Asiakkaat kertovat: Lasten kanssa reissussa – aina sattuu ja tapahtuu


20.04.2017

Lapsiperheen lomareissu on täynnä toimintaa. Lue asiakkaidemme kommellukset kesäreissujen varrelta.

Lapsiperheen kesälomareissut ovat täynnä toimintaa. Hotellikäynnin sujuvuus lasten kanssa matkustaessa on usein pienistä yksityiskohdista kiinni. Millaisia ovat kesälomalaisten mukavimmat muistot Sokos Hotelleista?
 

Inspiroitumista Instagramissa: junailua ja oravayllätys

Pienellä vihreällä junalla matkustaminen ja Onni Oravat olivat Helsingin miniloman kohokohtia koko perheelle, kertoo Elina Pollari.
 
”Olimme minilomalla Helsingissä mieheni ja kahden lapsemme – 4-vuotiaan tytön ja 2-vuotiaan pojan – kanssa. Yövyimme Original Sokos Hotel Vaakunassa, joka toimi erittäin hyvin lasten kanssa. Meillä oli hotellihuoneena sviitti, joten tilaa riitti hyvin myös leikkeihin. Etenkin isojen ikkunoiden leveät ikkunalaudat olivat lasten mieleen! Niiltä oli hyvä seurailla kaupungin vilinää.
 
Päivän pääohjelmana oli käynti Linnanmäellä. Tiedustellessamme hotellilla lapsilta päivän kohokohtia kuului vastauksena kuitenkin ”pieni vihreä juna”. Hetken kesti ennen kuin keksimme lasten tarkoittavan ratikkaa, jolla ajelimme Lintsille ja takaisin! Illalla hotellilla nukkumaan mennessä lapset löysivät myös sängyistään ihanat yllätykset: Onni Orava -pehmolelut! Niistä tulikin uudet unikaverit, joita lapset halusivat pitää mukanaan kaikkialla koko loppuloman.”
 

Inspiroitumista Instagramissa: pelastavat kiikarit

Pieni juttu teki kesälomareissusta vieläkin mukavamman, kertoo lasten kanssa Helsingin Original Sokos Hotel Vaakunassa viihtynyt Anniina Korhonen.
 
”Lyhyt lomareissu Helsinkiin oli tosi kiva ja onnistunut. Olimme Linnanmäki-reissulla ja tytöt olivat hotelliin saapuessamme huolissaan siitä, missä huvipuisto oikein sijaitsee ja olemmeko edes oikeassa kaupungissa! Päänvaivaa aiheutti myös se, missä suunnassa Linnanmäki on ja se, pääsemmekö laitteisiin heti aamusta. Onneksemme hotellin parvekkeelta avautuvat näkymät auttoivat lievittämään huolta – kun tytöt pääsivät kiikaroimaan Linnanmäen suuntaan, he vakuuttuivat siitä, että olimme kuin olimmekin oikeassa kaupungissa. Turha jännitys katosi, kiitos hotellista lainaksi saatujen kiikareiden!”
 
 

Henkilökunnalle kuiskattua: ensiluokkainen etsintäpartio

 
Kun rakas unilelu katoaa, on toimiin ryhdyttävä välittömästi. Kuinka kävi, kun Kettu katosi Break Sokos Hotel Eden Ouluun?
 
”Vietimme perheen kanssa Break Sokos Hotel Edenissä mukavan viikonlopun, jonka päätyttyä sunnuntaina pakkasimme ja lähdimme kotiin. Vasta iltapuuhissa huomasimme, että perheemme pienimmän rakas unilelu Kettu oli lähtöhässäkässä unohtunut hotelliin. Hätä oli tietenkin suuri ja itku silmässä. Soitimme hotelliin ja asiamme otettiin vastaan sille kuuluvalla vakavuudella – toimiin ryhdyttiin välittömästi. Jo seuraavana päivänä saimme Ketun takaisin, vieläpä kotiovelle asti kuljetettuna. Mukaan oli kaiken lisäksi liitetty kuvalla varustettu kirje, jossa selitettiin Ketun olleen yötä pois kotoa seikkailemassa hotellin maskotin Onni Oravan kanssa. Asiaa ei olisi voinut hoitaa paremmin!”