Helpompi joulu Foodien avulla


09.12.2015

Kiireisten jouluvalmistelujen pelastus on Foodie.fi-palvelu. Foodie tekee ostosten suunnittelusta ja tekemisestä helppoa, ja tuo joulun herkut kotiovelle tai noutopisteeseen.

Jouluna monille tärkeintä on rauhoittuminen ja nauttiminen kiireettömästä ajasta. Jouluvalmistelut ja -hankinnat saattavat kuitenkin aiheuttaa stressiä, josta palautuminen voi kestää jopa joulun yli. Ruuhkat ja ylimääräisen vaivannäön välttää helposti Foodien avulla. Tallentamalla tämän vuoden ostoslistan selviää ensi jouluna helpommalla.

– Foodie.fi on ruoka-ostosten suunnittelupalvelu ja verkkokauppa, jolla on helppo suunnitella ostoslista S-ryhmän ruokakauppojen valikoimista. Osassa Suomea palvelun kautta voi tilata kätevästi kaikki jouluruoat kerralla noudettavaksi tai kotiovelle kuljetettuna. Moni vieroksuu täpötäysiä marketteja joulun alla, kertoo verkkokaupan päällikkö Matti Torniainen SOK:lta.

Joulun herkullisimpia reseptejä

Kotikokin avuksi palvelusta löytyy myös kattavasti reseptejä. Mikä parasta, reseptin raaka-aineet saa yhdellä painalluksella lisättyä ostoskoriin, eikä jokaista tuotetta tarvitse lähteä etsimään yksitellen verkkokaupasta. Myös jouluisten perinneherkkujen ohjeet löytyvät palvelusta.

Foodien parasta antia on ostosten kotiinkuljetus, mutta tuotteet voi tilata myös valmiiksi noudettavaksi joko myymälästä tai noutopisteestä. Foodie toimii jo melko kattavasti ympäri Suomea. Voit tarkistaa tästä asutko toimitusalueella.

Jos et ole vielä tutustunut helppokäyttöiseen Foodie.fi-palveluun, niin tee se heti. Palvelu on ladattavissa myös älylaitteille (iOS, Android, Windows Phone).