Häämessuilla etsitään pareja tosi-tv -ohjelmasarjaan


20.02.2018

Häämessuilla etsitään pareja tosi-tv -ohjelmasarjaan

Joensuun Sokos Hotel Kimmelissä järjestetään Juhla- ja Häämessut lauantaina 24.2.2018 klo 10-16. Mukana on lähes 50 näytteilleasettajaa, joiden avulla asiakkaat saavat vinkkejä sekä juhliin että polttareihin. Messupaikkana toimivat Riverside-sali ja Kimmelin alakerta, joissa on myös yhteistä ohjelmaa.

Riversidessa on hius- ja meikkistailausnäytös klo 10.30 ja Joensuun mieslaulajat esiintyy klo 13.

Kimmelin alakerrassa on juhla- ja häämuotinäytöksiä livemusiikin tahdissa klo 12 ja 14. Lisäksi Duo Laasonen laulaa suosittuja rakkauslauluja ja paikalla on myös karaoke.

Pareja Neljät Häät -ohjelmaan

Kimmelin alakerrassa on tänä vuonna oma messuosasto myös ITV:llä (Independent Television), joka tekee suomalaista versiota Neljät häät -ohjelmaformaatista. Ohjelmasarjan jokaisessa jaksossa neljä toisilleen vierasta morsianta esittelee ainutlaatuiset häänsä kanssakilpailijoilleen. Parhaimmat häät järjestänyt pari voittaa unelmien häämatkan.

ITC etsii hääpareja nyt myös Pohjois-Karjalasta. Mukaan mahtuu monenlaisia hääjuhlia aina maalaisromanttisista juhannushäistä pieniin ja intiimeihin häihin, joten kuluvan vuoden maalis-elokuun aikana vihille aikovat voivat hakea mukaan ohjelmaan.

Sisäänpääsymaksu messuille on 5 euroa. Ennakkolipun ostajat saavat kaksi lippua yhden hinnalla. Liput ovat ennakkomyynnissä Sokoksen ja Prisman infopisteissä.

 

Illalla 24.2. Kimmelissä on polttaripöhinät, joissa esiintyy Arttu Wiskari. Pöhinöihin pääsee juhla- ja häämessujen lipulla puoleen hintaan.

 

Lisätietoja: PKO, tapahtumatuottaja Johanna Hautasaari, p. 050 301 6424, johanna.hautasaari@sok.fi

 

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on asiakasomistajiensa omistama yritys, joka tuottaa etuja ja palveluita asiakkaille 10 kunnan alueella Pohjois-Karjalassa. PKO:lla on eri puolilla maakuntaa yli 100 toimipaikkaa, jotka työllistävät lähes 1 200 henkilöä. PKO:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.