Karhurockissa mm. Arttu Wiskari, Jorma Kääriäinen, Waldo ja Ressu Redford


15.01.2019

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) järjestämä Karhurock soi jälleen Kiteellä 2.-3.8.2019. S-marketin ja ravintola Kiteen Karhun pihapiirin rakentuvalla festarialueella esiintyvät perjantaina Arttu Wiskari ja Jorma Kääriäinen. Yksi perjantain artisti julkistetaan vielä myöhemmin. Lauantaina ovat vuorossa Ressu Redford, Stig, Pasi & Anssi sekä Waldo.

Tapahtuma starttaa pe klo 18 ja la klo 17. Molempina iltoina on rockin jatkot ravintola Kiteen Karhussa. Karhurock järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2013, ja se on vakiintunut pysyväksi Keski-Karjalan kesätapahtumaksi.


– Haluamme tarjota sekä omistajillemme että alueen kesävieraille kohtaamispaikan hyvän musiikin ja leppoisan tunnelman ympärillä. PKO:n perustehtävää, tuottaa etuja ja palveluja omistajille sekä kehittää oman maakunnan elinvoimaisuutta, tässä ollaan toteuttamassa, PKO:ssa Karhurockin koordinoinnista vastaava ryhmäpäällikkö Pasi Ripatti sanoo.
Lipunmyynti alkaa tiistaina 15.1.2019 klo 9.00 Lippupisteessä, www.lippu.fi, sekä PKO:n Kiteen toimipaikoissa eli S-marketissa, ABC:llä ja ravintola Kiteen Karhussa. Karhurock on aikuisille suunnattu tapahtuma (K18). Karhurockista ja artisteista löytyy lisätietoa internetsivuilta osoitteesta www.karhurock.com.
Lisätietoja: PKO, ryhmäpäällikkö Pasi Ripatti, p. 010 762 3441