Coffee House uudistuu joulukuun alussa


01.12.2023

Joensuun keskustassa sijaitseva Coffee House on kiinni maanantain ja tiistain 4.-5.12.2023, mutta supistettuja kahvilapalveluja saa viereisestä Amarillosta sekä kivenheiton päästä Kauppahalli Joensuun Vispiläkaupasta. Itsenäisyyspäivänä keskiviikkona 6.12. avataan uudistettu Coffari klo 10.

”Coffee Housessa on kylmävitriini reistaillut ja vaihdamme uuden vitriinin. Coffarin pienelle uudistukselle tarjoutui tilaisuus kuin itsestään kylmävitriinin vaihdon myötä. Samalla saamme vitriinin entistä houkuttelevamman näköiseksi”, kertoo ryhmäpäällikkö Outi Pohjoranta.

Kylmävitriiniuudistus lisää myös tehokkuutta niin energiankäytön kuin henkilöstönkin suhteen.

”Uudenaikainen vitriini käyttää vähemmän energiaa ja on sitä kautta ympäristöystävällisempi kuin entinen. Uusi vitriini mahdollistaa lisäksi työskentelyn yksin hiljaisempina aikoina ja voimme keskittää henkilöstöresursseja kiireisempään aikaan”, Pohjoranta mainitsee.

Uudistustyöt tehdään maanantain ja tiistain 4.-5.12.2023 aikana. Ja uudistettu Coffari aukeaa itsenäisyyspäivänä keskiviikkona 6.12. klo 10.

”Uudistustöiden aikana Coffee Housen asiakkaita palvellaan aikaan viereisessä Amarillossa, missä on mukavasti tilaa kahvitella ja työskennellä. Amarillon puolella on tuolloin saatavilla supistettu valikoima kahvilatuotteita molempina aamuina poikkeuksellisesti klo 8 alkaen. Valitettavasti Amarilloon ei pystytä kuitenkaan siirtämään erikoiskahvikonetta eikä turbouunia, joten tämän vuoksi saatavilla vain supistettu valikoima”, Pohjoranta pahoittelee.