Kolilla kaikki rinteet auki


18.01.2019

Kolilla on tällä viikolla avattu viimeinenkin rinne laskettelijoiden käyttöön. Rinteet ovat nyt huippukunnossa ja valmiina pian alkavaan sesonkiin. Laskettelukautta on tarkoitus jatkaa aina pääsiäiseen saakka.

Tänä talvena sääolosuhteet ovat olleet erittäin vaihtelevat. Ensin pakkasia jouduttiin odottamaan, sitten kelit ovat sahanneet milloin plussalle ja milloin miinukselle. Tästä syystä lumetus on jouduttu useaan kertaan keskeyttämään ja aloittamaan uudestaan, kertoo rinnepäällikkö Janne Jetsonen.

Ukko-Kolin rinnealueella on yhteensä seitsemän monipuolista rinnettä ja neljä laskijaa palvelevaa hissiä. Ensimmäiset rinteet avautuivat joulukuun puolessa välissä.

Kolille pääsee kätevästi Joensuusta ja Bombalta Ski & Spa bussilla. Bussi liikennöi Joensuusta lauantaisin ja sunnuntaisin ja Bombalta lauantaisin kauden alusta 21.4.2019 saakka. Ski & Spa matka on aina tilattava ennakkoon (miel. edellisenä päivänä) puhelimitse, p. 020 741 4392. Muina aikoina pääsee Joensuusta Kolille Kimppataksilla, joka liikennöi Joensuun ja Kolin väliä useamman kerran päivässä.

Lisätietoja:

PKO, rinnepäällikkö Janne Jetsonen, p. 010 762 3622, www.koli.fi