Kontiolahden Uuron ABC-liikennemyymälähanke etenee


03.08.2012

Kontiolahden Uuron ABC-liikennemyymälähanke etenee

 

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa on ostanut Kontiolahden Uurosta tontin rakennuksineen St1 Energy Oy:ltä. Tilaisuus Uuron Shellin ostoon tarjoutui osuuskaupalle St1 Energy Oy:n päättäessä luopua huoltamotoiminnasta Uurossa. Nyt ostettu tontti täydentää Kontiolahden kunnalta aiemmin hankittua rakennusmaata. PKO avaa Kontiolahdelle ABC-automaattiaseman vielä tämän elokuun aikana.

 

PKO:n suunnitelmissa on rakentaa Kontiolahden Uuroon myös ABC-liikennemyymälä, jonka teknisistä yksityiskohdista ja toteutusaikataulusta tiedotetaan suunnitelmien valmistuttua tulevan syksyn aikana. ABC-liikennemyymälähanke on viivästynyt PKO:n ja Kontiolahden kunnan välisestä tonttikaupasta tehdyn valituksen vuoksi. 

 

Kontiolahden ABC-automaattiasema lisää asiakasomistajien palvelutarjontaa polttonesteiden osalta Joensuun pohjoispuolella. ABC-liikennemyymälän valmistuttua palveluvalikoimaan tulevat myös ravintola ja päivittäistavarakauppa.

 

PKO:lla on Pohjois-Karjalassa yhteensä seitsemän ABC-liikennemyymälää sekä seitsemän ABC-automaattiasemaa. Valtakunnallisesti ABC-liikennemyymälöitä on 108 ja ABC-automaatteja lähes 300.  

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Juha Kivelä p. 010762 2026, päivittäistavarakaupan toimialajohtaja Outi Pellikka p. 010762 2032 sekä Mara-toimialajohtaja Juha Lindholm 010762 2017.