Haemme PKO:n johtoryhmään matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtajaa


06.07.2023

Haemme PKO:n johtoryhmään matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtajaa

PKO on maakunnan suurin yksityinen yritys, jossa matkailu- ja ravitsemiskauppa (MaRa) on kasvu- ja innovaatiohakuisen strategiamme kärkiala. PKO on maakunnan MaRa-toimialan suunnannäyttäjä. Pääset johtamaan majoitus- ja ravitsemiskauppaa alueella, jossa matkailua kehitetään laajassa yhteistyössä valtakunnallisten sekä maakunnallisten eri toimijoiden kanssa.

Toimialajohtajana vastaat Suomen monipuolisimmasta MaRa-kokonaisuudesta. Pääset sekä kehittämään että luomaan uutta niin ketjuyksiköihin kuin uniikkiravintoloidenkin toimintaan. Johdettavanasi on 38 ravintolaa, 5 hotellia (2 500 vuodepaikkaa), Kolin hiihtokeskus, 3 kylpylää, Osuuskaupparock sekä MaRan myyntiorganisaatio. Vastaat yksiköiden tuloksesta, asiakastyytyväisyydestä, palvelusta, prosesseista ja henkilöstöstä. Innostut vastuullasi olevan toimialan tulevaisuuden näkymistä ja haluat myös keksiä jotain täysin uutta.

Joensuu on nuorekas kaupunki, jossa joka 4. asukas on opiskelija. MaRa-toimialajohtajana teet vahvaa yhteistyötä niin Ilosaarirockin, yliopiston kuin ammattikorkeakoulunkin edustajien kanssa.

MaRa-toimialamme on kansainvälistymispolkunsa alkutaipaleella. Tämä koko maakunnan elinvoiman kannalta kriittisen tärkeä kokonaisuus on vahvalla kasvun polulla, ja sinun tehtäväsi on luotsata toiminta entistäkin kiivaampaan kannattavan kasvun nousukiitoon.

Me olemme varmistaneet, että työvälineet hohtavat uutuuttaan: Break Sokos Hotel Koli Kylä valmistui juhannukseksi, Break Sokos Hotel Bomballe rakennamme laajennusta ja Original Sokos Hotel Kimmeliin teimme uudistuksen yhteydessä Itä-Suomen parhaat kokous- ja konferenssitilat. Samoin myös ravintoloihin on tehty mittavat uudistukset. Juuri valmistuneeseen Kauppahalliimme avasimme kaksi uutta ravintolaa.

Luonnollisesti myös henkilökunta on valmennettu tarjoilemaan nykykarjalaista luksusta.

Olet vahva toimeenpanija, intohimoinen toimialan kehittäjä ja kokenut ihmisten johtaja.

Olet tuloshakuinen ja valmentajatyyppinen esihenkilö. Johtoryhmän jäsenenä vastaat MaRa-liiketoimintojen tuloksellisesta johtamisesta osuuskaupan arvojen ja strategisten tavoitteiden mukaisesti sekä osallistut vahvasti myös koko osuuskaupan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden edelleen kehittää maakunnan suurimman yksityisen työnantajan tulevaisuutta. Johdat 500 hengen osaavaa, motivoitunutta ja monikulttuurista organisaatiota kohti tuloksekasta ja kestävää kasvua. Lisäksi nautit Suomen parhaiksi mainituista S-ryhmän ja PKO:n henkilöstöeduista sekä kattavasta palkitsemisesta aina henkilöstörahastoa myöten.

Odotamme sinulta:

· näyttöä tuloksellisesta toiminnasta MaRa-toimialalta tai muun suuren kokoluokan palveluliiketoiminnan johtamisesta

· tehtävään soveltuva korkeakoulutus

· toimialan lukujen ja lainalaisuuksien hallintaa

· vahvaa johtajaprofiilia sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

· visionäärisyyttä, muutoskykyisyyttä, tiimipelaajan luonnetta sekä näyttöjä vahvojen verkostojen rakentamisesta.

Työpaikkamme on tutkitusti yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Tätä rekrytointia toteutamme yhdessä kumppanimme Boyden Finlandin kanssa. Kerro meille 18.7.2023 mennessä, miksi juuri sinä olisit tiimimme uusi avainpelaaja. Pyydämmekin sinua hakemaan tehtävään oheisen linkin kautta 18.7.2023 mennessä. Lisääthän hakukirjeen ja CV:n otsikkoon haettavan roolin ja yrityksemme nimen. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti. Caritan tavoitat parhaiten torstaina 6.7 klo 15-17 ja keskiviikkona 12.7 klo 9-11 numerosta 050 500 3003 tai sähköpostitse carita.lahti@boyden.fi.