Asiakkaat kertovat: kesän paras reissu!


01.02.2017

Kesäinen matka Tallinnaan, ihana yllätys Vantaalla Flamingossa ja vaatepulmia festareilla – lue millaisia ovat asiakkaidemme ikimuistoisimmat kesäreissut.

Kesäinen matka Tallinnaan, ihana yllätys Vantaalla Flamingossa ja henkilökunnan yllättävä apu festarikommellusten keskellä. Lue asiakkaidemme ikimuistoiset tarinat kesän parhailta reissuilta.
 

Inspiroitumista Instagramissa: Tallinna teki vaikutuksen

Kesälomalla kannattaa kotoisan Suomen lisäksi lomailla myös eläväisessä ja kehittyvässä Tallinnassa. Andalusian auringossa -bloggaaja Ariela Säkkinen nautti kaupungista viime kesänä.
 
”Tallinassa tulee käytyä paljon erityisesti kaupungin erinomaisen ravintolaskenen ja kiinnostavan oopperakalenterin vuoksi. Suosin usein boutique-hotellityyppisiä yöpymisvaihtoehtoja, mutta tällä kertaa suuntasimme uudistuneeseen Solo Sokos Hotel Estoriaan. Vierailu teki vaikutuksen: niin palveluun kuin ihastuttavista yksityiskohdista syntyvään viihtyisyyteen on todella panostettu. Erikoismaininnan ansaitsevat huoneiden sängyt, joista ei tekisi mieli poistua lainkaan.
 
Olin reissussa ruotsalaismieheni kanssa, jolle Tallinnan-visiitti oli ensimmäinen. Ohjelmaan sisältyi niin erinomaisia ravintola-aterioita, löytöretkiä vanhan kaupungin kujilla kuin kuhertelua hämyisissä viinibaareissakin. Käynti ei jää viimeiseksi – mies kyselee jo, koska mennään uudestaan!”
 
 
 

Inspiroitumista Instagramissa: yllätysviikonloppu Flamingossa

Kesälomalla pieni hemmottelu ei ole koskaan pahitteeksi – ja iloiset yllätykset sitäkin mukavampia! Cecilia Johanssonin 30-vuotissyntymäpäivä Break Sokos Hotel Flamingossa Vantaalla oli vallan onnistunut:
 
”Olin varautunut viettämään kolmekymppisiäni mökillä poikaystäväni kanssa, mutta poikaystäväni olikin keksinyt yllättää minut! Hän vei minut viettämään ihanaa viikonloppua Break Sokos Hotel Flamingossa – mukaan pääsivät jopa lemmikkikoiramme ja -kissamme! Ohjelmassa oli syömistä, leffassa käyntiä ja kaksi rentouttavaa päivää Flamingo Span puolella. Henkilökunta otti toiveemme todella hyvin huomioon: koiramme sai jopa lahjaksi pienen yllätyspussukan, ja voi miten iloinen hän olikaan siitä! Luulin tämän ihanan hemmotteluviikonlopun olleen virallinen lahja poikaystävältäni, mutta kaiken kruunasi viikonlopun päätteeksi vielä toinen todellinen yllätys: lentoliput Pariisiin.”
 
 
 

Henkilökunnalle kuiskattua: festarireissun pelastus

Joskus kesälomareissulla sattuu ja tapahtuu. Eräs asiakas joutui tiukan paikan eteen kesäisellä Tampereen-festarireissulla, kertoo Helena Original Sokos Hotel Ilveksestä: 
 
”Festareita Tampereella viettäneen asiakkaan farkut olivat revenneet kaikessa tuoksinassa. Pelastin hänen festaripäivänsä opelemalla revenneet housut käsin kasaan!”
 
 
 
Asiakkaat kertovat
 
Tällä palstalla asiakkaamme jakavat parhaat lomatarinansa Sokos Hotels -reissultaan. Käy myös kurkkaamassa, mistä kaikesta asiakkaamme ovat innostuneet Facebookissa ja Instagramissa hashtagilla #sokoshotels!