Joensuun kauppakeskus Prismaan useita uusia toimijoita


14.11.2013

Kauppakeskus Prisman laajennusosan avajaisia vietetään torstaina 14. marraskuuta. Tuolloin kiinteistössä avaa ovensa useita uusia liikkeitä: Esprit, DNA Kauppa, Punnitse ja Säästä sekä Nanso.

Kauppakeskus Prisman laajennusosan avajaisia vietetään torstaina 14. marraskuuta. Tuolloin kiinteistössä avaa ovensa useita uusia liikkeitä: Esprit, DNA Kauppa, Punnitse ja Säästä sekä Nanso.


– Kauppakeskuksen palveluvalikoima laajenee merkittävästi, ja olen tyytyväinen voidessamme tarjota vuokratilat näin monelle uudelle yksikölle. Avaus ajoittuu samaan aikaan Prisman asiakasomistajapäivien kanssa, joten tämä on hyvä startti kauppakeskuksen joulukaupalle, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) toimitusjohtaja Juha Kivelä sanoo.

 

Nanso avaa Joensuuhun ensimmäisen oman yksikön.

– Uusi myymälämme tarjoaa erinomaisen valikoiman laadukkaita kotimaisia naisten, miesten ja lastenvaatteita sekä kodin tekstiilejä. Nanson ajatuksena on tarjota ratkaisu helpottamaan pukeutumista vuoden jokaisena päivänä ja sen mukaan myös uusi myymäläkonsepti on rakennettu, kertoo Nanson ketjupäällikkö Marjo Lehtonen.

 

Myös Punnitse ja Säästä avaa kauppakeskus Prismaan uuden myymälän.
– Prisman Punnitse ja Säästä -myymälästä löytyy laaja valikoima pähkinöitä, kuivahedelmiä ja -marjoja, mausteita, teetä, jauhoja, superfoodeja – ja tietysti myös luomuna. Meiltä voit ostaa haluamasi määrän tuotteita irtomyynnistä ja lisäksi meillä on runsaasti tuotteita erikoisruokavaliota noudattaville, kauppias Laura Hämäläinen kuvailee.

 

Prisman myymälän lisäksi Hämäläisellä on Punnitse ja Säästä -myymälä Iso Myyn kauppakeskuksessa.

 

Kauppakeskuksen kolmas uusi toimija on DNA Kauppa.

  • DNA Kauppa tarjoaa matkapuhelimia, puheliittymiä, liikkuvaa ja kiinteää laajakaistaa, TV-palveluja sekä ennen kaikkea asiantuntevaa palvelua jokaiselta aihealueelta. Myymäläverkostomme käsittää 75 toimipistettä ja palvelee 43 paikkakunnalla. Olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas, tervetuloa asioimaan asiantuntijaliikkeeseen, aluepäällikkö Janne Uusitalo DNA Kauppa Oy:stä sanoo.

Lisäksi kauppakeskuksen laajennusosassa on 250 neliön kokoinen naisten ja miesten vaatteiden Esprit-myymälä. Sen toiminnasta vastaa franchising-periaatteella Pohjois-Karjalan Osuuskauppa – konserni.

  • ­Asiakasomistajilta on tullut toiveita pukeutumisen kaupan tarjoaman laajentamisesta, joten vastaamme tähän kysyntään. Tämä avaus tukee omalta osaltaan myös strategiaamme, jonka mukaan haluamme tarjota asiakasomistajille
    entistä enemmän mahdollisuuksia ostaa vaatteita ja muita käyttötavarakaupan tuotteita omasta kaupastaan, Kivelä sanoo.

 

 

 

Laajennusosan viimeistelytyöt jatkuvat joulukuun puoleenväliin asti. Liiketiloista yksi on vielä vapaana. Tilaan on kiitettävästi kiinnostusta, ja neuvotteluja on käyty.
– Kauppakeskus Prisman kehittämistä jatketaan myös ensi vuoden aikana, Kivelä sanoo.

 

Kauppakeskus Prismassa on jo aiemmin tänä vuonna tehty useita uudistuksia. Huhtikuun lopulla avautui täyden palvelun rautakauppa, Rauta-Prisma. Lokakuussa Prisman

parturi-kampaamoon tehtiin lisää asiakaspaikkoja: paikkamäärä muuttui 14:stä 24:ään.

 

 

Joensuun Prisman vaiheet 

1987 Rakentamispäätös Joensuun Prismasta

1989 syyskuussa avaus

1992 vuoden tavaratalo ja laajennus

1996 laajennus

2008 Prisman laajennus
(Prisman käyttötavaravalikoima laajeni uusille kysyntäalueille. Aiemmin kysyntäalueina olivat asuminen, pukeutuminen ja vapaa-aika. Laajennuksen myötä uusina kysyntäalueina: koti, viihde ja kodintekniikka, sport, pukeutuminen, rakentaminen ja remontointi sekä puutarha ja piha)

4/2013 Rauta-Prisman avajaiset

11/2013 Kauppakeskus Prisman laajennuksen avajaiset

 

 

 

Lisätietoja:

PKO, toimitusjohtaja Juha Kivelä, puh. 010 762 2026
Nanso Group Oy, ketjupäällikkö Marjo Lehtonen, puh. 040 553 5051
Punnitse ja Säästä, kauppias Laura Hämäläinen, puh. 050 321 2221
DNA Kauppa Oy, aluepäällikkö Janne Uusitalo, puh. 044 0338048