Joensuun Vaakunalle Sauna from Finland -laatusertifikaatti


28.02.2019

Joensuun Vaakunan saunaosasto tarjoaa moniaistisen ja rentouttavan saunaelämyksen.

Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu on uusin Sauna from Finland laatusertifikaatin saaja. Opastuksesta lähtien jokainen yksityiskohta on kunnossa ja tarkkaan mietitty. Vaakunan saunamaailma Joensuussa on kahdeskymmeneskahdeksas laatusertifikaatin saaja. Sokos hotelleista Vaakuna on kuudestoista hotelli, jonka saunamaailma täyttää laadukkaan ja moniaistisen saunaelämyksen laatukriteerit.

 

”Vaakuna voi ylpeillä monipuolisella saunamaailmalla, joka yllättää vaativankin hotellivieraan positiivisesti. Kuntolaitteet ja kylpylämäinen lounge -tila toivottavat kävijän tervetulleeksi. Hyvät saunat ja erikoisuutena höyrysauna rentouttavat ja poreamme kruunaa moniaistisen saunaelämyksen. Vaakunan tiimi on tehnyt hyvää työtä, josta hotellin asiakkaat voivat nyt nauttia”, toteaa sauna-auditoija Pekka Krook Sauna from Finlandilta. 

 

”Halusimme tuoda Vaakunan ainutlaatuisen ja laadukkaan saunamaailman paremmin asiakkaidemme tietoisuuteen. Sauna from Finland laatusertifikaatti oli tavoitteenamme saunamaailman kehittämisessä alusta alkaen. Sertifikaatin myötä hotellimme saunamaailmassa on varmistettu saunomiskokemuksen moniaistisuus ja laatu pienintäkin yksityiskohtaa myöten”, iloitsevat vastaanottopäällikkö Anne ja hotellinjohtaja Jukka-Pekka sertifikaatin myöntämisestä Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuulle.

 

Tervetuloa nauttimaan viihtyisästä saunamaailmastamme!

 

Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki myönnetään laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille. Merkki viestii asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle saunan ja saunapalveluiden laadukkuudesta. Sauna from Finland yhdistyksen myöntämä merkki asettaa laaturiman maailmanennätyskorkeudelle ja haastaa henkilöstösi osaamisen joka päivä. Lisäksi asiakkaasi tietää, että hän voi luottavaisin mielin virittäytyä rentoutumaan, kun laatuasiat saunassasi ovat kunnossa.