Ikoniset Tupperware-tuotteet saatavilla Prisma Joensuusta ja valikoiduista S-marketeista


Kesäkuun alussa Prisma Joensuussa ja valikoiduissa S-marketeissa on ollut käynnissä kaikkien aikojen suurimmat Tupperware-kutsut, kun S-ryhmän valikoimiin lanseerattiin täysin oma Tupperware-tuotteiden mallisto.

20.06.2024

Kesäkuun alusta Prisma Joensuussa ja valikoiduissa S-marketeissa on ollut käynnissä kaikkien aikojen suurimmat Tupperware-kutsut, kun S-ryhmän valikoimiin lanseerattiin täysin oma Tupperware-tuotteiden mallisto.

Suomalaisille Tupperware on ollut jo vuosikymmeniä tuttu brändi. Tupperware-tuotteet toi Suomeen aikanaan Elisabeth Rehn, joka aloitti niiden maahantuonnin vuonna 1965. Aiemmin näitä ikonisia ja käteviä tarjoilu-, säilöntä, -ja keittiötuotteita on saanut hankittua vain Tupperware-kutsuja järjestävien konsulenttien kautta.

Tupperware Eco+ juomapullot ovat olleet todellinen hittituote ja niiden osalta saimme jo lisää täydennystä tyhjeneviin hyllyihin. Myös kannelliset kulhot ovat olleet suosittuja ja sopivatkin monipuoliseen käyttöön niin kotiin, työpaikalle kuin mökille. Esimerkiksi Seal & Store kulhon kansi on vuotamaton ja ilmatiivis, joten se säilyttää ruoan tuoreuden ja maun pidempään. Kulho ja kansi ovat myös astianpesukoneen sekä jääkaapin kestäviä ja materiaali kestää lämpöä 85° C asti,” kertoo Prisma Joensuun kodintuoteosaston myyntipäällikkö Seija Hämäläinen.

Eco+ juomapullot on valmistettu vähintään 60 % sertifioidusta, uusiutuvasta biomateriaalista, joten se on janoisen ympäristöystävällinen valinta. Tupperware-tuotteilla on tiukat laatu- ja kestävyysvaatimukset, joten ei mikään ihme, että ne kestävät sukupolvelta toiselle.

”Tiedämme, että asiakkaat ovat kiinnostuneita ruoanlaitosta sekä ruoan säilönnästä ja entistä tarkempia ruokahävikin vähentämisestä. Arjessa halutaan käyttää kestäviä ja monikäyttöisiä tuotteita, ja tähän tarpeeseen Tupperware-tuotteet vastaavat erinomaisesti”, Hämäläinen toteaa.

Pohjois-Karjalassa Tupperware-tuotteita myyvät Prisma Joensuun lisäksi seuraavat S-marketit:

 

S-market Eno

S-market Ilomantsi

S-market Kontiolahti

S-market Niinivaara

S-market Polvijärvi

S-market Rääkkylä

S-market Tohmajärvi

S-market Jukolanportti Joensuu

S-market Kitee

S-market Lieksa

S-market Porokylä Nurmes

S-market Outokumpu