Kaksipäiväisessä Karhurockissa esiintymässä mm. Portion Boys, Peer Gunt ja Happoradio


01.04.2022

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) järjestämä Karhurock soi jälleen Kiteellä
29.–30.7.2022. S-marketin ja ravintola Karhun pihapiirin rakentuvalla festarialueella esiintyvät perjantaina 29.7. Aarne Tenkanen & Tempuntekijät, Mato Valtonen & Jore Marjaranta Band Plays Rock’n Roll ja Portion Boys. Lauantaina ovat vuorossa Olli Halonen, Peer Günt ja Happoradio.

Tapahtuma starttaa perjantaina sekä lauantaina klo 18 ja päättyy ulkotiloissa klo 24. Sen jälkeen bileet jatkuvat molempina iltoina Ravintola Karhussa. Lauantaina jatkoklubilla esiintyy Oku Luukkainen.

Festarit järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, ja se on vakiintunut pysyväksi Keski-Karjalan kesätapahtumaksi. Koronan vuoksi Karhurockia ei ole voitu järjestää kahtena edelliskesänä.

– Haluamme jälleen tarjota sekä omistajillemme että alueen kesävieraille hyvää musiikkia ja huikean festivaalitunnelman. Selkeästi on jo ollut aistittavissa, että koronarajoitusten höllentyessä yleisöllä on kova tarve päästä nauttimaan musiikista ja elämyksistä livenä, PKO:ssa Karhurockin koordinoinnista vastaava ravintola Karhun ravintolapäällikkö Jani Tiainen sanoo.

 

Lipunmyynti alkaa 1.4. klo 9.00 Livetossa www.liveto.fi.
PKO:n omistajille (K-18) liput myydään S-Etukortilla merkittävän edulliseen hintaan. Perjantain lippu S-Etukortilla 32,00 € (norm. 37,00 €), lauantai 40,00 € (norm. 45,00 €) ja kahden päivän lippu 60,00 € (norm. 65,00 €).
Karhurock on aikuisille suunnattu tapahtuma (K18). Karhurockista ja artisteista löytyy lisätietoa internetsivuilta osoitteesta www.karhurock.com.

Karhurockin turvallisuustoimenpiteisiin kuuluu yhteystietojen kerääminen osana lipunmyyntiä, jotta festivaali pystyy tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan erityisesti turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman nopeasti ja avoimesti. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Lisätietoja: PKO, ravintolapäällikkö Jani Tiainen, p. 010 762 3501