Juha Kivelä jatkaa SOK:n hallituksessa


11.11.2021

Julkaistu 11.11.2021

Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan hallintoneuvosto on valinnut SOK:n hallituksen vuodelle 2022. SOK:n pääjohtaja Hannu Krook jatkaa SOK:n hallituksen puheenjohtajana.

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) toimitusjohtaja Juha Kivelä on ollut SOK:n hallituksen jäsen vuodesta 2018 lähtien ja hänet on valittu SOK:n hallitukseen myös vuodeksi 2022.

SOK:n sääntöjen mukaan hallituksen puheenjohtajana toimii SOK:n pääjohtaja. Hallituksen uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin Osuuskauppa Hämeenmaan toimitusjohtaja Olli Vormisto, ja uutena jäsenenä hallituksessa aloittaa Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä. SOK:n hallituksesta jää pois ensi vuonna eläkkeelle siirtyvä Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Kimmo Simberg.

– Vahvan liiketoimintaosaamisen ja tulevaisuusorientaation omaava hallituksemme auttaa koko kaupparyhmäämme kehittymään ja vastaamaan kaupan alan murrokseen ja kovaan kansainväliseen kilpailuun. Samalla haluan kiittää lämpimästi Kimmo Simbergiä hänen pitkäaikaisesta ja merkittävästä panoksestaan SOK:n hallituksessa, sanoo SOK:n hallintoneuvoston puheenjohtaja Matti Pikkarainen.

SOK:n hallitus 2022:
Hannu Krook, pääjohtaja, puheenjohtaja
Kim Biskop, toimitusjohtaja
Nermin Hairedin, toimitusjohtaja
Rita Järventie-Thesleff, professori
Juha Kivelä, toimitusjohtaja
Veli-Matti Liimatainen, toimitusjohtaja
Harri Miettinen, toimitusjohtaja
Antti Määttä, toimitusjohtaja
Olli Vormisto, toimitusjohtaja