Kokonaisvaltainen hemmotteluhetki S-parturi-kampaamo Sokoksessa


27.11.2020

Pohjois-Karjalan Osuuskaupan (PKO) S-parturi-kampaamo Sokoksessa saa nyt entistä kokonaisvaltaisempaa palvelua ja hemmottelua vaikkapa työpäivän jälkeen. Omistajien toiveiden mukaisesti kampaamokäynnin yhteydessä voi nyt nauttia mietoja alkoholijuomia joko yksin tai Korona-ajan rajoitukset huomioon ottaen pienellä porukalla.

  • Asiakkaat ovat toivoneet esimerkiksi pienille polttariporukoille mahdollisuutta kampaamopalveluihin yksityistilaisuutena, jossa myös anniskelu onnistuisi. Tämän uudistuksen myötä voimme nyt vastata asiakkaittemme toiveisiin, S-parturi-kampaamo Sokoksen esimies Jenni Karttunen kertoo.

S-parturi-kampaamo palvelee kaikissa arjen ja juhlan hetkissä. Anniskelupaikkoja on 16, joista 10 on parturi-kampaamon asiakaspaikkoja ja 6 sijaitsevat odotustilassa. Hemmotteluhetkiin on saatavilla pikkolopulloissa tarjoiltavat alkoholillinen punaviini, valkoviini ja kuohuviini sekä alkoholiton Lehtikuohu.

  • Kun kylmä alkaa vihlomaan, niin mikä sen mukavampaa, kuin nauttia hiusten hipsutuksesta punaviini lämmikkeenä, kertoo S-parturi-kampaamojen ryhmäpäällikkö Mari Karhu.

Alkoholin myymisen edellytys on, että S-parturi-kampaamon henkilökunta on suorittanut lain edellyttämän anniskelupassin ja alkoholia myydään 18-vuotta täyttäneille vain anniskelualueeksi määritetyllä alueella. Kun Valvira keväällä 2018 helpotti alkoholin anniskelulupia, anniskelumahdollisuuksia on ollut helpompi laajentaa esimerkiksi hemmottelupalveluihin.

S-parturi-kampaamo Sokos on toiminut nykyisessä laajuudessaan vuodesta 2015 alkaen. Vuonna 2016 PKO sai Joensuun kaupungin vammaisneuvoston myöntämän esteettömyyspalkinnon, jonka perusteena oli mm. tuohon aikaan Joensuun ensimmäinen ja ainoa esteettömäksi suunniteltu parturi-kampaamo.

Lisätietoja antaa ryhmäpäällikkö Mari Karhu p. 010 762 2201.