukset. S-Pankin verkkopankista voit mm. tarkistaa, kuinka paljon olet Bonuksillasi kerännyt rahaa etujenmaksutilillesi. Lisää S-Pankin verkkopankista

Saldopäätetunnus toimipaikkojen saldopäätteitä varten

Jos S-Etukortissasi on maksuominaisuus, voit tarkistaa ostosreissullasi kaupan saldopäätteeltä kuinka paljon korttiisi liitetyllä tilillä on rahaa. Samalla näet myös, kuinka paljon olet kerryttänyt Bonusta. Saldopäätteen käyttöön tarvitset saldopäätetunnuksen. Tunnus on nelinumeroinen ja sen voi tarkistaa Omalta S-kanavalta.