Kanervalaan Heinosen Leipomon kahvila


19.11.2013

Kanervalaan Heinosen Leipomon kahvila

Heinosen Leipomo Oy avaa kahvilan Joensuun Kanervalaan. Noin 200 neliön kahvila tulee toimimaan samassa rakennuksessa kuin Sale Kanervala.

  • Kanervalassa ei tällä hetkellä ole kahvilapalveluja eikä keittolounaan tarjoajaa, joten uskomme palveluille olevan kysyntää. Arkipäivisin tästä menee pelkästään yhteen suuntaan yli 7 000 autoa ohi, joten olemme hyvien asiakasvirtojen äärellä, Heinosen Leipomo Oy:n yrittäjä Hannu Voutilainen sanoo.

Kahvilan rakennustyöt alkavat tänään maanantaina 18. marraskuuta, ja liike on tarkoitus avata tammikuussa. Monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat niin suolaiset kuin makeatkin kahvileivät, lihapiirakat, täytetyt croissantit ja sämpylät sekä keittolounas ja leipämyynti.

  • ­Kaikki tuotteemme tulevat omasta Käpykankaalla sijaitsevasta leipomostamme ja ovat aina samana päivänä tehtyjä, Voutilainen sanoo.

Heinosen Leipomo Oy on Joensuussa vuodesta 1968 toiminut leipomoalan yritys, jonka monipuolinen tuotevalikoima koostuu käsintehdyistä tuotteista. Leipomo käyttää tuotteissaan paikallisia Liperin Myllyn jauhoja ja pyrkii muussakin toiminnassaan suosimaan paikallisuutta. PKO:n kanssa Heinosen Leipomo on tehnyt yhteistyötä vuodesta 2006 lähtien.
– Nykyään toimitamme tuotteitamme, kuten esimerkiksi leipiä, munkkeja, pullia, patonkeja ja lihapiirakoita Prisman lisäksi kaikkiin PKO:n 26:een S-marketiin. Uusi kahvilamme syventää tätä yhteistyötä entisestään, Hannu Voutilainen sanoo.
– Olemme iloisia saadessamme vuokralaiseksi Heinosen Leipomon, mikä lisää Kanervalan alueen palvelutarjontaa Sale Kanervalan yhteydessä, PKO:n vähittäiskaupan toimialajohtaja Outi Pellikka sanoo.

PKO avasi Vanamokadulla sijaitsevan Sale Kanervalan syyskuun alussa. Sen myymäläpinta-ala on noin 400 m2 ja myymälä on avoinna kello 7-23 jokaisena lain sallimana kauppapäivänä.  ABC-tankkauspiste palvelee ympäri vuorokauden.

 

Lisätietoja: PKO, vähittäiskaupan toimialajohtaja, Outi Pellikka p. 010 762 2032
Heinosen Leipomo Oy, yrittäjä Hannu Voutilainen p. 050 5899 655