Finnmarin kumppanuusmyymälä ABC Marjalaan


20.05.2021

Joensuussa ABC Marjalan tiloissa valmistellaan Finnmari-lahjatavaramyymälän avausta. Myymälä avataan asiakkaille perjantaina 21.5. klo 10.00. Myymälässä on useiden satojen tuotteiden valikoima laadukkaita ja trendikkäitä sisustustuotteita. Valikoimissa on muun muassa kynttilöitä, servettejä, liinoja, pyyhkeitä, mattoja, erilaisia koriste-esineitä ja lasituotteita sekä pieni määrä valaisimia. Valikoima uudistuu kuukausittain. Lahjatavaramyymälä sijaitsee ABC Marjalan sisäänkäynnin jälkeen vasemmalla puolella ravintolasalin yhteydessä.
Finnmari Oy on suomalainen perheyritys joka on perustettu vuonna 1972. Yhtiöllä on oma kynttilätehdas ja kynttilöiden ympärille rakennettu sisustusmaailma. Finnmarin toimintaperiaatteisiin kuuluu jatkuvasti uudistuva valikoima, jonka hintataso on edullinen ja tuotteet sopivat niin kodin vasta perustaville kuin vaativimmillekin sisustajille. Finnmari-tuotteilla on jälleenmyyjiä eri puolella Suomea sekä yhtiön omat- ja kumppanuusmyymälät.
ABC Marjalan Finnmari-myymälä on kumppanuusmyymälä, joka on osa ABC:n toimintaa. Myymälä on Finnmarin ensimmäinen kumppanuusmyymälä Pohjois-Karjalassa.
– Finnmarin tuotteet tuovat hyvän lisän ABC:n palveluihin niin paikallisille asiakkaille kuin matkailijoillekin. Myymälä on avoinna samalla tavalla kuin koko Marjalan ABC eli joka päivä klo 5.30–23 ja se on jatkossa osa ABC:n toimintaa siinä missä Sale-myymäläkin. Kumppanuusmyymälä on yhteistyötä, jossa ABC:n henkilökunta ylläpitää myymälää sekä hoitaa myynnin. Myymälän valikoimien kehittämisestä ja uudistumisesta vastaa Finnmari Oy, kertoo toimialajohtaja Raija Rantanen.
– On mukavaa päästä Pohjois-Karjalaan kumppanuusmyymälän merkeissä. Tuotteitamme on jonkun verran myynnissä myös mm. Joensuun Prismassa, ja nyt päästään rakentamaan yhdessä laajempi sisustuskokonaisuus, toteaa Finnmari Oy:n toimitusjohtaja Markus Nummela.
Lisätietoja:
Raija Rantanen, toimialajohtaja, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa (PKO), p. 050 5399 383
Markus Nummela, toimitusjohtaja, Finnmari Oy, p. 050 551 5250
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 13 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa sekä edistää maakunnan elinvoimaisuutta. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa 126 toimipaikkaa, jotka työllistävät yli 1 400 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.