Itsehoitotuotteiden valikoima laajenee PKO:ssa – nenäsuihkeen ja lihasgeelin saa jatkossa Prismasta ja S-marketeista


17.08.2023

Prismassa ja S-marketeissa vastataan nyt asiakkaiden toiveeseen ostaa arjessa usein kaivattuja itsehoidon tuotteita päivittäisten ostosten yhteydessä. Valikoimaan tulee tuotteita, joita on aiemmin myyty lähinnä erikoisliikkeissä ja apteekeissa. Uutuustuotteiden joukossa on muun muassa lihasgeeli, nenäsuihke sekä tuotteita kuorsauksen estoon.

Tuotteet tulevat myyntiin Prisma Joensuuhun ja PKO:n S-marketeihin porrastetusti ensi viikon aikana. Tuotevalikoima vaihtelee myymälän koon mukaan, isoissa myymälöissä on laajempi valikoima. Tuotteiden joukossa on muun muassa

  1. Voltnatura geeli lihaksille 50 ml
  2. Otrivin Natural nenäsuihke 50 ml
  3. Snoreeze-tuotesarja (nenäsuihke, nielusumute sekä imeskelypastilli) kuorsauksen estoon
  4. Bruxeeze-kisko hampaiden narskutukseen
  5. Nenänhuuhtelukannu Sarvikuono
  6. 3M korvatulpat
  7. Hansaplast suihkelaastari

Tuotteet löytyvät myymälöistä vanujen ja laastareiden yhteydestä. Samaan esillepanoon kootaan myös muita jo aiemmin myynnissä olleita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita kuten kylmägeelejä, kipuvoiteita ja seksuaaliterveystuotteita.

Myyntiin tulevia itsehoidon tuotteita ei ole juurikaan vähittäiskaupassa myyty, vaikka rajoituksia myynnille ei ole. Kasvava kiinnostus tuotteita kohtaan tuo tuotteet nyt markettien hyllyille.

– Meidän itsehoidon tuotteiden valikoima palvelee asiakkaita uutuustuotteiden myötä todella hyvin esimerkiksi syysflunssakaudella ja tuotteet saa nyt sujuvasti päivittäisen asioinnin yhteydessä, myyntipäällikkö Venla Kuoppamäki S-ryhmän marketkaupasta kuvaa.

– Valikoimiin tulevien, asiakkaille tuttujen itsehoidon tuotteiden teho perustuu luonnollisiin kasviperäisiin ainesosiin, eivätkä ne sisällä lääkeaineita kuten suuri osa apteekissa myytävistä tuotteista.