Kaikkien aikojen kovin Tilipäivä: asiakasomistajille maksetaan tänään Bonusta yli 50 miljoonaa euroa


10.01.2024

S-ryhmän toimipaikkojen kasvaneet asiakasmäärät ja asiakasomistajien jouluvalmistelut siivittivät joulukuun bonuskertymän ennätyksellisen suureksi.

S-ryhmän osuuskaupat maksavat tänään 10. tammikuuta asiakasomistajien pankkitileille Bonusta ja muita rahana maksettavia etuja yhteensä noin 52 miljoonaa euroa, mikä on Bonuksen 30-vuotisen historian suurin määrä ja noin kaksi miljoonaa euroa enemmän kuin vuosi sitten. Myös koko vuoden 2023 bonuskertymä oli ennätyksellisen suuri.

”Joulukuu on perinteisestikin vilkas kuukausi toimipaikoissamme, kun ihmiset lähtevät lahjaostoksille ja tekevät muita jouluvalmisteluja. On ilahduttavaa huomata, että yhä useampi asiakasomistajamme on halunnut hyödyntää jouluostoksillaan yli 2000 toimipaikkamme edullisia hintoja ja laadukasta tarjoomaa, ja kerryttänyt samalla mukavan summan vuoden ensimmäiselle Omistajan tilipäivälle. Monet suurimmista tänään maksettavista bonuksista liikkuvat yli 300 eurossa, eli keskittäminen todellakin kannattaa”, sanoo S-ryhmän asiakkuusjohtaja Heini Dahlström.

Oman bonuskertymänsä voi tarkistaa helposti S-mobiilista tai S-käyttäjätililtä.