Kikattava Kakkiainen ja Orffit heinäkuussa Vekararokissa


11.04.2023

PKO on mukana tukemassa tapahtuman järjestämistä, jotta pääsylippujen hinnat saadaan pidettyä alhaisina.

Lasten omaa rokkifestaria Vekararokkia juhlitaan Joensuun Ilosaaressa torstaina 6. heinäkuuta. Varmistuneita esiintyjiä ovat Kikattava Kakkiainen ja Orffit. Mukana myös poniajelua, kasvomaalausta, pomppulinnoja, kirjastoauto ja paljon muuta alueohjelmaa. Vekararokin järjestäjänä toimii Kerubi, ja festivaali tehdään yhteistyössä Pohjois-Karjalan Sähkön, Pohjois-Karjalan Osuuskaupan, Lähitapiola Idän ja Joensuun kaupungin kanssa.

Festivaalialue aukeaa 6. heinäkuuta klo 15, ja menoa jatkuu klo 19 saakka. Vekararokin lipunmyynti alkaa torstaina 13.4. klo 10 Tiketissä ja Lippu.fi -palvelussa. Kesällä 2022 Vekararokki keräsi Ilosaareen yli 4000 kävijää, ja samaa tavoitellaan tänäkin kesänä.


Vekararokissa nähdään Pikku Kakkosen animaatiosarjasta tuttu Kikattava Kakkiainen ja rokkikolmikko Orffit

Kikattava Kakkiainen viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä tarttuvalla kikatuksellaan ja tanssittavilla kappaleillaan. Esiintymässä nähdään myös rokkikolmikko Orffit, joka on viihdyttänyt lapsia ja lapsenmielisiä musiikillaan jo vuodesta 1996 saakka. Esiintyjiä ja lisäyksiä ohjelmaan julkaistaan myöhemmin kevään aikana.

– Festivaalialueelta löytyy esiintymislavan ohjelman lisäksi muun muassa pomppulinnoja ja poniajelua. Myös Ilosaaren Laguunista kesällä löytyvä vesipuisto palvelee festivaalin asiakkaita. Perheen pienimmät, ja miksei isommatkin, innostuvat takuulla myös kasvomaalauksesta. Kirjastoauto Mysteeri kurvaa paikalle Vekararokkiin, ja Joensuun Eräsissit ja Karjalan tytöt paistavat alueella lettuja, kertoo tapahtuman tuottaja Noora Tuononen ja jatkaa:

– Vekararokin pääsylippujen hinta kestää vertailun muihin lasten tapahtumiin ja aktiviteetteihin. Liput maksavat neljä euroa kappale, ja niitä myydään kahden ja kolmen lipun paketeissa.

Lipun hinta on 4 € (+ toimituskulut), ja liput löytyvät myynnistä Tiketistä ja Lippupisteestä. Tapahtuman aikaan Ilosaaren portilla ei ole erillistä lipunmyyntiä, mutta Tiketti myy lippuja koko tapahtuman ajan, ellei festivaalia myydä aiemmin loppuun.

Lisätietoja: www.vekararokki.fi