K1 Katsastus Joensuu Käpykangas PKO:n bonusyhteistyökumppaniksi


07.06.2024

K1 Katsastus Joensuu Käpykangas (Kaltimontie 2, Joensuu) on aloittanut PKO:n paikallisena bonusyhteistyökumppanina 2.5.2024. Bonusta S-Etukortilla saa kaikista kevyen kaluston (alle 3500 kg) määräaikais-, muutos- ja rekisteröintikatsastuspalveluista, kevyen kaluston (alle 3500 kg) päästömittauksista, ajoneuvojen kuntotarkastuksista ja autotarviketuotteista. Rekisteröinti- ja vakuutuspalvelut eivät kerrytä Bonusta.

Aiempi bonusyhteistyökumppani A-Katsastus Voimatie Joensuu on sulkenut toimipisteensä maaliskuun lopussa.

”Olemme todella tyytyväisiä, että pääsemme aloittamaan K1 Katsastuksella S-Bonus yhteistyön Joensuussa Pohjois-Karjalan Osuuskaupan kanssa. Uskomme vahvasti, että S-Bonus asiakkaat löytävät meidät ja laadukkaat katsastuspalvelumme. Olemme täysin suomalainen yritys ja siksi yhteistyö paikallisen osuuskaupan kanssa on erityisen houkuttelevaa. Toivotamme kaikki tervetulleiksi K1 Katsastukseen”, kertoo Itä-Suomen aluejohtaja Juha Anttonen, K1 Katsastajat Oy.

Näistä PKO:n paikallisista bonusyhteistyöpaikoista saat Bonusta käyttämällä S-Etukorttia maksamisen yhteydessä: kuntokeskus Fittari Joensuu, Hautauspalvelu Rimpiläinen (Joensuu, Kontiolahti ja Eno), Joensuun Keskusapteekki (Joensuu), Joensuun Kuntokeidas (Joensuu) ja K1 Katsastus (Joensuu), Kontiolahden Apteekki (Kontiolahti), Lehmon Apteekki (Lehmo). Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy Kontturi tarjoaa mm. tuplabonusta vastaavan hintaedun PKO:n asiakasomistajille. Asioinnista ei saa Bonusta.

Katso kaikki PKO:n paikalliset ja valtakunnalliset bonusyhteistyökumppanit täältä.